Fleggaard logo

Fleggaard

Hos Fleggaard kan du nyde godt af et kæmpe udvalg af vin, øl, sodavand, spiritus, slik og dagligvarer til lave priser. Udover de i forvejen lave priser, så er der også mange gode tilbud at finde. Når det kommer til grænsehandel, har Fleggaard også også et spændende udvalg inden for øl og specialøl. Du kan ligeledes finde deres helt egen serie af kvalitetsprodukter til attraktive priser - nemlig BUYit. I BUYit serien finder du rengøringsmidler, opvasketabs og toiletartikler.

Husk at holde dig opdateret på de nyeste tilbud hos Fleggaard med deres tilbudsavis. Tilbudsavisen kan du altid finde lige her på eTilbudsavis.

Fleggaards historie

Historien for Fleggaard starter helt tilbage i 1926 i Padborg. Padborg var dengang blot en lille stationsby med et par tusinde indbyggere. Det er altså i denne lille by, hvor Fleggaards historie starter. Peter J. Fleggaard åbner en lille tobaks-, kaffe- og kolonialhandel. Butikken lå lige over for jernbanebygningen, og Fleggaard levede dengang af rejsende til og fra Padborg, da indbyggertallet var så lavt. I de følgende år gik det godt for det daværende “Fleggaards Kolonialhandel”, fordi grundlæggeren havde en fremragende købmandssans og forretningsforståelse. Det gode købmandsskab var nemlig det mest essentielle i den lille forretning. Dette gjorde butikken ved at yde en god personlig kundeservice, der først og fremmest tog udgangspunkt i kundens behov. I dag, mange mange år efter grundlæggelsen, sidder den tredje generation af familien Fleggaard ved roret, og Fleggaard er i dag en af Danmarks største familieejede koncerner.

Grænsehandel hos Fleggaard

Når du handler i Fleggaard er der altid penge at spare, og ikke kun på de klassiske grænsehandelsvarer i Tyskland. Du kan også spare mange kroner ved at handle dagligvarer og husholdningsprodukter. Fleggaard har nemlig et stort udvalg af bl.a. vaskepulver, opvasketabs, engangsservice og rengøringsmidler. Inden for dagligvarer finder du bl.a. ost, kød, konserves, bageartikler, men også dyreartikler, herunder hundefoder, kattemad og hestefoder. Du kan selvfølgelig også altid finde de mærker du kender hos Fleggaard - de fører nemlig kendte danske mærker inden for marmelade, ost, fisk og mejeriprodukter. Der er altid penge at spare på en række forskellige varer, når du handler i Fleggaard.

Bestil online hos Fleggaard

Hos Fleggaard kan du nemt og bekvemt handle online på deres hjemmeside. Køb dine grænsehandelsvarer hjemmefra og afhent dem i en af deres butikker, hvor varerne står pakket og klar til dig. På den måde er det nemt og hurtigt at handle over grænsen. Især hvis du har en travl hverdag, kan du lige svinge forbi en Fleggaard og hente dine varer og derefter komme hurtigt videre, hvis det ønskes. Husk dog at tjekke de mange tilbud inden du bestiller, du skulle nødig gå glip af store besparelser.

Find den rigtige vin i Fleggaard

Du kan altid købe dine vine hos Fleggaard, lige meget om det er rød-, hvid- eller rosévin - både på flaske og bag in box. Fleggaard har kvalitetsvine i alle prisklasser og til enhver begivenhed. Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så har Fleggaard et enormt behjælpeligt personale til at vejlede hvilken vin du burde tage. Hvis du handler online på siden, er der også meget hjælp at finde, da der står mange informationer om de forskellige vine og hvilken mad den passer til.

Fleggaard butikker og Fleggaard åbningstider

Fleggaard har hele 8 butikker spredt over grænsen til Tyskland. Der er derfor rig mulighed for at finde den der er mest bekvem for dig. Åbningstider i de forskellige butikker er varierende, så det er vigtigt du tjekker åbningstiderne herunder inden et evt. besøg, da du nødig skulle gå forgæves.

Fleggaard tilbud og Fleggaard tilbudsavis

Grænsehandel er uden nogen tvivl meget elsket blandt de danske forbrugere, som elsker de lave priser og gode tilbud. Hos Fleggaard har de løbende tilbud på blandt andet øl, sodavand, slik og nødder, og er med til at gøre din indkøbsoplevelse endnu billigere. Fleggaard avis indeholder altid tilbud på øl og sodavand, som er en fast del af Fleggaard tilbudsavis. Det varierer dog lidt hvilke der er på tilbud, så husk at holde øje med Fleggaards tilbudsavis. Tilbudsavisen og de mange gode tilbud, kan du altid finde lige her på eTilbudsavis.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S