Min Købmand logo

Min Købmand

Min Købmand - men selvfølgelig også din købmand

Velkommen til Min Købmand - din lokale købmand med mange års erfaring inden for dagligvarehandel. Min Købmand er stolte af at være en del af lokalsamfundet og leverer kun kvalitetsprodukter som samtidig er til helt overkommelige priser. Min Købmand hører under Dagrofa, og er den største lokale købmandskæde i Danmark med over 160 supermarkeder fordelt ud over hele landet. Særligt for disse er det dog også, at de er ejet af selvstændige købmænd men som følger Min Købmand kæde og brandidentitet. Min Købmand brander sig nemlig på at være lokale butikker, hvor der er tryghed, nærhed, genkendelighed og den bedste form for service i fokus. Alle kunder er velkomne hos Min Købmand, og det er muligt at købe ind lige fra småt til stort i det brede udvalg af gode og billige dagligvarer. For særligt at styrke lokalsamfund sørger Min Købmand for at adskillige af deres butikker også inkluderer posthus, apotek og vareudbringning, så du er forsikret den bedste service, og din lokale Min Købmand er central for dit lokalmiljø.

Min Købmand gul pris - er den lokale skarpe pris

Med konceptet Gul Pris er Min Købmand til at regne med hvad angår skarpe priser. Gul pris bliver nemlig samlet med billigste pris på markedet, og Min Købmand kan derfor tilbyde produkter i samme prisklasse som discount-konkurrenter. Min Købmand tilbud er udover varer med gul pris også i samme niveau af discount-pris uden at gå ned på kvalitet. Med disse chokerende lave priser på både gul pris og Min Købmand tilbud, er du forsikret den bedste pris på særligt gode og udvalgte produkter i de mindre lokalsamfund. Dermed sørger Min Købmand for at hele Danmark kan være med, hvad angår kvalitet og lækre råvarer og produkter. Du behøver dermed ikke køre langt efter at finde discount-pris eller gøre større indkøb, du behøver blot at tage ned og handle i din lokale Min Købmand. Gul pris gælder særligt for en række fødevarer i Min Købmand, som altid vil være mærket med denne pris, og du er dermed forsikret, at du kan finde essentielle fødevarer til billigste pris, uanset hvilket Min Købmand supermarked du går i. Det kan man kalde kvalitet som det tilbydes i det lokale men til discount pris.

Min Købmand åbningstider og butikker

Min Købmand ligger bevidst overalt i landet. Min Købmand er i næsten alle mindre lokalsamfund i Danmark, og der er dermed også udsving på Min Købmand åbningstider ud fra hvad den individuelle købmand ønsker. Da Min Købmand giver stor frihed til den individuelle lokale købmand og lokalsamfund, så er det nødvendigt at holde øje med sin lokale Min Købmand åbningstider. Det er muligt at finde meget mere information om Min Købmand åbningstider lige herunder såvel som på Min Købmand hjemmeside, hvor du kan finde information om de individuelle Min Købmand supermarkeder.

Min Købmand tilbudsavis og tilbud

Min Købmand tilbudsavis er spækket med skarpe tilbud på alle former for dagligvarer, og disse tilbud gælder på tværs af alle Min Købmand. Sørg derfor at holde dig opdateret på din seneste Min Købmand tilbudsavis, som jævnligt udkommer med nye skarpe tilbud i dit lokale supermarked, så du ikke behøver betale en bondegård for at kunne handle lokalt men også billigt. I Min Købmand tilbudsavis finder du blandt andet tonsvis af tilbud på dagligvarer udenom gul pris, og du kan finde alle disse i din lokale Min Købmand.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S