Panasonic Center logo

Panasonic Center

- TV, radio og elektronik i mere end 35 år

Panasonic Center har eksisteret siden 1986 og tæller i dag over 30 butikker på tværs af landet, som er tidligere TV- og radioforhandlere, der i dag forhandler Panasonic produkter.

Panasonic historie inden for elektronik

Panasonic Centers historie strækker sig over mange årtier. Som en af førende teknologivirksomheder har Panasonic været med til at forme industrien med sine banebrydende produkter og løsninger. Selve virksomheden Panasonic blev grundlagt i 1918 og har siden været en pioner inden for elektronik, husholdningsapparater og bæredygtige teknologier. Særligt er Panasonic kendt for at levere produkter af høj kvalitet, der kombinerer avanceret teknologi med brugervenlighed og stilfuldt design. I Panasonic Center bestræber man sig derfor på at levere produkter i samme klasse.

Panasonic center butikker og produkter

I Panasonic center butikker vil du altid blive mødt af et særligt kvalificeret personale med stort viden inden for Panasonic elektronik og andet IT, herunder også Panasonic varmepumpe og Panasonic TV og meget andet. Dette personale kan give dig rådgivning omkring alle Panasonic produkter - TV, Hi-Fi, Panasonic varmepumpe og alarmer mv. Panasonic Center butikker ligger ikke bare i Danmark men også på Grønland, og du kan finde Panasonic Center nærmest overalt i Danmark. Hos Panasonic Center er man bevidste om, at glade og tilfredse kunder ikke kommer af sig selv, og man gør sig derfor umage for, at alle kunder får en positiv oplevelse, når de besøger en Panasonic Center butik.

Panasonic Center åbningstider

Panasonic Center åbningstider er forskellige fra butik til butik, så find din nærmeste Panasonic Center butik herunder, for at se deres åbningstider.

Panasonic Center og Panasonic tilbud

I Panasonic Center har man tonsvis af fantastiske tilbud og gode priser på Panasonic produkter. Hold øje med Panasonic Center tilbudsavis herunder, hvor du kan finde eksklusive Panasonic tilbud og nedsatte priser på populære Panasonic produkter.

Language:
© 2009, Tjek A/S