REMA 1000 logo

REMA 1000

Du kender med garanti til den lokale Rema 1000-butik, og det er med god grund. Her får du nemlig et supermarked, der vægter lave priser og kvalitet højt, og hvor du kan nyde godt af et velassorteret sortiment med masser af produkter til køkken, rengøring og meget andet.

Få alle de bedste tilbud fra Rema 1000 - ét af danskernes foretrukne supermarkeder

Rema 1000 er i dag et af danskernes foretrukne supermarkeder. Her finder du et væld af varenumre, der rummer alt fra den klassiske mælkekarton og friske æg til delikatesser fra det østlige køkken og produkter til husholdningen. Du får discount med holdning, som de selv siger, og hvis du holder øje med gode Rema 1000-tilbud, kan du spare lidt ekstra på madbudgettet.

Hos os får du mulighed for nemt og enkelt at holde øje med de ugentlige tilbud. Du kan nemlig se Rema 1000-tilbudsavisen helt gratis, og vi sørger for at opdatere den hver eneste uge, så du ikke går glip af noget som helst. Du kan se både Rema 1000-tilbud i denne uge og Rema 1000-tilbud i næste uge. Vi ved nemlig, at det er skønt at være lidt på forkant.

Historien om Rema 1000

Det hele startede i Norge tilbage i 1948. Dengang valgte ægteparret Margit og Ole Reitan at starte en lille købmandsbutik i den norske by Trondheim. Deres søn hjalp til og så hurtigt en mulighed i at udvide den lille butik til en hel kæde. I 1972 gjorde sønnen dette til virkelighed ved at åbne sin første butik. I de efterfølgende år åbnede han yderligere fem butikker, og her blev Rema 1000 født.

Navnet blev til af en særlig grund. I 1980 havde butikkerne 1000 forskellige varenumre, og så blev navnet Rema 1000 til.

I dag taler vi om en helt anden størrelse, når det kommer til antallet af butikker. De mange gode Rema 1000-tilbud kan du nemlig finde i mere end 350 butikker fordelt over Danmark.

Rema 1000 er en sand favorit blandt danskerne

Kvalitet og lave priser er to elementer, som gør Rema 1000 helt unik for danskerne. Der også er tænkt over, hvordan alle produkterne præsenteres. Deres eget sortiment rummer alt, hvad du har brug for, og her er priserne holdt i bund. Og så kommer vi ikke uden om alle de gode tilbud i Rema 1000, som danskerne nyder godt af hver eneste uge.

Med eTilbudsavis får du din Rema 1000-tilbudsavis digitalt

Hvis du gerne vil have de bedste priser på madvarer, rengøringsartikler og meget andet, så har vi en god nyhed til dig. Måske du har vinket farvel til de fysiske Rema 1000-tilbudsaviser og derfor har svært ved at gennemskue ugens madplan. Heldigvis har vi sørget for en løsning, hvor du kan tilgå avisen online. Du kan både se tilbud i denne uge og den kommende uge, og du kan samtidig lave din helt egen huskeseddel.

Brug appen til at finde tilbud i Rema 1000

Hvis det skal være super nemt, kan du downloade vores app, så du har alle tilbudsaviser lige ved hånden. Deri kan du ligeledes se, hvor din nærmeste Rema 1000-butik er. Når du anvender appen for at se ugens tilbud i din Rema 1000, kan du også tilføje alle de bedste Rema 1000-tilbud til din egen huskeseddel. Du kan også dele din huskeseddel med andre, hvis du ikke selv står for indkøbet. Derudover kan du også søge efter bestemte produkter for at se, om de er på tilbud et sted.

Har du ingen smartphone, kan du stadigvæk bruge vores service. Her på hjemmesiden kan du nemt og enkelt se alle tilbudsaviser. Du kan også finde alle de supermarkeder, der ligger tættest på dig, eller indstille din lokation, hvis du eksempelvis skal i sommerhus eller på ferie og ikke ved, hvad der ligger i nærheden.

Med gode tilbud får du mere for pengene

Med nem adgang til din Rema 1000-tilbudsavis kan du altså spare mange penge uden at gå på kompromis i hverdagen. En Rema 1000-tilbudsavis gør det lettere for dig at planlægge ugen ud, så du kan se, hvornår du skal slå til for at få de bedste Rema 1000-tilbud.

Du finder både Rema 1000-tilbud i denne uge og Rema 1000-tilbud i næste uge, der gør planlægningen nemmere end nogensinde før – hvad end du gerne vil handle flere gange om ugen eller prøver at klare indkøbene til ugen på én gang.

Vi samler alle tilbudsaviser på eTilbudsavis

På eTilbudsavis samler vi alle tilbudsaviser fra de danske supermarkeder, så du får et overblik over de bedste tilbud i dine favoritbutikker eller dem, der ligger nær dig. Du kan også lave personlige huskesedler og dele dem med andre eller søge efter bestemte produkter, som du gerne vil finde på tilbud.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S