Maxi Zoo logo

Maxi Zoo

Maxi Zoo er din lokale dyrehandel med alt hvad du behøver til dit kæledyr. Maxi Zoo er Danmarks største kæde af detailbutikker med alt indenfor udstyr og foder til kæledyr, og Maxi Zoo har mere end 40 butikker spredt ud over Danmark. Maxi Zoo mission er at tilbyde deres kunder et bredt udvalg i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og Maxi Zoo specialiserer sig herunder i alle slags foder, udstyr og pleje til dyr.

Maxi Zoo er en kæde som oprindeligt udspringer af butikskæden PetGo, der blev opkøbt af grundlæggeren Torsten Toeller, der starter Maxi Zoo i den tyske by Erkelenz i 1990. Fra 2003 bliver Maxi Zoo til som koncern i Danmark og vokser derfra hurtigt til at inkludere flere og flere butikker landet over. Maxi Zoo eksisterer i hele 12 lande i Europa, og der findes over 1400 butikker.

Hvad tilbyder Maxi Zoo?

Maxi Zoo har et stort udvalg af dyreudstyr, dyrefoder og dyrepleje fra nogle af de bedste mærker på markedet. Maxi Zoo sortiment inkluderer alt fra hundefoder, kattemad og fuglefoder til fuglebure, kødben, legetøj til hunde og legetøj til katte, og træningstilbehør. Maxi Zoo har også et bredt udvalg af udstyr til akvarie og fiskefoder til alle typer fisk. Maxi Zoo medarbejdere er altid klar til at hjælpe og vejleder Maxi Zoo kunder i det meget store udvalg af produkter til lige netop det kæledyr du har. Maxi Zoo specialiserer sig nemlig i alle slags kæledyr. Maxi Zoo har også et bredt sortiment til andre dyr såsom kaniner, heste mv. Se hele Maxi Zoo udvalg på deres hjemmeside eller kig i den seneste Maxi Zoo tilbudsavis her på vores hjemmeside.

#Maxi Zoo tilbudsavis

Maxi Zoo tilbyder regelmæssigt tilbud og rabatter i Maxi Zoo tilbudsaviser, så du kan få endnu bedre priser på alle produkter. I Maxi Zoo tilbudsaviser kan du finde alt fra hundefoder og kattemad til tilbehør og legetøj til alle slags kæledyr. Du kan finde Maxi Zoo tilbudsaviser på vores hjemmeside, hvor vi altid holder os opdateret med seneste tilbud og tilbudsavis, og det er nemt at danne sig et overblik over tilbud.

Maxi Zoo åbningstider

Maxi Zoo har mere end 40 butikker spredt ud over hele landet, og Maxi Zoo åbningstider varierer afhængigt af butikken i de forskellige dele af landet. Du kan finde information om Maxi Zoo åbningstider på vores hjemmeside eller du kan finde information ved at søge efter din lokale Maxi Zoo butik. Det er også muligt at kontakte sin lokale Maxi Zoo butik for at finde åbningstider Maxi Zoo har dog som udgangspunkt åbent alle dage udover helligdage.

Kæledyrspleje og rådgivning indenfor kæledyr i din lokale Maxi Zoo

Maxi Zoo er ikke kun en butik - det er en dyrehandel, der har fokus på dyrenes trivsel og sundhed. Derfor tilbyder Maxi Zoo også kæledyrspleje og kæledyr rådgivning i alle Maxi Zoo butikker. Maxi Zoo har erfarne medarbejdere, der altid er klar til at give dig råd og vejledning om alt fra foder og tilbehør til træning og adfærd for netop dit kæledyr. Maxi Zoo tilbyder også pleje- og behandlingstjenester, såsom klipning, badning og negleklipning, til en overkommelig pris. Find information om alt dette på Maxi Zoo hjemmeside eller kontakt din lokale Maxi Zoo om deres tjenester.

Maxi Zoo store udvalg egne mærker og produkter

Maxi Zoo er stolte af at kunne tilbyde egne mærker af hundefoder, kattemad og tilbehør til forskellige kæledyr. Maxi Zoo produkter af eget mærker er fremstillet af de bedste råvarer og er skabt med henblik på at imødekomme forskellige kæledyrs behov og præferencer. Maxi Zoo egne mærker inkluderer blandt andet mærkerne Maxi Zoo, Active Petfood, Best Choice, og Nature's Calling. Du kan finde alle disse mærker i din lokale Maxi Zoo butik, hvor de tilbydes til en stærk pris eller på tilbud. Maxi Zoo gør nemlig også en dyd ud af at tilbyde dig de bedste priser på deres kvalitetssikrede, skånsomme og specialiserede kæledyrsprodukter.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S