Irma logo

Irma

Irmas mission er at sikre kunderne dagligvarer af højeste kvalitet i de mange inspirerende butikker med den bedste kundeservice. Irma stræber altid efter at være den forreste i rækken til udviklingen gennem tiderne, både med dyrevelfærd og dagligvarer med den bedste smagsoplevelse. Irma har en passion for at gøre det de tror på, og brænder for at gøre en forskel. Irma har ligeledes mange gode tilbud på de mange lækre varer, og du kan altid finde deres tilbudsavis lige her på eTilbudsavis.

Irmas Historie

Irma er Danmarks ældste dagligvarekæde. Faktisk er de det næstældste supermarked i hele Europa. Den første butik åbnede i 1886, og lige siden der har Irma ført kvalitetsvarer og stået for madglæde blandt danske kunder. Irma har udover dette haft mod til at gå nye veje. Tilbage i tiden var det faktisk Irma som først gav mulighed for at lægge sine egne varer i sin egen kurv. Dette har naturligvis været nytænkende og en ide der har varet ved, og influeret alle andre supermarkeder i landet. Lige siden begyndelsen har Irma haft mod og holdninger, som har hjulpet dyrevelfærd og brug af unødvendige kemiske stoffer, som har influeret det danske marked på den bedste måde.

Kød og fisk i Irma

Irmas slagter er kendt i hele landet for at have et stort udvalg af kød og kødudskæringer i høj kvalitet. Kødet er nøje udvalgt og udskåret med tanke på både smag, kvalitet og dyrevelfærd. Irma ønsker nemlig at give dig inspiration til nye og innovative middagsretter. Dog sørger de altid for at have det klassiske udvalg af de varianter du kender: Hakkekød og udskæringer du kender, f.eks. kotelet, entrecot, culotte og mørbrad. Når det drejer sig om fjerkræ gør de sig ligeledes umage og lader ikke kvalitet være en tilfældighed. De vælger nemlig med omhu de bedste økologiske kyllinger, som alle har haft optimale levevilkår, og det kan tydeligt smages i det lækre kød fra Irma. Irma har altid været meget til at gå forrest inden for dyrevelfærd i detailhandlen i Danmark. Det viser de bl.a. ved at have en lang række forskellige mærker af frilandskyllinger, kød fra økologisk landbrug og gennem deres løbende samarbejde med Dyrenes Beskyttelse.

Frugt og grønt i Irma

Irma stræber altid efter at gøre frugt og grønt spændende og til en central del af dagens måltider. Deres udvalg bygger på friskhed, økologi og naturlig variation efter årstiderne - de ønsker at kunne give det bedste og mest friske udvalg hele året rundt. Irma vælger nøje deres udvalg af frugt og grønt fra de dygtigste producenter, så du kan nye sprødheden, farverne og friskheden i dine salater.

Irma ønsker at gøre det let og indbydende for dig, så du kan spise nok frugt og grønt i din hverdag. Irmas grøntsager, frugt, bær, krydderurter og salater er altid friske og i høj kvalitet, da de er udvalgt med omhu hos de bedste landmænd, gartnerier og plantager. F.eks. har de i mange år haft et samarbejde med Fejø Frugt for at sikre dig de bedste danske æbler, pærer og blommer i den højest mulige kvalitet. Irma gør altid en stor dyd ud af at have et bredt udvalg af frugt og grønt, men de går endnu mere op i, at det er i absolut højeste kvalitet, så du får den bedste smagsoplevelse.

Ost og mejeri i Irma

Irma holder fanen højt når det gælder kvalitetssans og stor kærlighed til de gode råvarer. Så forpligter de sig naturligvis ligeledes til leverandører der deler denne passion. Det har Irma fundet i deres samarbejde med Thise Mejeri, som har været en fast samarbejdspartner for Irma gennem mange, mange år. Samarbejdet mellem Irma og Thise Mejeri kan sammenlignes med et tæt venskab. De udvikler sig sammen og har været tæt forbundet med hinanden gennem alle årene. For Irma er det helt ideelt at have et tæt partnerskab med det innovative mejeri. Det betyder nemlig også at de kan præsentere og tilbyde en lang række varianter af mælk og oste, som altid har et udgangspunkt med et kompromisløst krav om kvalitet og smag.

De økologiske malkekvæg går ude 150 dage om året og får økologisk foder om vinteren. Irmas økologiske mælk har højst været 24 timer undervejs fra ko til køledisk, og det økologiske landbrug tager dybdegående hensyn til dyrevelfærd og miljø under hele produktionen. Du er måske vant til Irmas økologiske varianter, og hvis du laver en smagstest på den konventionelle mælk og den økologiske, vil du uden tvivl smage forskellen. Den forskel skyldes blandt andet den skånsomme behandling af de gode råvarer.

I Irma finder du også altid økologiske oste fremstillet på økologisk mælk. Dem får de typisk fra Thise Mejeri, som går lige så meget op i kvalitet og den gode smagsoplevelse som Irma selv gør.

Brød og kager i Irma

I Irmas bagerafdeling finder du brød og kager bagt med de bedst mulige ingredienser og opskrifter. Når de udvælger brød og kager er det vigtigt for dem at kigge efter de bedste råvarer, de lange bagetraditioner og det gode gamle håndværk. Irma udvælger nøje deres varer, så de lever op til de høje kvalitetsstandarder, som de selv sætter. På brødhylderne finder du for eksempel brød og kager, der er bagte på nordiske traditioner, italienske brød med en sprød skorpe bagt med durummel og klassiske baguettes fra Frankrig.

På brødhylderne hos Irma finder du også lagkagebunde, tarteletter, knækbrød, rugbrød, burgerboller, kiks og færdiglavede kager i høj kvalitet. De har et stort udvalg - også af glutenfri bagværk. Fælles for alle varerne er, at de omhyggeligt har udvalgt hver og én ud fra deres ønske om kvalitet, madglæde og passion for de gode råvarer.

Irma butikker og Irma åbningstider

Irma har over 60 butikker fordelt over hele Sjælland, så du kan nemt finde en nær dig. Åbningstiderne i de mange butikker varierer alt efter hvilken lokal Irma du handler. Vi anbefaler derfor at tjekke åbningstiderne herunder på den Irma butik du ønsker at handle i, så du ikke går forgæves.

Irma tilbud og Irma tilbudsavis

Irma har mange gode tilbud som er aktive jævnligt. Det er derfor vigtigt, at du holder dig opdateret på de mange ugentlige tilbud. Du kan få et overblik over alle aktive tilbud i en Irma tilbudsavis, også kaldet Irma Avis. Den kan du altid finde lige her på eTilbudsavis.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S