SuperBrugsen logo

SuperBrugsen

SuperBrugsen er en ægte madbutik. Det er lige netop her du finder den gode smag og den bedste kvalitet til både hverdagen, weekenden og til alle dine festlige begivenheder. SuperBrugsen har fire gange så mange varer, som de mange discount-butikker. De har masser af specialvarer og de dygtigste fagfolk til at vejlede dig igen butikken’s gode tilbud og friske råvare.

Hvis det hele skal gå stærkt, har de en lang række af færdigretter. Derimod hvis tiden ikke er en faktor, er der en masse lækre råvarer, så du kan lave præcis den ret du har lyst til.

SuperBrugsen har altid stærke tilbud, så husk at holde dig opdateret på deres aktuelle tilbudsavis, som du kan finde lige her på eTilbudsavis.

SuperBrugsens historie

SuperBrugsen er en supermarkedskæde, der har været i drift siden midten af 1960'erne. Grundlagt af den danske forretningsmand Hans Christian Sonne, er SuperBrugsen vokset fra en enkelt butik i København til mere end hundrede lokationer i Danmark og Norge. SuperBrugsen har gennem årene holdt sit engagement i at give kunderne kvalitetsprodukter til lave priser.

Efter at have etableret sig som førende i supermarked-branchen begyndte SuperBrugsen at ekspandere i hele Danmark i 1972. Denne udvidelse omfattede forskellige nye butikker og serviceydelser såsom bagerier, blomsterbutikker og apoteker i samme bygning.

Stort udvalg af varer i SuperBrugsen

SuperBrugsen er en dansk kæde af supermarkeder, der har specialiseret sig i at levere kvalitetsprodukter til deres kunder. Deres udvalg af varer omfatter friske råvarer, mejeriprodukter, kød og fisk samt forskellige emballerede varer såsom snacks, dåsemad og drikkevarer. Med over 200 butikker i hele Danmark er SuperBrugsen blevet det bedste sted for kvalitetsvarer til en fair pris.

Kunder kan også finde økologiske fødevarer og specialvarer såsom kosttilskud, babymad og kæledyrsartikler i udvalgte butikker. SuperBrugsens brede udvalg af varer betyder, at shoppere nemt kan finde det, de har brug for, uden at skulle besøge flere lokationer eller søge meget online. Hvad mere er, betyder deres mange placeringer, at kunderne ikke behøver at bruge for meget tid på at rejse fra butik til butik på udkig efter en vare, de måske ikke kan finde andre steder.

Altid gode priser i SuperBrugsen

SuperBrugsen er en dansk detailkæde, der tilbyder kunderne meget for pengene. Med over 200 butikker på landsplan er SuperBrugsen blevet et kendt navn i Danmark og go-to-destinationen for kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser. Kæden er stolt af at have alt fra frisk frugt og grønt til mejeriprodukter, kød og emballerede varer. Plus, shoppere kan altid finde særlige tilbud og kampagner for at få endnu mere valuta for pengene.

SuperBrugsen og kød i særklasse går hånd i hånd

Du kan altid finde et stort udvalg af kød i SuperBrugsens mange butikker. Du kan finde kød af kvæg, der har græsset i flok under åben himmel. Kun de bedste udskæringer får lov til at modne i ca. seks uger, indtil kødet næsten smelter på tungen. Resultatet er et altid mørt stykke oksekød med saft og kraft og en farve, som alle vil kunne sætte pris på.

Lammekødet bliver ligeledes produceret under gode forhold. Dyrene har adgang til græs, hø, halm og massevis af frisk luft. Hvilket giver en naturlig mørhed og en rund og mild smag, som du altid finder i SuperBrugsens lammekød . Der er ligeledes danske kalve, som går rundt på frisk halm med ekstra plads, Kødet kan kendes ved sin rosa farve, møre konsistens og den ekstrem lækre smag. Sidst men ikke mindst finder du et stort udvalg af svinekød fra Bornholmergrisen. Det er mere mørt, da det har modnet i 3 dage. Desuden har kødet en god fedtmarmorering, hvilket giver mørt og saftigt kød hver eneste gang.

Hvis du har nogle spørgsmål til tilberedning, kan du altid spørge de dygtige slagtere i din lokale SuperBrugsen.

Din lokale grønthandler

SuperBrugsens grønthandler gør det altid nemt for dig at finde frisk frugt og grønt, uanset hvor travlt du har eller hvor i landet du bor - her finder du nemlig altid et stort udvalg af frugt og grønt. Du finder både smagfulde sæsonvarer eller lokale, økologiske varer. Du kan altid holde dig opdateret på, hvilke friske sæsonvarer du kan finde i din lokale butik med SuperBrugsen tilbudsavis. SuperBrugsen tilbudsavis kan du altid finde lige her på eTilbudsavis, hvor vi opdater den hver uge, så du kan holde dig orienteret om de nyeste tilbud.

Vin i særklasse - find din favorit rød, hvid eller rosé

SuperBrugsens vinhandel gør det nemt for dig, at finde lige præcis den kvalitetsvin, som du skal bruge. Uanset hvor i landet du befinder dig, har du altid adgang til SuperBrugsens store vinudvalg. Du finder altid gode vine, lige meget om du er mest til rød-, hvid- eller rosévin. SuperBrugsens dygtige medarbejdere står altid klar til at vejlede dig igennem det store vinlandskab, så du altid kommer hjem med den rigtige.

SuperBrugsen åbningstider og deres 235 butikker

SuperBrugsen har hele 235 butikker fordelt over hele Danmark. Hver eneste butik har et stort udvalg, og du er garanteret at finde lige præcis det du mangler. Superbrugsen åbningstider varierer lidt, og det er derfor fordelagtigt at tjekke din lokale SuperBrugsens åbningstider, så du ikke går forgæves.

Få de nyeste tilbud med SuperBrugsen tilbudsavis

SuperBrugsen kører hele tiden stærke tilbud, som du ikke må gå glip af. Du kan altid holde dig opdateret ved hjælp af deres tilbudsavis. Den aktuelle SuperBrugsen tilbudsavis kan du altid finde lige her på eTilbudsavis. Så sæt den som din favorit og hold dig opdateret uge efter uge efter de bedste tilbud på kød, vin, fisk og meget andet.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S