Homeshop logo

Homeshop

- dit online bolighus

Homeshop er blevet fast møbel inventar indenfor Danmarks detailhandel. Siden Homeshop blev grundlagt i 2003 i Kjellerup, har man dedikeret sig til at levere kvalitetsprodukter til det danske hjem. Homeshop rejse begyndte med en passion for indretning og boligtilbehør, og i dag er Homeshop en af de førende aktør på markedet for møbler og andet til både hus og have. Homeshop vision er at tilbyde stilfulde og funktionelle produkter til alle danskere til en rigtig skarp pris. Særligt ved Homeshop er det også, at de forhandler møbler online. Du kan dermed altid finde dit drømme-Homeshop møbel, uanset hvor du befinder dig eller måtte ønske at bestille dette. Gennem sit online virke fortsætter Homeshop med at inspirere og transformere danske hjem med deres omhyggeligt udvalgte sortiment, og du kan finde masser af skarpe møbel tilbud uden det skal koste for meget.

Homeshop og hurtig levering

Homeshop forhandler og leverer alt hvad du kunne ønske dig til huset og til haven og til nogle af de billigste priser på markedet og med hurtig levering. Homeshop er i dag en af skandinaviens største online butikker hvad angår salg af grill og er også førende inden for en lang række af andre tilbehør. Homeshop sælger naturligvis også møbler og meget andet til hus og have, og her er Homeshop også meget fremtræden i hele Skandinavien. Hvis man handler hos Homeshop, bestiller man sine produkter online lige når man vil og til lige derhen hvor man vil. Homeshop sørger dermed for at alle kan få deres smarte møbler, Homeshop grill og meget andet uanset hvor i landet de bor.

Homeshop møbler, grill og meget mere

Homeshop tilbyder et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter til enhver bolig og have. Uanset om du er på udkig efter moderne møbler, VVS og EL, havemøbler, grill eller f.eks. praktiske køkkenredskaber, har Homeshop lige det der måtte dække dine behov. Homeshop sortiment omfatter alt fra komfortable sofaer og elegante spiseborde og stole til bløde puder og kunstneriske vægdekorationer. Homeshop specialiserer sig også i at have en lang række praktiske varer, såsom til VVS, EL og belysning, have og selvfølgelig hårde hvidevarer. Homeshop stræber nemlig efter at imødekomme enhver smag og stil og ethvert behov, så du kan finde de perfekte produkter, der passer til dit hjem og til dit næste projekt. Det bedste af det hele ved Homeshop er dog også, at du slipper for at skulle køre ud i byggemarkedet eller møbelforretningen, for Homeshop leverer dine produkter lige til døren. Oplev den ultimative online-shoppingoplevelse, hvor du både kan gå på jagt efter lækre nye møbler, små finurligheder til boligen, flotte havemøbler eller andre praktiske ting til boligen, og få det hele sendt fra samme sted!

Homeshop tilbudsavis

Homeshop tilbudsavis udkommer jævnligt og vises her ved eTilbudsavis. I Homeshop tilbudsavis finder du stærke tilbud på alt lige fra havemøbler tilbud, grill tilbud, samt tilbud på VVS, EL og mere. Homeshop tilbudsavis har dermed et meget bredt udvalg af varer til boligen, huset, haven og gør-det-selv-personen. Du kan dermed hurtigt danne dig et overblik over, hvor du kan spare penge til næste gang du er på udkig efter nye møbler eller praktiske ting til VVS eller EL.

Homeshop åbningstider

Da Homeshop er en online butik, kan du altid købe Homeshop møbler og meget mere, uanset hvor du er henne. Homeshop åbningstider skal dermed forstås på den måde, at Homeshop er døgnåbne, for du kan jo altid komme i Homeshops online butik. Også på alle dage af året.

Language:
© 2009, Tjek A/S