føtex logo

føtex

Hos føtex er kvalitet aldrig udsolgt. føtex samarbejder med de bedste leverandører, så de altid kan tilbyde dig det største udvalg af de bedste kvalitetsvarer. føtex vil gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, når du er nede og handle. Butikkerne er fyldt med dygtige ansatte, som du altid kan spørge om hjælp til alt. Udover dette har de mange gode tilbud jævnligt, som du ikke vil gå glip af. Find altid den nyeste tilbudsavis fra føtex lige her på eTilbudsavis.

Historien om føtex

føtex har en lang historie og den startede helt tilbage til dengang hvor telefonerne var med drejeskive og charterferie var det nye. Dengang åbnede Herman Salling den første føtex i Aarhus. Hans far var også købmand, så købmandssansen var i blodet på den unge Herman. Grundlæggeren adskilte sig fra andre supermarkeder med en nytænkende ide, nemlig at danskerne skulle kunne klare alle familiers indkøb under et tag. Det er netop også sådan vi kender føtex i dag, så konceptet har overlevet testen af tid. Om du er vokset op med en føtex eller ej, så kan du mærke grundlæggerens arv, nemlig at det ikke kun er fødevarer man finder i supermarkeder, som Herman Salling var katalysatoren for.

Altid et stort udvalg i føtex

I føtex finder du altid et stort udvalg af alt du kunne tænke dig. Lige fra frugt og grønt til tøj. føtex har et enormt stort udvalg af fødevarer. En stor frugt- og grøntafdeling med alle de friske frugter og grøntsager du har brug for. Alt andet til din madlavning kan også findes i føtex, og med det menes der ALT. Både gryder, pander, paletknive, knive og så selvfølgelig også alle de fødevare du har lyst til. Uanset hvad du går og mangler, har føtex det du kigger efter.

Ansvarlige varer i føtex

føtex tager stort ansvar og er helt bevidst om at tage ansvar om at sikre kvaliteten, så du og alle kan handle ind med ro i maven. føtex giver dig selvfølgelig et væld af muligheder med deres store sortiment, men der skal være noget til alle, om du går meget op i økologi eller ikke gør det. føtex har derfor flere danske og lokale leverandører i butikken. De har desuden også mere end 1500 økologiske varer på hylderne. Du kan altså helt selv vælge hvad du er til - der er noget for alle! føtex har også været med til at udvikle dyrevelfærdsmærket, så dyrevelfærden er nemmere at gennemskue når du står ved de forskellige kølediske. De Danske Familiegårde er også en samarbejdspartner for føtex, hvor de prøver at øge kendskab til kyllingers velfærd. Hvis økologi er vigtigt for dig, kan du finde det overalt i føtex til gode priser.

Frisk brød fra føtex

Hos føtex kan du altid få helt frisk og lækkert brød og bagværk fra deres bager. Hver enkelt brød får masser af kærlighed, så det smager sit allerbedste når det ender hjemme hos dig. Føtex har en række af forskellige brød. Her kan bl.a. nævnes deres lækre rugbrød og franskbrød som er meget populært. Lige meget hvilken smag du har, er der er brød for dig. Det gælder, om du så er til smørrebrød, hvortil der skal bruges et godt stykke rugbrød eller om du gerne vil have en god skive franskbrød til brunchbordet.

Føtex butikker og Føtex åbningstider

føtex har 107 butikker fordelt over hele Danmark. Alle butikker har det brede sortiment, som vi kender og elsker. Chancen for at der ligger en føtex butik tæt på dig, er heldigvis stor. Åbningstiderne er 07-21, dog anbefales det altid at tjekke din lokale føtex butik herunder, så du ikke tager derind forgæves. Udforsk det store udvalg og find de bedste tilbud.

Føtex tilbud og Føtex tilbudsavis

føtex fører mange tilbud jævnligt, og der er altid penge at spare hver evig eneste uge. Husk at hold dig opdateret med de mange tilbud med en føtex tilbudsavis, også kaldet føtex avis. Kom i gang med at spare penge og find altid den nyeste føtex tilbudsavis lige her på eTilbudsavis.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S