SPAR logo

SPAR

SPAR købmanden er det lokale samlingssted for folk der skal have lækre råvarer til en travl hverdag eller en stor hyggelig middag i weekenden. SPAR går op i, at det skal være nemt for dig. Så når du besøger din lokale SPAR er varerne nemme at finde, sat på hylder og de har et stort udvalg så du aldrig går forgæves. Alt dette er med til at få hverdagens logistik til at gå op.

SPAR købmanden værner altid om det lokale, både socialt og praktisk. Derfor holder hver SPAR købmand torvedage og andre arrangementer for den givne by, samt bakker op med lokale sponsorater.

Der er altid en god anledning til at handle i din lokale SPAR - de vigtigste er, at du nemt kan finde hverdagens varer og ikke mindst spare penge med de mange tilbud, som SPAR fører. Vi anbefaler at du bruger SPAR tilbudsavis til dine indkøb, så du er sikker på at du spare penge på dit daglige indkøb.

SPARs historie

SPAR Danmark blev grundlagt i 1954, men historien for hele SPAR er faktisk mere end 85 år gammel og har sine rødder i Holland. Siden hen er SPAR blevet en del af et internationalt detailkoncept og er blevet verdens største sammenslutning af selvstændige købmænd. SPAR har i dag mere end 13.000 butikker fordelt over hele verden i mere end 48 lande på 4 forskellige kontinenter.

Dog lægger SPAR meget vægt på, at selvom du finder dem i hele verden, så gør SPAR Danmark en dyd ud af at være tæt på lokalsamfundet og en af de lokale. Gør som mange andre og køb din vare lokalt i din lokale SPAR købmand.

Mere end 200 forskellige vin fra hele verden

Hos din lokale SPAR købmand kan du altid finde et bredt og særligt udvalg af vin, der dækker enhver lejlighed. De tilbyder nemlig mere end 230 forskellige vine fra hele verdenen, hvoraf 12 af dem er helt økologiske. Det betyder altså du kan købe vine til en række forskellige lejligheder, herunder til hverdagen, weekenden eller alle dine festlige begivenheder - eller blot hvis du synes der skal være plads til lidt selvforkælelse. Du kan altid finde de aktuelle vine i din SPAR avis. De tilpasser altid deres udvalg efter årstiderne, hvor der f.eks. er et ekstra stort udvalg af rosé- og hvidvine til sommer og forår, og de lidt tungere rødvine til efterår og vinter. Med deres brede udvalg af alle slags vine, er der et stort udvalg at vælge imellem i alle prisklasser.

Økologisk mejeri i din SPAR købmand

SPAR har et tæt samarbejde med vores alles favorit Øllingegaard, som altid leverer velsmagende økologiske mejeriprodukter til hele ugen. Det er mælk til morgenmaden, smør til bollen, kakaomælk og yoghurt, og meget meget mere. Det hele er lige til at lægge i kurven, når du handler i din lokale SPAR købmand. Uanset hvad du nu mangler eller har lyst til, så kan du være sikker på et stort udvalg af økologiske mejeriprodukter i SPAR. Alt er produceret med en holdning til kvalitet, god smag og godt madhåndværk. Sidst men ikke mindst er det naturligvis også lavet med en holdning til naturen. Udforsk det store udvalg af mejeriprodukter, og find lige præcis det du mangler til morgenmaden eller en lille snack.

Få smagfulde førsteklasses steaks

Fra de frodige græsarealer i Irland præsenterer SPAR med stolthed deres nøje udvalgte og fineste steaks, nemlig irsk Hereford. Alle deres steaks kommer fra førsteklasses certificeret unge dyr, altså kun stude og kvier, som alle er opdrættet i Irland. I Irland er der nemlig græs det meste af året, som er helt essentielt i produktionen af disse smagfulde steaks. Den nærende kost af frodigt græs giver nemlig kødet dets naturlige høje niveau af fedtmarmorering, som giver et ekstra saftigt, mørt og meget smagfuldt stykke kød. Den unge alder på dyrene, kombineret med modningen af kødet er ligeledes med til at give endnu mere mørhed og smag.

SPAR har altid kvalitetsmærker SPAR har mange mærker af høj kvalitet, blot for at nævne nogle af dem, så er der Gestus, Grøn Balance og First Price.

Gestus er synonymt med god hverdagsmad, som altid giver den gode smag til skarpe hverdagspriser. Du finder altid et bredt udvalg af smagfulde dagligvarer fra Gestus, hvor der hele tiden bliver udviklet nye spændende og lækre produkter, som du altid kan se frem til. Gestus tilbyder blandt andet forskellige typer af mel, slik, kager, pasta-typer, pestoer, dressinger, spreads, tapenader, kød, pålæg og olier.

SPAR tilbyder også et stort udvalg af produkter fra Grøn Balance, som er det naturlige valg for dig, der ønsker at spise økologiske fødevarer, værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Det store sortiment fra Grøn Balance tilbyder en lang række af økologisk mad- og drikkevarer og allergi- og miljøvenlige pleje- og husholdningsprodukter. Alt sammen er helt økologisk og allergivenlig, så hvad venter du på?

First Price er helt enkle gode dagligvarer til dig, der vil have mest muligt ud af dine penge, og samtidig få dagligvarer af høj kvalitet. Valget er enkelt, da prisen er så lav, som den overhovedet kan blive og udvalget dækker det meste. Det betyder altså, at du og din familie både kan fylde indkøbskurven og hverdagen med lige præcis det der er vigtigst for jer, og i kan spare en masse penge samtidig. Win-win!

SPAR åbningstider og din lokale SPAR butik

Spar er en stor supermarkedskæde med mere end 130 butikker beliggende over hele Danmark. Alle deres butikker er drevet af lokale købmænd, der alle har en passion for at styrke lokalområdet, hvor butikken ligger.

SPAR åbningstider er typisk 07-22. Det anbefales dog at tjekke åbningstiderne på din lokale SPAR herunder, så du ikke går forgæves. Når alt det er klaret, er det eneste for dig at udforske det store udvalg i din lokale SPAR. Start med at handle lokalt i dag.

Bliv opdateret på tilbud med SPAR tilbudsavis

SPAR kører altid mange tilbud, og der er mange penge at spare. Det er derfor vigtigt, at holde sig opdateret på de mange tilbud. Dette kan du altid gøre ved hjælp af SPAR tilbudsavis. Find din SPAR avis og begynd at spare en masse penge. Du kan altid finde den aktuelle SPAR tilbudsavis lige her på eTilbudsavis.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S