Elgiganten logo

Elgiganten

Elgiganten - elektronik til de bedste priser

Med en stolt historie og et imponerende udvalg af elektroniske produkter har Elgiganten været danskernes foretrukne destination for elektronik i årtier. Elgiganten blev grundlagt i 1996 i Danmark som et led i Elkjøp-koncernen fra Norge, som startede med at sælge hårde hvidevarer i 1962. Med tiden blev Elgiganten større og større i Danmark og har dedikeret sig til at levere de nyeste og mest innovative elektronikprodukter til de elektronikglade danskere. Elgiganten tilbyder et bredt sortiment af elektronik, herunder alt lige fra Smart TV til iPhones til gaming computere til hårde hvidevarer til de skarpeste lydsystemer og højtalere på markedet, og meget mere. Elgiganten har grundet deres store og voksende popularitet hos danskere placeret sig overalt i landet, og Elgiganten tæller i dag mere end 40 Elgiganten butikker landet over.

Elgigantens store udvalg og høje kvalitet

Når du handler hos Elgiganten, kan du være sikker på at få produkter af høj kvalitet. Elgiganten har et tæt samarbejde med førende mærker og producenter både indenfor elektronik og hårde hvidevarer, og du får dermed kun det bedste af det bedste, når du handler hos Elgiganten. Elgiganten gør derudover en stor dyd ud af at uddanne og dygtiggøre deres personale til at blive eksperter, der bedst muligt kan hjælpe dig med at finde det helt rigtig produkt efter dine behov.

Elgigante bæredygtighed

I Elgiganten gør man desuden et stort nummer ud af at være bæredygtig og skånsom overfor vores miljø. Samtidig har man som princip, at elektronik skal være tilgængeligt for alle, og det er med denne målsætning, at Elgiganten ønsker at sørge for, at både unge som ældre kan få de bedste produkter samt den nødvendige assistance til disse. I Elgiganten tilbydes også omfattende garantier samt kundeservice, hvor man har fokus på, at kunden skal have den bedst mulige oplevelse, når de handler hos Elgiganten. Hvis du skulle opleve problemer med et produkt, er Elgiganten dygtige medarbejdere bl.a. klar til at hjælpe dig med at finde en løsning uanset hvornår du kommer forbi din Elgiganten butik. Du kan finde Elgiganten åbningstider herunder såvel som på Elgiganten hjemmeside.

Den bedste pris hos Elgiganten - både online og i butik

Uanset om du ønsker at købe din elektronik eller dine hårde hvidevarer online eller i en Elgiganten butik, så sørger Elgiganten for, at du får den bedste pris på markedet. Elgiganten sammenligner nemlig altid med sine konkurrenter, og vil ændre sin pris herefter, så du aldrig behøver betvivle, om de kan tilbyde dig markedets bedste pris. Det er muligt at finde alle Elgiganten produkter, Elgiganten tilbud og anden information om Elgiganten butikker inde på Elgiganten hjemmeside. Du kan herudover finde al relevant information om lageropbevaring af produkter i din nærmeste Elgiganten, og du kan bestille produkter hen til din Elgiganten butik helt gratis. Elgiganten tilbyder derudover hjemmeleveringer både med fragtmand såvel som med posten, uanset hvilket produkt du ønsker at købe. Så uanset om du står og mangler en gaming computer, en ps5 eller en ny iPhone, så er Elgiganten klar til at hjælpe dig, både online og i butik med høj service og den bedste pris på markedet.

Elgiganten åbningstider

Elgiganten butikker har typisk længe åbent, og du kan finde Elgiganten åbningstider på din nærmeste Elgiganten butik både her på siden såvel som på Elgiganten hjemmeside. Elgiganten åbningstider er naturligvis kun på Elgiganten butikker, og det er dermed altid muligt at bestille elektronik og andet online i webshoppen. De fleste Elgiganten åbningstider afhænger af butikken, du ønsker at opsøge, og det er derfor vigtigt at tjekke de lokale åbningstider, så du ikke går forgæves.

Elgiganten - de skarpeste tilbud på elektronik og mere

Udover at sørge for danskernes store behov for kvalitetsskarp elektronik til den bedste markedspris bliver opfyldt, udgiver Elgiganten jævnligt en masse skarpe tilbud på alt lige fra ps5, vaskemaskiner og smart TV. Med Elgigantens kæmpe udvalg af smarte elektronik produkter og hårde hvidevarer må det derfor siges at være værd at holde øje med, hvornår Elgiganten har et godt tilbud. Du kan finde de skarpeste tilbud i Elgiganten tilbudsavis lige herunder, hvori det oplistes, hvad der er de seneste tilbud i Elgiganten butikkerne såvel som i online-shoppen. Spar penge og vær sikker på den højeste kvalitet af elektronik ved at holde dig opdateret på Elgiganten tilbud!

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S