Købmandsgården logo

Købmandsgården

Købmandsgården grænsehandel er en af markante grænsehandelsbutikker ved den tyske grænse. Købmandsgården Suderlugum og Købmandsgården Flensborg ligger nemlig i hver deres ende af grænsen, og du kan i begge grænsehandel finde helt suveræne tilbud på alt, du måtte ønske dig, når du tager et smut forbi den tyske grænse.

Købmandsgården historie

Siden åbningen i 1999 har Købmandsgården skiftet både lokation og åbnet nye butikker i 2005 og 2008. I dag ligger der altså Købmandsgården Suderlugum og Købmandsgården Flensborg, som er et af danskernes foretrukne steder for grænsehandel. Købmandsgården omfattende udvalg af produkter inkluderer alt fra spiritus, vin og øl til chokolade, delikatesser og en lang række både danske og tyske dagligvarer. Med Købmandsgården attraktive priser og brede sortiment er man dedikeret til at give den bedste shoppingoplevelse. Uanset om du er på jagt efter gode tilbud på søde sager eller specielle kvalitetsprodukter til mindst ligeså god en pris, så er Købmandsgården det ideelle sted at handle til få penge og stort udvalg. Besøg Købmandsgården Flensborg eller Suderlugum og oplev en verden af grænsehandel!

Købmandsgården åbningstider

Hos Købmandsgården holder man længe åbent. Det skal nemlig være muligt for alle at kunne handle deres favoritprodukter ind til den skarpe grænsepris. Udover at være nogle af de flinkeste på markedet, så er Købmandsgården åbningstider også flinkt satte for deres kunder, og du kan finde disse lige herunder på siden. Købmandsgården åbningstider er magen til mange andre tyske supermarkeder, og det er derfor vigtigt at holde sig opmærksom på tyske helligdage, søndage og mere. Hold dig derfor helt sikker på din nærmeste Købsmandsgården åbningstider inden du tager afsted syd for grænsen, så du undgår at gå forgæves!

Købmandsgården tilbudsavis

Købmandsgården tilbudsavis opdateres jævnligt og er spækket med lækre tilbud på alle de skønne grænseprodukter, såsom spiritus, slik, sodavand og andre kvalitetsprodukter til en smal tyske sum. I Købmandsgården tilbudsavis finder du nemlig nedsatte priser på produkter, der i forvejen er langt billigere end de produkter, du finder herhjemme i Danmark. Købmandsgården tilbudsavis finder du lige her på siden, og hold dig opdateret på næste udgivelse, da der ofte kommer nye tilbudsaviser. Så er du nemlig forsikret dig en af de billigste ture over grænsen, når du handler hos Købmandsgården og holder dig opdateret på deres skarpe tilbud i deres tilbudsavis.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S