Helsam logo

Helsam

- sundhed og helse til alle

Helsam er Danmarks største forhandler af sundhedsprodukter, helsekost og økologiske varer. Med en stolt historie og et omfattende udvalg af helsekost produkter er Helsam en pålidelig kilde til den helbredsbevidste, klima- og miljøbevidste forbruger og andre interesserede i specialprodukter.

Helsam - ekspert i helse i mere end 50 år i Danmark

Helsam blev grundlagt i 1971 med visionen om at tilbyde særlige sundhedsprodukter til alle danskere, som man ikke kunne finde i sit supermarked. Med høj kvalitet og et særligt udvalg er Helsam dedikeret til at tilbyde produkter, der fremmer sundhed og velvære. Blandt andet kan man finde produkter inden for naturlige kosttilskud, økologi, personlig pleje, sundhedsfremmende mad og snacks og meget mere i Helsams butikker. Som Danmarks største helsekostgrossist sørger Helsam for at tilbyde de bedste produkter på markedet til den skarpeste pris, og du kan finde disse i en af de mere end 20 Helsam butikker i Danmark.

Helsam - service og produkter

Helsam tilbyder særlig ekspertise og rådgivning inden for sundhed og helse til alle deres kunder i Helsam butikker. Uanset om du søger efter naturlige kosttilskud, miljørigtige økologiske fødevarer eller hudplejeprodukter og andet velvære uden skadelige kemikalier, kan du stole på, at Helsam har det i sit sortiment. Hos Helsam kan du finde masser af gode tilbud og skarpe priser i Helsam tilbudsavis.

Helsam butikker og deres åbningstider

Helsam butikker ligger landet over, og du kan se hvor din nærmeste Helsam butik ligger lige herunder. Helsams åbningstider varierer og det er derfor vigtigt at gøre sig bemærket, hvornår ens nærmeste Helsam butik holder åbent.

Helsam tilbud og tilbudsavis

Med sit store udvalg af produkter inden for helsekost og sundhed, er du sikret en rigtig god pris på høj kvalitet hos Helsam. Tjek Helsam tilbudsavis og find skarpe helsekost tilbud og meget mere lige herunder.

Sprog:
© 2009, Tjek A/S