MENY logo

MENY

MENY er en norskejet supermarkedskæde, hvis butikker ejes og drives af selvstændige købmænd. Den første MENY butik åbnede i 1992 i Norge, hvor der i dag er mere end 180 butikker fordelt omkring i hele Norge.

Historien i Danmark begyndte i 2015, hvor MENY erstattede de 190 SuperBest og Eurospar butikker. Lige siden 2015 har MENY vundet danskernes hjerter med dagligvarer fra aller øverste hylde og oven i købet til gode priser. MENY kører jævnligt tilbud, så det er helt essentielt at du ikke går glip af nogen. Du kan altid holde dig opdateret på aktuelle tilbud i MENY tilbudsavis, som du naturligvis altid kan finde her og sætte som en af dine favoritter, så ved du hvad MENY tilbudsavis tilbyder i denne og næste uge.

Få din økologi hos MENY

Det begyndte så småt med økologisk mælk, og tog hurtigt fart. Nu er det helt umuligt at tænke på et supermarked uden økologiske varer i alle kategorier. Flere og flere køber økologiske varer til hverdag og hos MENY udvider de hele tiden deres økologiske varesortiment. Med mere end 1.000 økologiske produkter på hylderne, finder du økologiske alternativer på nærmest alt der er på din indkøbsliste. MENY har både økologiske æg, økologisk mælk, økologisk frugt og grønt, økologisk vin og økologisk kød - blot for at nævne de mest populære varegrupper. Der er meget mere økologi end det ovennævnte på hylderne i de mange MENY butikker i Danmark.

Nogle af MENY butikkerne har endda valgt at udbygge det økologiske basissortiment med økologiske varer fra lokale producenter. Spørg i din lokale MENY for at høre nærmere om butikkens udvalg.

Special øl og vin til de rigtige arrangementer

I MENY holder de af mad, men den gode mad skal naturligvis have godt selskab. Deres ambition er nemlig og blive Danmarks bedste sted at købe øl, vin og spiritus i. Dette gør de med både spændende flasker og dybt kvalificeret rådgivning.

Hos MENY finder du altid et stort udvalg af specialøl fra ind- og udlandet. Faktisk er udvalget så stort, at de har givet dem deres helt egen plads i butikken, så det er overskueligt at finde præcis hvad du leder efter. Og hvis det skulle blive for svært at vælge ud fra det store udvalg, kan du altid spørge de kompetente medarbejdere til råds, som selvfølgelig også gælder de mange alkoholfri øl.

I MENY finder du vine som du ikke finder alle andre steder. De er ikke bange for at overraske dig når det gælder vine. Og det er ret normalt at finde en vin, som man ikke ser i andre supermarkeder. De fleste butikker har egen detail sommelier, der kan rådgive dig om de forskellige vine.

Hverdagspriser hos MENY

MENY har været på jagt i deres eget sortiment, og udplukket de varer du bruger mest i hverdagen. Og nu kan du få dem til en fast lav pris hver eneste dag. Der er over 400 varer, som du altid kan finde på hylderne til det, som MENY kalder Hverdagspris. Kig efter skiltet i butikken og find de varer du mangler.

Med over 400 varer at vælge imellem er der noget til både morgenmaden, madpakken, aftensmaden og LIDT lækkert til hyggen. Du kan fylde kurven med kendte mærkevarer, økologi og deres helt egne mærker. MENY’s egne mærker er naturligvis alt sammen til en skarp hverdagspris. Begynd derfor at udforske de mange skarpe priser og spar penge på hverdagsindkøb til gode hverdagspriser.

MENYs egne mærker

Med MENY’s egne mærker er der altid penge at spare, på de faste lave priser. Begynd at spare penge ved kun at betale for varen og ikke for mærket. Mærkerne er: Grøn Balance, OMHU og First Price. Grøn Balance er en serie af hverdagsvarer, der er udviklet med omtanke for omverdenen og er til dig, der ønsker at passe godt på dig selv og miljøet. Alle produkter har til formål at være mærket - for dig og for miljøets skyld. Vaskeprodukter og personlig pleje har alle Svanemærket samt Astma- og Allergiforbundets blå krans-mærke. Alle seriens fødevarer er økologiske og bærer enten det danske Ø-mærke eller det grønne europæiske økologi-mærke. OMHU er en serie af madvarer, som alle taler til madelskeren og den kvalitetsbevidste, som hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller smag. Her finder du både frugt og grønt, delikatesser og dagligvarer. Med OMHU kan du roligt gå på opdagelse efter uimodståelige produkter, som er håndplukket til at skabe madglæde hos dig.

MENY åbningstider og deres 110 butikker

Der er lige nu over 110 MENY butikker fordelt over hele Danmark, som i alt beskæftiger over 5.000 medarbejdere. MENY butikker har typisk åbent fra 08-20. Det anbefales dog at tjekke din lokale MENY åbningstider herunder, så du kan nå indkøbene og have god til i din MENY.

Vi elsker MENY tilbudsavis og dens god tilbud

MENY har altid mange aktuelle tilbud. For ikke at gå glip af disse, kan du med fordel følge med i MENY tilbudsavis, hvor der er et nemt og overskueligt overblik over alle de aktuelle tilbud. Du kan altid finde den aktuelle tilbudsavis lige her på eTilbudsavis.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S