Matas logo

Matas

Lige siden Matas blev stiftet helt tilbage i 1949, har detailkæden været den mest betroede butik inden for skønhed, sundhed og velvære. Matas har alle de produktkategorier du kunne komme i tanke om indenfor personlig pleje.

Matas’ store sortiment indeholder velkendte mærker og en lang række serier af deres egne mærker, så er der noget i alle prisklasser. Matas har jævnligt en masse tilbud, så husk at holde dig opdateret, da der er mange penge at spare. Du kan altid holde overblik over aktuelle tilbud i Matas tilbudsavis, som du altid kan finde lige her på siden.

Matas’ historie

Matas blev grundlagt helt tilbage i 1949 af en kæde af selvstændige materialister. Dog er det faktisk først i 1980, hvor Matas lancerer det blå ikoniske logo, som vi alle kender og elsker i dag.

I dag er Matas Danmarks største detailkoncern inden for skønhed, sundhed og velvære. Matas har i dag 263 fysiske butikker fordelt over hele Danmark samt en række webshops, som i alt beskæftiger over 2.000 mennesker. Med så mange butikker, deres egne mærker - så er det lige meget hvad du står og mangler inden for makeup, hudpleje eller vitaminer i en eller anden form, så har Matas et imponerende stort udvalg inden for disse kategorier og meget, meget mere.

Alsidig og stort udvalg af makeup hos Matas

Nyder du at se knivskarp ud i hverdagen, eller skal du til den helt store fest, hvor du skal ligne dit absolut bedste. Så kan du med fordel udforske Matas’ enormt store udvalg af makeup. Alt fra øjenskygger til pudder og meget, meget andet. Lige meget hvilken type makeup du mangler, kan du trygt stole på Matas til at hjælpe med den helt rigtige løsning til dig.

De har et bredt udvalg af alle de mærker du kender, herunder Clinique, MAC, L’Oreal Paris og deres helt egen Nilens Jord. Nilens Jord er helt organisk og lavet uden kemiske stoffer. Du kan udforske det store udvalg i deres mange butikker og finde lige præcis det du mangler.

Få de rigtige hudplejeprodukter hos Matas

Matas tilbyder et imponerende stort udvalg af hudpleje produkter. Om du leder efter dagcreme, natcreme eller en ny deodorant, så har Matas lige hvad du leder efter. Matas’ udvalg er lige så høj i kvalitet, som der er stærke priser.

Udforsk det store kvalitetsudvalg og find lige præcis det du mangler. Er du nybegynder og skal i igang med at pleje din hud med de mange produkter, som Matas tilbyder, er der en serie for dig. Der er også en serie hvis du er en helt garvet hudplejer, og ved præcis hvilken hudtype du er. Husk også at udforske Matas’ helt eget mærke Matas Striber, som også tilbyder en bred vifte af forskellige hudplejeprodukter.

Husk at holde øje med de mange skarpe tilbud. Det kan du gøre i Matas tilbudsavis, som du altid kan finde lige her på siden.

Parfume til ham og hende i Matas

Matas har et stort udvalg af parfumer både til mænd og kvinder. Udforsk de mange forskellige designermærker, herunder Chanel, Calvin Klein, Dior og mange, mange flere. Parfume er en vigtig del af hverdagsrutinen, som millioner af mennesker gør brug af hver eneste dag, hvis du dufter godt så føler du dig helt sikkert mere tilpas i hverdagen. Der er noget til enhver anledning, om det er til hverdagsbrug eller en festlig begivenhed, så har Matas det du går og har brug for. Der er parfumer i alle prisklasser både til mænd og kvinder, så chancen for at du finder noget du kan bruge er stor! Så er du advaret..

Alt til dit hår finder du i Matas

Det er vigtigt at holde dit hår sundt. Dette kan du gøre med Matas’ store udvalg af hårplejeprodukter. Matas har et stort udvalg både til mænd og kvinder, som alle har formålet, at holde dit hår sundt og raskt og give det en behagelig duft og følelse. Hårpleje kategorien er stor og indeholder alt fra conditioners, shampoo til alle typer hårvoks.

Tag et kig i Matas’ mange butikker landet over, og find det du leder efter. Husk at holde øje med Matas tilbudsavis, så du ikke går glip af store besparelser.

Matas åbningstider og butikker

Matas er som nævnt Danmarks største detailkæde inden for skønhed, sundhed og velvære. De har i dag 263 butikker fordelt over hele Danmark. Chancen for at der ligger en nær dig er derfor ret stor. Matas åbningstider er typisk fra kl. 10-18, dog kan dette variere lidt ud fra beliggenheden af Matas butikken. Det anbefales derfor altid at du tjekker din lokale Matas butiks åbningstider herunder, så du ikke går forgæves.

Brug Matas tilbudsavis og få gode tilbud

Matas har varer i alle prisklasser, nogle i den lave ende men også i den høje ende. Derfor kan du med fordel holde øje med de mange tilbud som Matas løbende kører i løbet af måneden gennem deres tilbudsavis. Her kan du altid få et nemt og hurtigt overblik over alle de stærke aktuelle Matas tilbud. Du kan altid finde den nyeste og aktuelle avis lige her på siden.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S