Lidl logo

Lidl

I Lidl stræber de efter at kunne tilbyde den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer de sig altid om det mest væsentlige, nemlig at kunne tilbyde alle dagligvare du har brug for i hverdagen.

Gennem deres effektive og tillidsfulde samarbejdspartnere garanterer de at pris og kvalitet hænger sammen. Som kunde kan du trygt regne med at deres produkter er friske og af god kvalitet. Deres medarbejdere arbejder hver dag for, at du får en nem og enkel oplevelse i alle deres butikker - og uden problemer kan finde det du mangler. Lidl kører også en masse skarpe tilbud, som du ikke må gå glip af! Husk at holde dig opdateret lige her på eTilbudsavis, hvor du altid kan finde den aktuelle Lidl tilbudsavis.

Historien for Lidl i Danmark

Historien i Danmark for Lidl starter d. 29. september 2005, hvor de åbner de første 13 butikker på samme dag. De åbner butikker rundt i hele landet, og lige fra de første butikker i Danmark har kendetegnet været kvalitet og friske varer til en god pris. Samtidig med det har de altid garanteret et stort fokus på at levere de bedste varer til den billigste pris.

Lidl har i dag over 130 butikker, som er fordelt over hele Danmark. Lidl succeshistorie begyndte dog helt tilbage i 1930’erne i Ludwigshafen i det sydvestlige Tyskland. Det er her grundstenene blev lagt for Lidl’s senere internationale succes. Her på siden finder du Lidl avis som kommer med en masse gode tilbud. Disse opdateres hver uge, så du nemt kan holde øje med dine ønskede Lidl tilbud.

Frugt og grønt der er i konkurrence med de bedste

Det er ikke uden grund, at Lidls frugt- og grønt afdeling har vundet adskillige priser. Hver dag fyldes hylderne med friske varer fra danske og udenlandske avlere. Deres friskhed sikres hele dagen lang - faktisk hver eneste time bliver der sikret at det er helt frisk og klart til dig.

Det er også noget Lidl lægger meget vægt på. Hver morgen modtager de nemlig mange tusinde kasser med frugt og grønt på deres store logistikcentre i Køge og Kolding, som skal tjekkes inden de fragtes videre til alle butikkerne. På denne måde får alle Lidl butikker leveret friske forsyninger hver eneste dag, så du altid har muligheden for et stort og super frisk udvalg af sæsonens frugter og grøntsager.

Bedre Dyrevelfærd - det helt store fokus hos Lidl

Lidl er meget stolte over deres store sortiment af kød og fokuserer meget på deres samarbejde med deres to leverandører af kød. Disse to er nemlig Vilstrupgård og Butcher’s. Vilstrupgård leverer et bredt udvalg af dansk gris, dansk ungkvæg, kalv og oksekød. Sidstnævnte er deres testvindende rib eye.

De leverer også dansk kylling, dansk kalkun og økologisk kød til samtlige Lidl butikker, så du altid har et stort udvalg af kød i din lokale Lidl butik.

Butcher’s tilbyder mere specielle udskæringer af de bedste internationale råvarer som irsk lammekød, irske hereford-bøffer eller cuvettesteg af irsk black angus og mange andre spændende og lækre udskæringer. Alt sammen er naturligvis af højeste kvalitet og til gode priser.

Mange af de produkter, du kan købe i Lidl, er ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”. I Lidl er god dyrevelfærd vigtigt, og de arbejder hele tiden på at få flere varer ind i sortimentet, som er ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.

Mejeriprodukter der smager

Lidl sætter en ære i at have et bredt udvalg af mejeriprodukter i aller højeste kvalitet. Lige netop af denne grund, finder du en lang række af både danske, konventionelle, økologiske og plantebaserede produkter og selvfølgelig til de skarpe priser du kender fra Lidl. Lidl sælger både danske og udenlandske mærker, herunder Engvang, Milbona og Lovillo. Hvis du er allergisk overfor laktose eller blot prøver at undgå det, så har Lidl også et stort udvalg af laktosefri mejeriprodukter. Man kan roligt sige der er mejeri til alle i Lidl, lige meget om du har allergier eller er på en bestemt kost.

Du finder altid et stort bake off-udvalg i din Lidl

I din lokale Lidl finder du altid et stort og imponerende sortiment af bake off varer. Husk altid at holde øje med løbende tilbud i Lidl avis. Lidl har nemlig bagværk til enhver smag, herunder søde sager og kager til lækre morgenboller og andre lækre snacks. Lidl holder altid øje med, hvilket bagværk der er populært, så deres sortiment kan blive ved med at vokse. Dette er også grunden til, at du altid kan finde over 45 forskellige varianter på deres bake off hylder. Vi anbefaler et kig på den populære nougat croissant - den smager!

Du kan også hver måned finde “månedens brød” og “månedens kage”. Hvis du godt kan lide nye og spændende typer bagværk, så hold øje med den imponerende Lidl bake off, som altid er lavet med kærlighed og disse finder du selvfølgelig også i Lidl tilbudsavis. Så husk at hold øje hver uge med de nyeste tilbud.

Lidl åbningstider og butikker

Lidl har butikker fordelt over hele Danmark, faktisk hele 139 butikker. Alle Lidl butikker har et stort sortiment af dagligvarer til gode priser, så find din lokale Lidl og begyndt at spare penge. Hos Lidl sørger de får mulighed for at købe ind i et stort tidsrum. Lidl åbningstider er 08-21, dog er der nogle udvalgte butikker der har åbent 07-22. Det anbefales derfor altid at tjekke åbningstiderne på din lokale Lidl butik, så du ikke går forgæves.

Lidl tilbudsavis har altid gode tilbud

Lidl har altid gode tilbud. Sørg for at have styr på de mange tilbud, så du ikke går glip af noget. Du kan altid holde dig opdateret med deres mange tilbud ved hjælp af Lidl tilbudsavis. Og lige netop den kan du finde lige her på eTilbudsavis. Gør som mange andre og find de bedste tilbud og begynd at spare penge. Vi anbefaler altid at sætte din Lidl tilbudsavis som en af dine favoritter, så du er sikret at du uge efter uge finder netop de tilbud du leder efter.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S