Panasonic Center logo

Panasonic Center

Panasonic Center - TV, radio, elektronik og mere i mere end 35 år

Panasonic Center forening er en sammenslutning af radio- og TV-specialister, som har specialiseret sig indenfor salg og rådgivning af det store udvalg af produkter fra Panasonic. Panasonic Center har eksisteret siden 1986 og tæller i dag over 30 butikker på tværs af landet, som er tidligere TV- og radioforhandlere, der i dag forhandler Panasonic produkter.

Panasonic historie inden for elektronik

Panasonic Center har en stolt historie, der strækker sig over mange årtier. Som en af verdens førende teknologivirksomheder har Panasonic været med til at forme industrien med sine banebrydende produkter og løsninger. I Panasonic Center er man dedikerede til at levere netop disse produkter, som er internationalt anerkendt for at være af høj kvalitet og til skarpe priser. Panasonic center og Panasonic produkter er dermed for alle, og du kan finde skarpe Panasonic tilbud netop i disse butikker.

Selve virksomheden Panasonic blev grundlagt i 1918 og har siden da været en pioner inden for elektronik, husholdningsapparater og bæredygtige teknologier. Særligt er Panasonic kendt for at levere produkter af høj kvalitet, der kombinerer avanceret teknologi med brugervenlighed og stilfuldt design. I Panasonic Center bestræber man sig derfor på at levere produkter i samme klasse.

Panasonic center butikker og produkter

I Panasonic center butikker vil du altid blive mødt af et særligt kvalificeret personale med stort viden inden for Panasonic elektronik og andet IT, herunder også Panasonic varmepumpe og Panasonic TV og meget andet. Dette personale kan give dig rådgivning omkring alle Panasonic produkter - TV, Hi-Fi, Panasonic varmepumpe og alarmer mv. Panasonic Center butikker ligger ikke bare i Danmark men også på Grønland, og du kan finde Panasonic Center nærmest overalt i Danmark. Hos Panasonic Center er man bevidste om, at glade og tilfredse kunder ikke kommer af sig selv, og man gør sig derfor umage for, at alle kunder får en positiv oplevelse, når de besøger en Panasonic Center butik.

Panasonic Center åbningstider og webshop

Panasonic Center åbningstider er afhængige af din nærmeste butik, og du kan finde mere information om dette herunder. De fleste Panasonic Center åbningstider er åbne i både hverdage og i weekenden, men det anbefales, at du gør dig bemærket, hvornår din lokale Panasonic Center måtte holde åbent. I Panasonic Center hjemmeside kan du udover at finde masser af information om alle Panasonic mange produkter også finde information om Panasonic Center åbningstider, og du kan også bestille dine ønskede produkter fremfor at gå ned i butikken. Du behøver dermed ikke at skulle køre nogen vegne for at få dit Panasonic produkt, for Panasonic Center leverer også produkter lige til døren, uanset om du står og mangler et Panasonic TV eller en Panasonic varmepumpe. Find også masser af gode Panasonic tilbud på denne hjemmeside eller tjek lige herunder.

Panasonic Center og Panasonic tilbud

I Panasonic Center har man tonsvis af fantastiske tilbud og gode priser på Panasonic produkter. Panasonic Center er særligt kendt for at tilbyde spændende tilbud på et bredtudvalg af avancerede Panasonic produkter. Hold øje med Panasonic Center tilbudsavis, hvor du kan finde eksklusive Panasonic tilbud og nedsatte priser på populære produkter, herunder Panasonic varmepumpe, Panasonic TV eller HI-Fi. Besøg også gerne Panasonic Center hjemmeside og opdag alle de fantastiske tilbud inden du begiver dig i en Panasonic Center butik eller vælger at bestille dit Panasonic produkt. På denne måde kan du spare mange penge samtidig med, at du ikke går på kompromis med den høje kvalitet, som Panasonic Center altid vil tilbyde dig.

Language:
© 2009, Tjek A/S