Skousen logo

Skousen

Skousen - din lokale hvidevarebutik med kvalitetsprodukter til stærke priser. Skousen er din lokale ekspert inden for hvidevarer med et stort udvalg af hårde hvidevarer og køkkenelementer til dit hjem. Skousen er en af Danmarks førende kæder indenfor hvidevarer og har mere end 65 Skousen butikker spredt ud over hele landet. Skousen mission er at tilbyde deres kunder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, samtidig med at Skousen ønsker at give dig en professionel og personlig service inden for køkken og hårde hvidevarer.

Selve Skousen blev grundlag af Preben Søes Skousen i 1957 og har i dag over 300 medarbejdere ansat i dag. Skousen startede ved at Preben lavede dørsalg af Skousen hårde hvidevarer, men det blev hurtigt til den butikskæde, vi kender i dag. Skousen er faktisk i dag den eneste butikskæde inden for hårde hvidevarer i hele Danmark og Skousen er dermed den absolutte ekspert inden for hårde hvidevarer i Danmark.

Skousen store udvalg af kvalitetssikrede produkter

Skousen har et stort udvalg af hårde hvidevarer fra nogle af de bedste mærker på markedet, og Skousen forhandler blandt andet køleskabe, vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, komfurer og ovne men også mange andre lign produkter og maskiner til hjemmet. Skousen tilbyder nemlig også et bredt udvalg af de lidt mindre husholdningsapparater, såsom kaffemaskiner, elkedler og støvsugere. Skousen sortiment af produkter er desuden nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde deres kunder de bedste produkter på markedet, og alle de produkter, man kunne drømme om til husholdningen.

Skousen egne mærker og produkter

Skousen er stolte af at kunne tilbyde sine egne mærker af Skousen hvidevarer og mindre husholdningsapparater. Skousen egne mærker er nøje udvalgt og er fremstillet med fokus på høj kvalitet og funktionalitet, så Skousen kan tilbyde kunderne nogle af de bedste produkter på markedet, som er kvalitetsforsikrede af Skousen allerede inden produktion. Du kan finde alle Skousen produkter i Skousen tilbudsavis eller i din lokale Skousen butik.

Skousen tilbudsaviser og stærke priser

Skousen tilbyder regelmæssigt tilbud og rabatter på produkter til meget skarpe priser. Disse tilbud kan du finde i Skousen tilbudsaviser, hvor du kan få endnu bedre priser på Skousen produkter, der i for vejen er til en rigtig skarp pris, også selvom Skousen kun tilbyder høj kvalitet af produkter. I Skousen tilbudsaviser kan du finde alt fra hårde hvidevarer til mindre husholdningsapparater og tilbehør til hjemmet, køkkenet, badet mv. Du kan finde Skousen tilbudsaviser på vores hjemmeside lige herunder, og der er jævnligt nye gode Skousen tilbud at fange. Skousen matcher derudover altid laveste netpris, så du er sikker på art få kvalitetsikrerede produkter til den allerbedste pris.

Skousen åbningstider og butikker

Skousen har mere end 70 butikker spredt ud over hele landet, og Skousen åbningstider varierer dermed fra butik til butik. Heldigvis så kan du finde information om alle Skousen åbningstider på vores hjemmeside lige herunder, hvor der er information om alle butikker og deres åbningstider Skousen er typisk åben alle dage, men det er også muligt at kontakte sin lokale Skousen butik direkte for mere information, blandt andet om Skousen åbningstider.

Skousen - professionel og personlig service

Skousen er ikke kun en hvidevarebutik, men også en servicevirksomhed, der har fokus på at give deres kunder en professionel og personlig service. Skousen erfarne medarbejdere er altid klar til at hjælpe og vejlede dig i valget af de rigtige Skousen produkter, som måtte passe til dit hjem. Skousen tilbyder også professionel installation og montering af alle Skousen produkter, så du kan være sikker på, at de fungerer optimalt allerede fra du køber dem i din Skousen butik. Skousen service er dermed helt til døren og ind i hjemmet.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S