Helsam logo

Helsam

Helsam - sundhed og helse til enhver

Helsam er Danmarks største forhandler af sundhedsprodukter, helsekost og økologiske varer. Med en stolt historie og et omfattende udvalg af helsekost produkter er Helsam en pålidelig kilde til sundhedsfremmende produkter til den helbredsbevidste, klima- og miljøbevidste og andre interesserede i specialprodukter.

Helsam - ekspert i helse i mere end 50 år i Danmark

Helsam blev grundlagt i 1971 med visionen om at tilbyde særlige sundhedsprodukter, som man ikke bare kan finde i sit supermarked til alle danskere. Med høj kvalitet og et særligt udvalg af ellers utilgængelige særprodukter, er Helsam dedikeret til at tilbyde produkter, der fremmer sundhed og velvære. Blandt andet kan man finde produkter inden for naturlige kosttilskud, økologi, personlig pleje, sundhedsfremmende mad og snacks og meget mere i Helsam butikker. Som Danmarks største helsekostgrossist sørger Helsam for at tilbyde de bedste produkter på markedet til den skarpeste pris, og du kan finde disse i en af de mere end 20 Helsam butikker i Danmark eller i din lokale Helsam helsekost butik.

Helsam service og produkter

Helsam er stolte af at kunne tilbyde en særlig ekspertise og rådgivning inden for sundhed og helse til alle deres kunder i Helsam butikker. Helsam dedikerede medarbejdere er altid klar til at besvare spørgsmål og hjælpe med at finde de rigtige produkter til dine behov. Uanset om du søger efter naturlige kosttilskud, miljørigtige økologiske fødevarer eller hudplejeprodukter og andet velvære uden skadelige kemikalier, kan du stole på, at Helsam tilbyder de bedste produkter i sit særlige udvalg af kvalitetsprodukter. Du kan finde også finde hele Helsam store udvalg af helsekost og meget andet på deres hjemmeside. Her har man særligt opdelt efter både sundhed, mad & drikke, personlig pleje og skønhed. Hos Helsam er du dermed dækket ind i nærmest alle aspekter af det sunde valg og det gode liv, og du kan finde masser af gode tilbud og skarpe priser i Helsam tilbudsavis, som både gælder for Helsam butikker og Helsam webshop. Hos Helsam tilbyder man bl.a. også gratis fragt på ordre over et vist beløb, og du kan derfor være sikker på at kunne få din helsekost billigt og nemt.

Helsam åbningstider

Helsam butikker ligger landet over, og du kan navigere rundt i, hvor din nærmeste Helsam butik ligger lige herunder såvel som på Helsam hjemmeside. Helsam åbningstider varierer mellem butikker, og det er derfor vigtigt at gøre sig bemærket, hvornår ens nærmeste Helsam butik holder åbent. Hvis man skulle være så uheldig, at ens Helsam butik ikke er åben, så kan man stadig finde det samme store udvalg af kvalitetssikrerede helsekost og sundhedsprodukter i Helsam webshop uden Helsam åbningstider, hvor man også kan få leveret sine varer uden det behøver koste ekstra.

Helsam tilbud og tilbudsavis

Både på Helsam webshop såvel som lige her kan du se skarpe tilbud på alle Helsam produkter. Med sit store udvalg af kvalitet og kvalitetsudvalgte leverandører af produkter inden for helsekost og sundhed, er du forsikret en rigtig god pris på høj kvalitet hos Helsam. Det bliver dog kun endnu billigere, når du så tjekker Helsam tilbudsavis, hvor du kan se et særlig udvalg af skarpe helsekost tilbud. På den måde kan du spare penge og tænke på din sundhed på en og samme tid. Tjek Helsam tilbudsavis og find skarpe helsekost tilbud og meget mere lige herunder.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S