thansen logo

thansen

- sørger for det kører for dig

Thansen forhandler biludstyr, forskellige autodele, alt til camping, alt til cykel, motorcykel, scooter samt meget mere. Thansen har rødder i Middelfart på Fyn og blev grundlagt i 1991 af Bent Jensen. I dag tæller Thansen mere end 80 butikker i Danmark samt næsten 40 i Norge, som allesammen forhandler Thansen cykler, bildele, reservedele og andet til bilen. I 2022 åbnede Thansen butikker i Sverige er dermed nu tilgængelig i hele Skandinavien. Scroll ned for at danne dig et overblik over de mange Thansen butikker, Thansen åbningstider og tilbudsaviser.

Thansen - ekspert i både motor og pedal

Thansen tilbyder et bredt udvalg af produkter, som dækker over alt inden for biltilbehør og reservedele, cykel og andre køretøjer. Thansens sortiment omfatter alt fra bil dæk og fælge til bil batterier, motor olie og andre bil reservedele og udstyr. Ud over biltilbehør har Thansen også et stort udvalg af produkter til motor cykel og cykel, herunder el-cykel og Christiania cykel. Thansen kunder kan finde alt fra cykelhjelm, beskyttelsesudstyr og motorcykel reservedele til cykeltilbehør, såsom cykellygter og cykelhjelme. Uanset om det er til vedligeholdelse, reparation eller personlig stil, har Thansen de nødvendige produkter til at holde køretøjer i god stand og sikre en behagelig køreoplevelse.

Thansen fyrværkeri

Udover at forhandle den bedste kvalitet af alt til bil, cykel, motorcykel og andre køretøjer, forhandler Thansen også fyrværkeri til Nytår. Du vil kunne finde Thansen fyrværkeri i alle Thansen i butikker og Thansen udgiver også en fyrværkeri tilbudsavis op til Nytår hvert år. Thansen fyrværkeri er af høj og sikker kvalitet og findes i forskellige størrelser og priser, så alle kan få et sjovt Nytår.

Service hos Thansen

Thansen har en enorm høj service, som de tilbyder alle deres kunder. Hos Thansen kan du få bl.a. 365 dages fuld returret på alle produkter. De tilbyder også Thansen click & collect i alle deres butikker og tilbyder dag-til-dag levering i hverdage. Ydermere har Thansen også mange gode tilbud, som du kan finde i Thansens tilbudsaviser herunder.

Thansens åbningstider

Med sine mange butikker i Danmark har Thansen også varierende åbningstider afhængigt af, hvorhenne i landet du er. Heldigvis har vi samlet et overblik over Thansen åbningstider og mange butikker rundt om i Danmark netop her på siden.

Thansen tilbudsavis

Thansen er kendt for sine gode tilbud, billige priser og høj kvalitet, som du altsammen finder i Thansen tilbudsaviser. Der er regelmæssigt nye tilbudsaviser med attraktive tilbud på alt inden for biltilbehør, reservedele, motorcykler og cykler. Thansen gør også et stort nummer ud af sæsonbetonede tilbud, kampagner og nedsatte priser, og du vil bl.a. kunne finde stærke tilbud på sommerdæk til sommer og Thansen fyrværkeri op til nytår. I Thansen tilbudsavis kan du opdage tilbud på de nyeste produkter på markedet, uanset om du er på udkig efter et godt el-cykel tilbud, motor cykel tilbud, cykel tilbud eller stærke tilbud til reservedele og udstyr til bilen. I Thansen tilbudsavis finder du det hele. Se den nyeste Thansen tilbudsavis herunder og gør et scoop!

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S