Scandinavian Park logo

Scandinavian Park

- Grænsehandel i Tyskland

Scandinavian Park, også kendt af mange som Scandinavian center, er en perle lige ved den tyske grænse. Scandinavian Park har altid været en meget populær destination for grænsehandel entusiaster og tilbudsjægere. Beliggende strategisk tæt på motorvejens første frakørsel efter grænsen, er Scandinavian Park nemt at finde og tilgængeligt for alle. I hjertet af Scandinavian Park ligger netop den imponerende grænsebutik af samme navn, hvor kunderne kan shoppe alskens grænsehandel varer; nemlig alt fra øl, vin, sodavand til yndlingsfredagsslik og chokolade. Scandinavian Park rummer derudover en lang række andre faciliteter, restauranter, legeplads, tankstation, hotel og meget meget mere. Scandinavian Park er i sig selv et helt shopping center, og du kan gøre dig mange fund her, udover hvad du finder i den geniale grænsehandel.

Få overblik over Scandinavian Parks tilbud og produkter

Hvis du leder efter fantastiske tilbud, er Scandinavian Park stedet at besøge. Som de selv siger, tilbyder Scandinavian Park en bred vifte af produkter i deres grænsehandel, som dækker alt fra sodavand, øl, vin til lækkert slik og chokolade. Ud over dette findes der også mange andre kendte forretninger inden for Scandinavian Park storcenter, som sørger for at grænsehandelsbesøgende også kan være tilfredse mange andre fronter. Få dermed den ultimative shoppingoplevelse og gør et eller mange kup med de mange tilbud du finder i Scandinavian Park og i de mange andre butikker i centret. Du kan desuden se de mange tilbud i Scandinavian Park tilbudsavis, der jævnligt opdateres og kan findes længere nede på siden.

Scandinavian Park åbningstider

Når det kommer til Scandinavian Park åbningstider, er det vigtigt at være opdateret, så man kan planlægge sit besøg. Scandinavian Park åbningstider er designet til at være fleksible for både lokale og besøgende der kommer lang vejs fra. For at få det præcise overblik over Scandinavian Park åbningstider, anbefales det at tjekke deres åbningstider her på siden.

Scandinavian Park tilbudsavis - spækket med gode tilbud

Der er intet som at finde de bedste tilbud, og med Scandinavian Park tilbudsavis er det blevet gjort utrolig nemt for dig at finde nogle af de skarpeste tilbud på grænsehandel. Scandinavian Park har også et kæmpe udvalg af produkter, og du gør dermed ikke forgæves her, uanset hvad du søger. Scandinavian Park tilbudsavis er desuden fyldt med fantastiske rabatter og tilbud på disse lækre produkter, og tag da lige og få et kig inden du kommer afsted, så kan du allerede begynde at drømme om, hvor mange penge du kan spare. Uanset om du er på udkig efter tilbud på drikkevarer, slik, tobak eller noget andet, vil Scandinavian Park tilbudsavis være spækket med lige de tilbud du ønsker.

Scandinavian Park shopping center

Scandinavian Park er ikke kun en grænsehandel. Det er en oplevelse i sig selv. Ud over den centrale grænsebutik i Scandinavian Park byder shoppingcentret også på en række forskellige aktiviteter og faciliteter. Der er spisesteder, hvor trætte shoppere kan tage en pause og nyde et lækkert måltid. Et hotel sørger for, at rejsende kan hvile og genoplade. Og for dem, der måske støder på bilproblemer, er der endda et autoværksted klar til at hjælpe lige ved Scandinavian Park. Der er virkelig mange gode grunde til at besøge Scandinavian Park, og du kan finde mange flere ved at kigge i Scandinavian Park tilbudsavis lige herunder!

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S