MENY Vin logo

MENY Vin

- din nye bedste ven til de bedste vin

Som en del af det velrenommerede Meny-netværk har Meny Vin en rig arv. Ideen med Meny Vin kommer sig af, at man fra Meny side har ville give danskerne en mere eksklusiv og kvalitetssikret oplevelse af vin. Med høj kvalitet i fokus tilbyder Meny vin kun enestående vine, der beriger enhver lejlighed og selskab. Uanset om du foretrækker at handle online eller i Meny butikker rundt omkring i landet, tilbyder Meny Vin dig et nøje udvalgt sortiment af vine fra hele verden. Med Meny Vin ekspertise og lidenskab for vin sikrer de sig, at du får en unik og tilfredsstillende shoppingoplevelse.

Meny Vin åbningstider

Meny Vin åbningstider er samme som den gældende Meny butik, og her er det vigtigt at holde sig for øje, at disse åbningstider kan variere fra Meny til Meny. Du kan blandt andet se Meny Vin åbningstider på denne side, men vi anbefaler yderligere, at man undersøger, hvornår ens nærmeste Meny altså holder åbent.

Meny Vin tilbudsavis

Meny Vin tilbudsavis er særskilt fra Meny tilbudsavis, så man kan fokusere på de kvalitetssikrerede vine fra Meny Vin. Du kan finde tonsvis af gode tilbud på vin i Meny Vin tilbudsavis, som jævnligt udskiftes og tilbyder både rødvin tilbud, hvidvin tilbud, rosé tilbud, portvin tilbud og meget mere. Alle disse slags tilbud finder du simpelthen i Meny Vin tilbudsavis, som er til enhver vinentusiast, der også ønsker at spare penge! Se Meny tilbudsavis og Meny Vin tilbudsavis her og dan dig et overblik over de mange gode tilbud på vin og mere, inden du går i din nærmeste Meny butik.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S