Imerco logo

Imerco

Vi kender alle det orange, røde, sorte og grå logo. Og det er der en god grund til - Imerco er nemlig Danmarks største isenkramkæde og er mere end 90 år gamle. De tilbyder alt fra skønne designklassiskere, til isengram, til boliginteriør. Måske du skal bruge vejledning til dit næste køb af en pande? Måske du skal bruge hjælp til din næste vase? En Imerco tilbudsavis indeholder altid de stærkeste isenkræmmer tilbud i Danmark.

Vi anbefaler at du altid holder øje med det store udvalg og de lave priser. Så, gå ikke glip af store besparelser på helt unikke og lækre produkter der passer netop til dit hjem.

Imercos historie

Imerco er Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet. Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928, og fyldte således 90 år tilbage i 2018.

I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og mærker inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, elektronik og gaver.

Imerco har en lang række brands, som ikke kan købes nogle andre steder, blandt andet Timm Vladimir Kitchen Cook&Baker og Erik Bagger a/s. Det betyder, at efter en tur i Imerco kommer du altid hjem med de nyeste og mest unikke produkter.

Køkkenudstyr hos Imerco

Du finder altid et stort udvalg af køkkenudstyr hos Imerco. Alle Imerco butikker har et bredt udvalg, så du kan finde det du mangler. Imerco fører mange af de mærker som du kender allerbedst og som er sikre valg til dit hjem.

Alt hvad du står og mangler kan du finde i Imerco og meget mere til. Vi kan anbefale de helt fantastiske og holdbare pander og gryder fra Le Creuset eller Timm Vladimirs anerkendte køkkenknive. Med en garanti for at Imercos udvalg af køkkenudstyr er af højeste kvalitet og blandt de største i Danmark går du aldrig galt ved, at tage turen i en af deres butikker, eller finder gode Imerco tilbud online. Med et stort produktsortiment, finder du noget i alle prisklasser - så du kan gå all-in med luksus knive fra MIYABI eller gå med det sikre valg i Zwilling.

Opgrader borddækningen med kendte brands

En smuk borddækning med skønne kendte designklassikere pryder og giver god stemning ved middagsbordet. Til hverdagens måltider anbefaler vi Erik Baggers vandglas sammensat med Grand Crus vinglas. Når der er middagsgæster og borddækningen kræver en særlig anledning så pift bordet op med cognac-glassene fra Luigi Bormioli. Har du netop tilberedt en god bøf på grillen, men mangler det rigtige bestik er steakbestik fra Laguiole altid et sikkert valg.

Måske er du en samler, og tilføjer klassikere til din samling år efter år, jamen så kig efter gode tilbud på smukke Royal Copenhagen tallerkner og kopper eller æstetisk bestik fra Georg Jensen. Imerco tilbudsavis hjælper også dig der har fokus på god kvalitet og fornuftige priser - så hold øje med gode tilbud i Imerco’s univers af kendte og prissikre brands.

Stort udvalg af el-artikler i Imerco

Er du kæmpe fan af, at gøre køkken arbejdet så nemt som muligt? Så er den her kategori lige for dig. Imerco tilbyder et stort udvalg af el-artikler, som gør alt meget nemmere, når du står midt i madlavning. Imerco giver dig nemlig mulighed for et enormt stort udvalg af blendere, brødristere, riskogere og meget, meget mere. I bund og grund handler det om at gøre en travl hverdag let og madlavning til en sjov aktivitet.

Kaffeelskere er vilde med det store udvalg af kaffemaskiner - hvem siger ikke ja til den helt perfekte kop kaffe både morgen, middag og aften?

Få hjælp til hverdagen, tag på udkig og udforsk Imerco’s store udvalg af elektroniske produkter.

Indret din bolig med Imerco

Går du meget op i, at din bolig skal være hyggelig og føles som et helt igennem fantastisk hjem? Så er Imercos store udvalg af boligindretning lige noget for dig. Imerco har et stort udvalg af smukke og praktiske møbler og alle mulige former for tilbehør. Her kan du finde den populære og flotte Kay Bojesen abe, Piet Heins flagstang, hyggelige fyrfadsstager fra Menu og andre fantastiske produkter som kan pifte din boligindretning op. Tag på opdagelse og udfyld dit hjems rammer med brugskunst og dekoration, der skaber glæde og en hyggelig atmosfære.

Imerco butikker og åbningstider

Imerco er Danmarks største butikskæde inden for isenkram og har hele 160 butikker fordelt over hele Danmark. Imerco åbningstider varierer meget i forhold til hvilken der er din lokale Imerco. Husk derfor at holde dig opdateret på åbningstiderne herunder, så du ikke går forgæves. Ellers er det bare med at udforske det store udvalg, og finde lige præcis det du mangler, både til en gave eller til selvforkælelse.

Kom hjem med de rigtige priser med Imerco tilbudsavis

Imerco har altid mange stærke tilbud, og det er vigtigt at du altid holder dig opdateret så du ikke går glip af store besparelser. Du kan altid holde dig opdateret ved løbende at følge med i Imerco tilbudsavis eller sætte dem som en af dine favoritter her på siden - så er du altid informeret om de seneste og stærkeste tilbud.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S