SENG  logo

SENG

- specialister i dit yndlingsmøbel

SENG (tidligere Sengespecialisten) er en af de største sengespecialister i Danmark. Uanset navn er SENG stadig førende i senge med et stort ønske om at give den bedste soveoplevelse til sine soveentusiatiske kunder.

SENG - en kæde med hurtigt vokseværk

SENG har haft gevaldig vokseværk siden man slog dørene op i Århus for første gang i 1999. I dag har SENG mere end 30 butikker i hele landet, som allesammen er specialiserede i senge. Med butikker spredt over hele landet tilbyder SENG i dag alle danskere at nyde godt af SENGs høje kvalitet, service og ekspertise inden for den gode nattesøvn.

Den bedste søvn med SENG

Hos SENG har man specialiseret sig i den bedste nattesøvn. Hos SENG kan du bl.a. blive klogere på dine typiske sovestillinger, samt hvilken seng, dyne eller pude passer nøjagtig til dine behov. SENG har desuden et stort udvalg af sengetilbehør, såsom dyner, puder og meget mere. Sengetilbehør har SENG ligeså specialiseret sig i, så de kan tilbyde, ikke bare de bedste produkter, men også en dybdegående service, hvor du kan blive klogere på dine behov for blødhed, bæreevne og meget andet. SENG tilbyder derudover et stort udvalg af senge i alle dimensioner, bl.a. en seng 90x200, en seng 120x200 eller en seng 140x200. Man kan også finde andre sengetyper, såsom en seng med opbevaring, en sovesofa, junior seng eller baby seng.

SENGs åbningstider

SENG ligger i dag mange steder i Danmark, og man skal derfor ikke langt for at finde sin nærmeste SENG butik. SENGs åbningstider er forskellige fra butik til butik. Du kan finde al relevant information om seng tilbud i SENG tilbudsaviser, såvel som de mange SENG åbningstider herunder.

SENG tilbud og tilbudsaviser

Hos SENG kan du altid finde et godt seng tilbud, såvel som tilbud på senge produkter og tilbehør, og dermed drømme dig væk i SENGs fantastiske senge. Tjek de skarpe tilbud i SENG tilbudsavis, som du kan finde herunder. SENG opdaterer jævnligt sine seng tilbud, og der udkommer regelmæssigt en ny SENG tilbudsavis, så du kan finde de bedste senge produkter til de bedste priser.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S