Jem & Fix TEST logo

Jem & Fix TEST

em & Fix er et lavpris byggemarked, som har alt det du skal bruge til dit næste byggeprojekt. Om det er et fuldbyrdigt byggeprojekt eller renovering af egen hjem, så har jem & fix alle materialer og værktøjet du står og mangler mens du knokler. Med 125 butikker fordelt over hele Danmark, kan du finde de gode tilbud i alle afkroge af Danmark. Du kan altid finde den Jem & Fix tilbudsavis som er aktuel lige her på eTilbudsavis. Så kan du få overblik over de mange tilbud som Jem & Fix tilbyder hver uge.

Jem & Fix’ historie

Historien om Jem & Fix starter helt tilbage i 1987, hvor de for alvor bliver etableret som et aktieselskab, hvor de er ejet af Fakta, Harald Nyborg og en 3. partner. Der kommer gang i den i 1988, hvor den første Jem & Fix butik åbnes i Fredericia. Der skal kun gå 2 år mere, før Jem & Fix etableres yderligere på det danske marked, hvor de åbnede hele 10 butikker landet over i 1990. I 1997 køber Harald Nyborg alle aktierne og bliver eneejer af Jem & Fix. I 2015, hvis vi springer lidt frem i hele tidslinjen for Jem & Fix’ levetid. Her fejrer Jem & Fix nemlig åbningen af deres butik nr. 100, som var en stor milepæl for virksomheden. I 2019 kåres Jem & Fix til Danmarks billigste byggemarked for syvende år i træk af PriceRunner, altså en pris de har domineret i en lang årrække, og fortsat dominerer i dag, med sine imponerende lave priser.

Fix det selv, sammen med Jem & Fix

Er du i tvivl om hvor du skal starte eller hvordan det hele skal gøres i praksis, så har Jem & Fix en lifesaver til dig. De giver dig nemme og overskuelige videoer, med alt du skal vide, om du så skal fixe dit hus, have eller andet. Du får alle step, du skal igennem, så du nemt kan ordne det hele selv med de indkøbte materialer fra Jem & Fix’ store udvalg. Der er ligeledes en guide til hvordan du helt sikkert kan arbejde med elektricitet derhjemme uden at risikere noget. Jem & Fix tager dig i hånden hele veje, så du bruger de billige kvalitetsmaterialer ordentligt.

Byggematerialer fra Jem & Fix

Hvis du ved at starte op på et byggeprojekt eller allerede er i gang, og du mangler byggematerialer, så har Jem & Fix garanteret hvad du står og behøver, lige meget hvad det er. Jem & Fix har nemlig et kæmpe stort udvalg af byggematerialer til ethvert byggeprojekt. Om du er i gang med badeværelset, stuen eller haven, så skal du blot tage et kig ind i din lokale Jem & Fix, så finder du nemt det du mangler.

Alt til hus og have hos Jem & Fix

Går du og overvejer en have-makeover, så har Jem & Fix det du behøver. Om det er en fuld makeover eller om det blot er en ny grill til det lækre sommervejr. Hvis du har grønne fingre kan du også helt roligt træde ind i Jem & Fix, og gå på opdagelse i de mange haveredskaber, som Jem & Fix har i deres sortiment. Elsker du at indrette og gøre dit hus til et dejligt hyggeligt hjem, så har Jem & Fix et stort udvalg af forskellige flotte artikler om boligindretning. Jem & Fix har alt det du skal bruge både til hus og have til gode priser og i god kvalitet. Det eneste du skal gøre er blot at udforske det store udvalg, og finde det der passer netop til dit hjem.

Maling fra Jem & Fix

Jem & Fix har et stort udvalg af maling til alle dine store projekter. Står du og skal male stuen eller hele huset, så har Jem & Fix et stort udvalg af indendørs maling i mange forskellige farver, så du kan finde lige det der passer til indretningen. Skal dit hus have en fuld makeover udenpå, så er deres udendørsmaling nok for dig. Denne kommer også i en række farver, så du kan finde den du bedst kan lide. Du kan altid få vejledning til hvilken maling du skal vælge i en af deres mange butikker i Danmark.

Jem & Fix åbningstider og butikker

Jem & Fix har åbnet flere og flere butikker de seneste 15-20 år, og er helt oppe på 125 butikker fordelt over Danmark. Jem og Fix butikkerne har åbent alle dage 8-19, dog anbefales det at tjekke din lokale Jem & Fix butik herunder, så du ikke tager forgæves derud, da der kan være varierende åbningstider fra butik til butik. Det sidste trin er bare at gå på opdagelse i de store Jem & Fix butikker og dykke ned i deres store udvalg til gode priser!

Jem & Fix tilbudsavis

Jem & Fix tilbud er der altid mange af, derfor er det vigtigt at du holder dig opdateret, så du ikke går glip af de store besparelser. Du kan forhindre at gå glip af gode tilbud ved at finde den nyeste Jem & Fix tilbudsavis på eTilbudsavis hver eneste uge. Gør som mange andre og find gode tilbud og spar penge hver uge med eTilbudsavis.

Language:
© 2009, Tjek A/S