jem & fix logo

jem & fix

jem & fix er en 100 % dansk, familieejet byggemarkedskæde med lavpris som kerneværdi.

Med en webshop og butikker på tværs af landet, er der altid en jem & fix i nærheden. Butikkerne er indrettet ens og overskueligt, så det er let at handle. På jemogfix.dk kan du tjekke lagerstatus og varens placering hjemmefra, så det altid er nemt at finde det, du mangler. Det er høflig selvbetjening, og det er bl.a. en af årsagerne til, at jem & fix kan tilbyde lavpris til alle.

jem & fix’ historie

I 1988 åbnede den første jem & fix i Fredericia, og bare 10 år senere var der en jem & fix i 59 danske byer. Siden er det gået stærkt, og den danske familievirksomhed har gjort sit indtog i både Sverige og Norge, og tæller nu over 200 butikker i Skandinavien.

Fix det selv - sammen med jem & fix

Er du i tvivl om hvor du skal starte, eller hvordan det hele skal gøres i praksis, så har jem & fix en række fix det selv-film, der er nemme og overskuelige, og med alt du skal vide om forskellige projekter du kan fixe i huset og haven.

Materialer fra jem & fix

Uanset om du skal i gang med gør det selv-projekter i hus eller have, kan du finde et stort sortiment og sæsonaktuelle varer i din lokale jem & fix eller på jemogfix.dk.

Åbningstider og butikker

jem & fix har butikker fordelt over hele Danmark og åbent alle dage 8-19.

Se herunder, hvor du finder din lokale jem & fix.

jem & fix avisen

Du kan finde den nyeste jem & fix avis på eTilbudsavis hver uge.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S