Skousen logo

Skousen

Skousen - Råd til det rigtige

Skousen er din lokale hvidevarebutik med kvalitetsprodukter til stærke priser. Vi er din lokale ekspert og er Danmarks førende kæde indenfor hvidevarer med knap 70 butikker spredt ud over hele landet. Siden Preben Søes Skousen grundlagde Skousen i 1957, har missionen været den samme. Vi vil matche dine behov med det rigtige produkt til den rigtige pris. Derfor har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og hvidevareeksperter i alle vores butikker, så vi kan give dig professionel rådgivning, uanset hvor du er.

Stort sortiment af kvalitetsprodukter

Hos Skousen har vi et stort udvalg af hårde hvidevarer fra nogle af de bedste mærker på markedet, og så forhandler vi alle typer af hvidevarer til hjemmet. Derudover har vi et stort udvalg af mindre maskiner til hjemmet, såsom kaffemaskiner, elkedler, ismaskiner, støvsugere og så videre. Sortimentet af produkter er nøje udvalgt for at sikre, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet, og alle de produkter, man kunne drømme om til hjemmet.

Tilbudsaviser & stærke priser

Hos Skousen har vi altid gode tilbud og rabatter på produkter til meget skarpe priser. Disse tilbud kan du finde i vores tilbudsaviser, hvor du kan finde alt fra hårde hvidevarer til mindre husholdningsprodukter til hjemmet. Du kan finde Skousens tilbudsaviser på vores hjemmeside lige herunder, hvor der altid er gode tilbud at finde. Husk, at vi matcher laveste netpris, så du altid er sikret den absolut bedste pris.

Butikker & åbningstider

Skousen har butikker spredt ud over hele landet og derfor varierer åbningstiderne fra butik til butik. Heldigvis kan du finde alle butikkers åbningstider på vores hjemmeside lige herunder. De fleste butikker er dog typisk åbent alle ugens dage undtagen søndag. Har du spørgsmål til din lokale hvidevareekspert? Så kan du altid kontakte dem direkte for mere information.

Professionel & personlig service

Hos Skousen vil vi ikke kun sælge dig hvidevarer. Vi vil give dig professionel og personlig rådgivning, så du kan vælge det helt rigtige produkt for dig. Derfor kan du i alle Skousens butikker finde en rådgiver, som ved alt om hvidevarer og elektronik. Derudover tilbyder vi professionel levering og montering af alle vores hvidevarer, så du kan være sikker på, at din hvidevare fungerer optimalt i dit hjem.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S