ILVA logo

ILVA

ILVA er et af de største møbel- og bolighuse i Danmark og er særligt kendt for høj kvalitet og egne serier af ILVA møbler. Ja faktisk så har ILVA det største udvalg af møbler, boligindretning og andet boligtilbehør i Danmark. Når du går ind i et ILVA bolighus, vil du hurtigt få masser af bolig inspiration, og der er altid gode møbel tilbud. ILVA har desuden det største udvalg af designmøbler på markedet i Danmark, og ILVA møbler er altid lig med lækkert design til en god pris. Man kan finde over 40 ILVA bolighuse i Danmark og en håndfuld i Sverige, og ILVA åbningstider for deres bolighuse er tilpasset, så du let kan finde dine nye drømme møbler både i hverdagen og i weekenden.

ILVA forbinder man netop med godt design til en god pris, og du kan nemt finde gode tilbud til en skarp pris i ILVA tilbudsavis. For selvom ILVA design altid handlet om at inspirere og give ny energi til boligen ved at tilbyde unikke møbler i høj kvalitet, koster ILVA møbler altså ikke en bondegård. ILVA matcher nemlig altid prisen på markedet, så du altid vil få den bedste pris, uanset om du leder efter den populære ILVA sofa eller vil se deres store udvalg af ILVA havemøbler. De gældende priser vil være dem du finder i ILVA tilbudsavis, og ILVA sørger for altid at prismatche, så de kan tilbyde dig den bedste pris.

Udviklingen af ILVA bolighus

ILVA har sin oprindelse i Vanløse i 1961, hvor Jørgen Linde grundlagde J.L. Møbler, og ILVA fik først sit navn i 1977, da initialerne fra hustru Inger Linde blev koblet på de første bogstaver i ordet ’varehus’ – ILVA. ILVA blev særligt populært, fordi Linde ønskede at tilbyde danskerne noget andet end de var vant til – nemlig god kvalitet, unikt design og gode priser – og ILVA møbler begyndte for hurtigt at tiltrække danskernes opmærksomhed. Det friske nye pust som ILVA design var for danskere, kunne man særligt se i den nu famøse gerne farverige ILVA sofa, som i dag er blevet en klassiker i det danske hjem. I dag er ILVA flyttet sammen med kæderne IDEmøbler og IDdesign, som alle nu hører under ILVA. ILVA ligger i dag overalt i Danmark, og det er let at finde en ILVA nær dig, uanset om du er i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Boliginspiration i verdens klasse

Uanset om du leder efter en ILVA sofa, ILVA lamper, ILVA havemøbler, et ILVA sofabord, et ILVA spisebord, en ILVA lænestol eller helt andre ILVA møbler, vil du altid kunne lade sig inspirere af det store unikke udvalg af møbler i høj kvalitet og til en god pris, som du finder både i ILVA bolighus og i ILVA online shop. Jørgen Lindes originale ide med ILVA var nemlig at inspirere til en mere spændende bolig og indretning, og ILVA bestræber sig stadigvæk i dag på at hjælpe med at personliggøre hjemmet. ILVA kan også rådgive dig i, hvordan du indretter dit hjem, uanset hvor i hjemmet du mangler inspiration.

Den klassiske ILVA sofa

På trods af ILVA sælger en lang række møbler, så er særligt den populære ILVA sofa en klassiker i det danske hjem. ILVA har nemlig altid været interesseret i at lege med farver og æstetik. Den enten stærkt farverige, sølvfarvede eller helt klassiske ILVA sofa er dermed blevet et varemærke for ILVA og har været hovedelementet for ILVA bolig inspiration. Den kendte ILVA sofa bliver desuden tit akkompagneret med et ligeledes stilsikkert ILVA sofabord eller andre lækre ILVA møbler i mange danske hjem, hvor ILVA design er blevet synonymt med smag for godt håndværk og design. ILVA har i dag også svanemærket, og ILVA møbler bliver kun lavet i FSC-certificeret træ. Selvom ILVA særligt har øje for høj kvalitet, klimabevidsthed og miljømærkerne, er ILVA priser langt fra tårnhøje, og du kan finde masser af klimavenlige møbler til en god pris i ILVA tilbudsavis.

ILVA – Høj service og ansvarlighed

Hos ILVA har man altid kunden for øje. Faktisk er en kerneværdi hos ILVA at være ”i kundens sted”, og ILVA arbejder bl.a. med ubegrænset bytteret og ILVA tager i stor stil højde for at opfylde kundens tilfredshed i deres politik om fortrydelsesret og bytteret. ILVA tager desuden særligt ansvar for at være en bæredygtig virksomhed, og ILVA arbejder hele tiden på højtryk for at sænke og forbedre deres CO2-aftryk lige fra møbelproduktionen til ILVA bolighusene og helt ind i leverancen af ILVA møbler. ILVA har et stort udbud af FSC-mærkede møbler, og når et FSC-mærket ILVA møbel købes, er man med til at sikre skovene og en bæredygtig fremtid. ILVA sælger desuden møbler indenfor Svanemærket og Standard 100 af OEKO-Tex, der forsikrer ILVA kunder, at de køber møbler der passer på vores miljø og klima.

ILVA åbningstider

ILVA åbningstider varierer mellem ILVA bolighuse, men langt de fleste ILVA bolighuse har åbent mellem 10:00 og 18:00 alle dage og nogle ILVA har åbent i længere tidsrum. Vi anbefaler dog, at man kigger på ILVA hjemmeside for gældende ILVA åbningstider i sit nærmeste bolighus. ILVA åbningstider varierer også alt efter om man skal i et ILVA bolighus eller til ILVA vareudlevering. ILVA udleveringssteder har nemlig andre åbningstider og kan være helt lukkede nogle dage. Nogle ILVA udleveringsteder ligger desuden ikke samme sted som deres tilhørende ILVA bolighus. ILVA åbningstider for vareudlevering og hvor udleveringstedet ligger finder man også på ILVA hjemmeside, da det kan variere meget fra ILVA til ILVA.

ILVA tilbud og tilbudsaviser

I ILVA tilbudsaviser finder du masser af tilbud til boligen. ILVA tilbudsavis er delt op, så du både kan se tilbud på ILVA havemøbler men også tilbud på ILVA bolig indretning og møbler. Særligt kører ILVA shop amok tilbud, hvilke kan findes i særlige ILVA tilbudsaviser med navnet ’SHOP AMOK’. ILVA tilbudsaviser udkommer for længere perioder, så man let kan planlægge sit næste besøg i ILVA efter gode tilbud på møbler. I ILVA tilbudsaviser er der typiske store rabat at hente hjem med gode tilbud på alle slags ILVA møbler; ILVA sofa, ILVA havemøbler, ILVA spiseborde og meget andet, og ILVA tilbudsavis er opdelt nemt efter møbel kategori. I ILVA online kan du desuden let søge rundt i ILVA tilbudsavis, og du kan også se de næste gode møbel tilbud i kommende ILVA tilbudsaviser.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S