Netto logo

Netto

En af danskernes favoritter. Netto kender vi alle - og med mere end 500 butikker fordelt over hele landet er vi sikre på, at du også har gjort dig gode køb og tilbud her. Her kan du udforske det store udvalg af prissikre og kvalitetsorienteret produkter såsom: frugt og grønt, fersk kød, fisk og mange andre dagligvarer produkter.

Få et nemt og overskueligt overblik over Nettos seneste tilbud med Netto tilbudsavis. Her er du garanteret både gode priser på faste produkter i sortimentet, men du kan også finde god spotvare på månedens varer. Gør som andre og begynd at finde de tilbud der passer til din hverdag med Netto tilbudsavis.

Nettos historie

Netto er en del af Salling Group, der er ejet af Salling Fondene. Derfor går hele Nettos overskud enten til at skabe bedre indkøbsoplevelser for dig eller tilbage til samfundet i form af donationer til gode formål.

Den første Netto butik åbnede på Godthåbsvej d. 1. April 1981. I begyndelsen havde butikken ikke det store udvalg, som vi kender i dag. I dag har Netto dog mere end 500 butikker over hele Danmark, hvor der er det store sortiment, som mange af os ser flere gange om ugen på vores indkøbsture. Netto er dermed også landets største dagligvarekæde.

Find de bedste priser på økologi

Netto var en af de første dagligvarekæder, der for alvor fik de økologiske varer ud til danskerne, og deres udvalg vokser stadig i dag. De har nemlig mere end 380 økologiske varer på hylderne og i kølemontrene, og er den dagligvarekæde, som sælger absolut flest økologiske varer til danskerne hvert år. To år i træk har Netto faktisk vundet Politikens pristjek, som demonstrerer at Netto mener det, når de siger at alle skal have råd til økologi.

Det røde danske Ø-mærke og EU’s økologilogo er din garanti for et grundigt kontrolsystem og varer, der holder hvad de lover. Økologiske varer er produceret med respekt for naturen og for eksempel uden sprøjtegift. Derfor smager de måske også som naturen oprindeligt havde tænkt sig. Disse varer kan du finde og fylde kurvene med, da de har massere af dem.

Løgismose er en Netto favorit

Siden 2009 har Løgismose og Netto været på den samme mission: Madoplevelser, der er til at betale. Netto synes nemlig ikke at kvalitet kun skal handle om kaviar og champagne, men om at stille krav til det, vi spiser hver dag. Det er nok derfor at Løgismoses mælk smager af lidt mere. Det er derfor at kaffebønnerne er hentet i Brasilien men ristet efter Løgismoses anvisninger. Det er derfor at deres gourmetkylling er opvokset fritgående i nåleskove for foden af Pyrenæerne. Løgismose produkter er produceret med stolthed, og det kan helt sikkert smages.

Hver eneste Netto butik har mere end 80 forskellige Løgismose varer på hylderne, og hver eneste af dem er noget helt særligt. Godt håndværk er fundamentet for den gode smag. Det gælder først og fremmest om at vælge de bedste råvarer og aldrig gå på kompromis med produktionen.

Når du vælger et Løgismose produkt, kan du altså være helt sikker på at produktet er i orden og udvalgt med omhu. Kravene til leverandører er høje og målet og ambitionen er at hver enkelt Løgismose produkt, skal være den absolut bedste indenfor den givne kategori.

Bagværk i Netto

Netto har et stort udvalg af lækkert bagværk. Hver evig eneste morgen bliver der leveret friskbagte boller, brød og søde sager til alle Netto butikkerne i landet. Dette er til dig der elsker en bolle om morgenen, skal have en snack eller skal hjem og holde brunch for hele familien. Der er noget for enhver smag, da der både er lækkert rugbrød, franskbrød og donuts. Bagværket i Nettos sortiment bliver også tilbudt til alle kunder til en utrolig skarp pris. Hvis dette lyder som noget for dig, så kig efter bake-off skabene i Netto butikkerne, og udforsk det store udvalg af lækkert bagværk.

Gå ikke glip af Nettos egne mærker

Netto har en lang række af egne mærker som tilbyder kvalitets-dagligvarer til ekstremt stærke priser. Disse egne mærker inkluderer: Næmt, Øgo, Premieur og mange andre. Alle tilbyder et billigere alternativ til hverdagens mærke dagligvare. Disse varer bliver derfor også typisk sat ned, så husk og holde øje med de gode tilbud gennem Netto tilbudsavis.

Netto åbningstider og deres +500 butikker

Netto har over 500 butikker fordelt rundt i hele Danmark. Alle disse butikker har en ting til fælles: Kvalitet og gode priser. Mange danskere går i netto hver dag, og udforsker de gode tilbud. Skal du ikke også det? Netto åbningstider er som regelt 07-22 i de fleste butikker. Dette kan dog godt variere lidt. Det anbefales derfor at du tjekker din lokale Netto åbningstider herunder, så du ikke går forgæves.

Find Netto tilbudsavis og deres skarpe tilbud

Netto har hele tiden skarpe tilbud i deres butikker. Husk at holde øje med de ugentlige tilbud, da der er altid er mange penge at spare. Du kan altid få et godt og nemt overblik over de mange jævnlige tilbud i Netto tilbudsavis. Hver uge kan du se alle de nyeste tilbud fra Netto her på siden. Udforsk de mange tilbud og gør som mange andre - spar penge ved at bruge eTilbudsavis til at finde dine tilbud fra Netto.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S