Kvickly logo

Kvickly

Kvickly ved at du har en travl hverdag, og derfor har de samlet alt du skal bruge under et tag. Med et stort udvalg indenfor isenkram, tøj, personlig pleje, cykler og ikke mindst mad, gør de det nemmere for dig at få klaret indkøbssedlen et sted. På denne måde får du mere tid til det der er vigtigst for dig.

Kvickly kan stå for alle dine måltider, og hjælper dig med at finde de bedste råvarer indenfor hver kategori. Selvom det skal være nemt, skal det også smage godt. Det er netop derfor Kvickly har faguddannede slagtere, bagere, grønthandlere og butik personale. Kvickly tilbyder det største udvalg, de friskeste råvarer og inspiration til lækkert hverdagsmad eller middag til den næste fest

Hverdagen skal være nem, men vi skal også passe på os selv, vores familier og miljøet. Derfor kan du altid regne med, at både Kvicklys madvarer og øvrige produkter kommer fra ansvarlige producenter, der tager miljø alvorligt.

Oveni dette er Kvickly naturligvis hver eneste uge klar med masser af gode køb på en lang række varer og mere end 1.000 hverdagsvarer til lave priser – hver dag, året rundt. Du kan altid finde Kvickly tilbudsavis lige her på eTilbudsavis. Vi anbefaler altid at du tjekker de ugentlige tilbud og sikre at du får præcis hvad der passer til din hverdag.

Den lange historie for Kvickly

Helt tilbage i 1950’erne blev næringsloven ændret, hvilket gjorde det muligt at sælge køle- og frostvarer i købmandsforretningerne. Der blev derfor arrangeret en studietur til USA, der på daværende tidspunkt var langt foran på dette område. Turen havde formålet ved at drage inspiration til drift og indretning af disse typer forretninger.

Den første Kvickly åbnede d. 9. november 1961 i Aalborg, og var dengang en helt ny butikstype. Kvickly var nemlig et dobbeltsupermarked med specielle afdelinger i både nonfood- og fødevarekategorien. Inspirationen til Kvickly var, udover studieturen i USA, hentet fra det svenske Konsumhallen Karlsham, og navnet Kvickly er faktisk også svensk.

Gennem tiden er der blevet åbnet nye Kvickly varehuse, og Kvickly er blevet fusioneret med andre butikskæder såsom HB Comus og Obs!, og tæller i dag 65 butikker fordelt ud over hele Danmark.

Altid et bredt udvalg i Kvickly

Kvickly bestræber sig altid efter, at alt hvad du mangler skal du kunne finde i alle Kvickly butikker. Dette er også grunden til det enormt store sortiment, som du altid kan finde i Kvickly. Du kan finde alle dagligvarer, som du står og skal bruge i din travle hverdag. Udover det kan du også finde et bredt udvalg af nonfood varer, herunder tøj, et stort udvalg af personlig plejeprodukter og alt du ellers skal bruge til madlavning, gryder, pander osv.

Lige meget hvilken Kvickly du handler i, kan du altid forvente det store udvalg. Det er bare at udforske det store udvalg og finde de bedste Kvickly tilbud til dig.

Frugt og grønt - sæsonpræget varer og danske kendinge

Kvickly stræber altid efter at have det bedste frugt og grønt året rundt. Der vil altid være et stort udvalg af kartofler, æbler, gulerødder og de produkter du er vant til at bruge til din madlavning. Følg med i de sæsonprægede varer - varer som danske jordbær, ærter og danske nye kartofler. Uanset hvilket frugt og grønt du mangler, så har Kvickly et kæmpestort udvalg, som kan tilfredsstille alle.

Kvickly har et samarbejde med Sørisgaard, og de arbejder altid på at forkorte afstanden mellem forbrugerne og produktionen af de økologiske råvarer. Respekt for naturen udvikling og nysgerrighed er værdier som Sørisgaard vægter ekstremt højt i samarbejdet med Kvickly. Det kan smages, og derfor har Kvickly indgået et partnerskab, der betyder, at du altid kan finde de særligt smagfulde råvarer fra Sørisgaard på deres hylder.

Få velsmagende kylling og saftigt svinekød

Kvickly har et samarbejde med Frijsenborg, der leverer kvalitets-kylling til de mange Kvickly butikker. Frijsenborg Herregårds-kyllinger vokser op på Frijsenborgs gårde under gode forhold. For Frijsenborg er den rette vej at arbejde netop med respekt for naturen og for kyllingerne. De går frit rundt i en tør og varm stald med fast døgnrytme og adgang til deres egen veranda, hvor de kan gå ud og få frisk luft. Frijsenborg Herregårds-kyllinger opdrættes uden brug af antibiotika. De skraber i træspåner og spagnum, der er et skånsomt og behageligt underlag, og de har naturligvis fri adgang til foder og vand. På denne måde sikres de bedste forhold til en velsmagende oplevelse for dig som kunde.

Svinekød leveres fra Hestbjerg Poppelgris, som forsikrer en høj kvalitet og ekstremt velsmagende kød. Poppelgris fra Hestbjerg er en 15. generation økologisk slægtsgård for fritgående grise. Hestbjerg arbejder for, at hvis du blev født som gris, ville du ønske, at du havnede hos dem. Og det har de gjort i flere hundrede år. Deres fritgående grise er ude året rundt, og derfor er de ekstra opmærksomme på deres behov for frisk halm til at lune sig på og økologisk foder til at få energi fra. Uanset hvilket kød du mangler til dit næste måltid, så tag et kig ned i din lokale Kvickly og find lige præcis det du leder efter.

Imponerende udvalg af velsmagende mælk og ost

Du kan altid finde et imponerende udvalg af mælk og ost hos Kvickly. De har nemlig et samarbejde med Thise, som altid har leveret mejeriprodukter i højeste kvalitet. Mælk er ikke bare mælk og især jerseymælk er noget for sig. De små gul-brune køer giver en mælk med større og mere fyldig smag end den vi normalt finder i mælkekøleren. Det skyldes blandt andet et højere proteinindhold samt flere mineraler og vitaminer. Thises populære økologiske vesterhavsost, som kan stå som erstatning for italienernes parmesanost, kan ligeledes altid findes i Kvickly’s kølediske.

Alt fra cykler til køkkenudstyr

Mustang er Coops eget cykelmærke, og i mere end 75 år har Mustang skabt glæde og ikke mindst medvind på cykelstier rundt i Danmark. En mustang cykel er en cykel der er bygget til det danske vejr, og du kan være sikker på at din cykel er din følgesvend i modvind, regnvejr og andre forhold det danske vejr byder på. Kvickly har både bycykler, mountainbikes, elcykler og ladcykler fra Mustang. Det eneste du skal gøre, er at finde din favorit.

Kvickly og Coop har deres helt egen serie med køkkenudstyr, alt fra gryder og pander til tallerkner og bestik. Denne serie hedder “Enkel”, som alt sammen er enkle designs i alt køkkenudstyr, du skulle stå og mangle. Alt sammen er produceret til at kunne holde i hverdagen, og kan altid tåle en maskinvask, så oprydningen er nem for dig i en travl hverdag.

Kvickly butikker og Kvickly åbningstider

Kvickly har i dag 65 butikker fordelt over hele Danmark, med over 1.000 dagligvarer i hver eneste butik. Alle Kvickly butikkerne har altså et stort udvalg, og har mange gode tilbud, som du altid kan udforske. Kvickly åbningstider kan variere, dog er åbningstiderne typisk 07-21 i de fleste Kvickly butikker. Det anbefales at du tjekker din lokale Kvickly åbningstider, så du ikke går forgæves.

Kvickly tilbud og Kvickly tilbudsavis

Går aldrig glip af de nyeste tilbud med Kvickly tilbudsavis. Vi anbefaler at du holder dig orienteret om hvilke ugentlige tilbud, som kommer med Kvickly tilbudsavis. her finder du nemlig tilbud til hverdagens måltider, en ny cykel, bestik og meget mere.

Vi viser både den aktuelle men også Kvickly tilbudsavis for næste uge. Så gør det let og overskueligt ved at have Kvickly tilbudsavis som din favorit her på siden - så går du aldrig glip af aktuelle eller næste uges tilbud.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S