Poetzsch Padborg logo

Poetzsch Padborg

- den hyggeligste og en af de ældste grænsebutikker

Poetzsch er mere end blot en grænsebutik; Poetzsch er en institution, der har tjent kunder lige ved den dansk-tyske grænse gennem rigtig mange år. Poetzsch har eksisteret lige syd for grænsen siden 1921, hvor det startede som en mindre købmandshandel mellem Danmark og Tyskland. Poetzsch placering gør den ideel for danskerne, der ønsker at opleve klassisk grænsehandel på sit bedste. Hos Poetzsch Padborg tilbydes et bredt udvalg af grænsehandelsvarer, der spænder fra dagligvarer, søde sager, øl til diverse produkter indenfor personlig pleje og husstanden og tobak. Hver gang du besøger Poetzsch Padborg, venter der en ny oplevelse, for butikken er altid fyldt med spændende nye varer og attraktive tilbud, som kan findes i Poetzsch tilbudsavis. Hos Poetzsch er der noget for enhver smag, alt sammen præsenteret i en indbydende atmosfære og med kunden i fokus.

Poetzsch Padborg - gode priser og stærke tilbud

Poetzsch Padborg har længe været anerkendt for sin evne til at kombinere kvalitetsvarer med fantastiske priser. Hos Poetzsch finder du en bred vifte af produkter, der spænder fra dagligvarer til specialvarer, alt sammen til skarpe priser. Poetzsch tilbudsavis er et must for enhver, der søger de bedste tilbud, da den jævnligt kommer med nye fantastiske tilbud til uslåelige priser. Uanset hvad du begærer sørger Poetzsch for, at du får den bedste værdi for din penge og absolut ikke kører tomhændet hjem fra grænsen. Hos Poetzsch sørger man desuden for at have den højeste service og et kompetent personale, der altid tager højde for sine kunder.

Poetzsch åbningstider

Poetzsch åbningstider er blevet sat fast med kunden i tankerne, netop i det forsøg at gøre sig mest muligt tilgængelig for kunderne. Poetzsch åbningstider dækker både hverdage og weekender, så du kan planlægge din grænsehandel herefter, men vær opmærksom på at tyske åbningstider ofte er anderledes fra danske. Derfor gør du dig klogt i at dobbelttjekke Poetzsch Padborg åbningstider herunder.

Poetzsch tilbudsavis

Hvis du vil spare og samtidig gøre de bedste køb, så er Poetzsch tilbudsavis din bedste ven. Gennem Poetzsch tilbudsavis bliver du introduceret for et væld af fordelagtige priser på alt fra dagligvarer til festlige artikler. Inden dit besøg i butikken, kan du med fordel studere Poetzsch tilbudsavis, så du med sikkerhed ved, hvad du skal gå efter, og hvor de største besparelser findes. Og lad os ikke glemme den brede appel, Poetzsch Padborg har. Uanset om du handler ind til hverdag eller en særlig begivenhed, står Poetzsch Padborg klar med et stort udvalg, der sikrer, at du får mest muligt ud af dine penge. Butikkens engagement i kvalitet og værdi er åbenlyst, hver gang du træder ind i deres lokaler.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S