Kop & Kande logo

Kop & Kande

Din go-to butik for køkkenudstyr og husholdningsprodukter

Velkommen til Kop og Kande - din favoritbutik for alt hvad du behøver til dit køkken og hjem. Kop og Kande kan stolt kalde sig en af Danmarks førende butikskæder inden for køkkenudstyr og husholdningsprodukter. Kop og Kande har butikker over hele landet, inklusiv i Grønland, Færøerne og også i Island. Kop og Kande har altid haft en passion for at forsyne deres kunder med de bedste produkter til konkurrencedygtige priser. Der er Kop og Kande tilbud på køkkenudstyr, husholdningsprodukter, gaver, dekorationer og flotte nips til hjemmet, og Kop og Kande tilbyder dermed en bred vifte af produkter til det danske hjem og køkken.

Kop og Kande historie

Kop og Kande har en spændende historie, da Kop og Kande nemlig ikke blev stiftet af blot en enkelt person men var en sammenslutning af hele 54 selvstændige isenkræmmere i Danmark. Kop og Kande gik siden hen til at blive en samlet butikskæde under samme navn - Kop og Kande. I dag tilbyder Kop og Kande en suveræn service og stærke priser på gode produkter overalt i Danmark.

Hvad tilbyder Kop og Kande?

Kop og Kande sortiment omfatter alt, hvad du ønsker dig indenfor køkkenudstyr og husholdningsprodukter. Man kan kalde Kop og Kande den moderne isenkræmmer, og der er dermed også produkter til både stue, bad og mange andre dele af hjemmet. Kop og Kande køkkenudstyr inkluderer kaffemaskiner, køkkenmaskiner, gryder og pander men Kop og Kande har også produkter som støvsugere, strygejern, porcelæn og meget mere til hjemmet. Kop og Kande har produkter fra de største og bedste mærker, såsom KitchenAid, OBH Nordica, Philips, og mange flere, og Kop og Kande tilbyder konkurrencedygtige priser. Kop og Kande produkter er kun af høj kvalitet og til enhver smag og ethvert budget for alle danskerne. Kop & Kande har derudover udviklet sit eget mærke, Aldente, som er et af branchens egne stærke kvalitetsmærker til attraktive priser, og du kan finde denne i alle Kop og Kande butikker.

Kop og Kande tilbudsaviser

Kop og Kande tilbyder de bedste tilbud og priser på produkter indenfor køkkenudstyr, husholdning, bad mv. Derfor har Kop og Kande tilbud i massevis i deres tilbudsaviser til stærke priser. I Kop og Kande tilbudsaviser kan du finde alt fra kaffemaskiner, køkkenknive og barbermaskiner til fantastiske priser. Du kan finde Kop og Kande tilbudsaviser lige her på vores hjemmeside, hvor vi altid opdaterer med seneste tilbudsavis.

Kop og Kande åbningstider

Kop og Kande har mere end 100 butikker spredt ud over hele landet, og Kop og Kande åbningstider varierer afhængigt af hvilken butik du vil i. Der er Kop og Kande overalt i landet, og det er derfor en god ide at kigge for de individuelle åbningstider Kop og Kande butikker måtte have. Nedenunder kan du se et overblik over Kop og Kande åbningstider i alle deres butikker. Det er også muligt at kontakte sin lokale Kop og Kande butik for mere information. Dette gælder i øvrigt alle Kop og Kande butikker, og også i deres andre lokationer: Kop og Kande Grønland, Kop og Kande Island og Kop og Kande Færøerne.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S