Elgiganten logo

Elgiganten

- elektronik til de bedste priser

Med en stolt historie og et imponerende udvalg af elektroniske produkter har Elgiganten været danskernes foretrukne destination for elektronik i årtier. Elgiganten blev grundlagt i 1996 i Danmark som et led i Elkjøp-koncernen fra Norge, som startede med at sælge hårde hvidevarer i 1962. Med tiden blev Elgiganten større og større i Danmark og har dedikeret sig til at levere de nyeste og mest innovative elektronikprodukter til de elektronikglade danskere. Elgiganten tilbyder et bredt sortiment af elektronik, herunder alt fra Smart TV, iPhones, gaming computere, hårde hvidevarer til de skarpeste lydsystemer og højtalere på markedet og meget mere. Elgiganten tæller i dag mere end 40 Elgiganten butikker landet over.

Elgigantens store udvalg og høje kvalitet

Når du handler hos Elgiganten, kan du være sikker på at få produkter af høj kvalitet. Elgiganten har et tæt samarbejde med førende mærker og producenter både indenfor elektronik og hårde hvidevarer.

Den bedste pris hos Elgiganten

Uanset om du ønsker at købe din elektronik eller dine hårde hvidevarer online eller i en Elgiganten butik, så sørger Elgiganten for, at du får den bedste pris på markedet. Så uanset om du står og mangler en gaming computer, en ps5 eller en ny iPhone, så er Elgiganten klar til at hjælpe dig.

Elgigantens åbningstider

De fleste Elgiganten åbningstider afhænger af butikken, som du ønsker at opsøge, og det er derfor vigtigt at tjekke de lokale åbningstider, så du ikke går forgæves. Elgiganten butikker har typisk længe åbent, og du kan finde Elgiganten åbningstider her på siden.

Elgiganten - de skarpeste tilbud på elektronik

Udover at sørge for at danskernes får kvalitetsskarp elektronik til den bedste markedspris, udgiver Elgiganten jævnligt en masse skarpe tilbud på alt lige fra ps5, vaskemaskiner og smart TV. Du kan finde de skarpeste tilbud i Elgigantens tilbudsavis lige herunder. Spar penge og vær sikker på den højeste kvalitet af elektronik ved at holde dig opdateret på Elgigantens tilbud!

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S