Drømmeland logo

Drømmeland

Drømmeland er stedet, hvor man drømmer sig hen, for det er her du finder de bedste senge og den bedste søvn. Hos Drømmeland er kvalitet og heraf den bedste nattesøvn det vigtigste, så du kan få det bedste ud af de mange timer, som du bruger på din nattesøvn.

Drømmeland og historien om den gode nattesøvn

Drømmeland startede i 1975 som en traditionel møbelbutik, men blev siden hen en butikskæde med fokus på soveværelset. I 1982 åbnede Drømmeland sin første forretning, som var specialiseret i soveværelset og senge. Denne åbnede i Bagsværd, og er stadig at finde i dag.

Drømmelands udvalg af kvalitetssenge

Drømmeland tilbyder et bredt udvalg af senge, madrasser og tilbehør, der er designet til at imødekomme forskellige behov og præferencer. Uanset om du foretrækker en fast eller blød madras, en dobbelt seng en enkeltmands seng eller en kontinentalseng, så har Drømmeland det perfekte udvalg af senge til dig.

Drømmelands butikker

Hos Drømmeland finder du forskellige senge, som kan testes i din lokale Drømmeland butik. Drømmeland tilbyder et omfattende udvalg af førende mærker og produkter af høj kvalitet i alle deres butikker. Drømmeland sælger senge fra de mest anerkendte brands indenfor kvalitet af nattesøvn, der alle er fremstillet indenfor EU og er certificeret herefter. Hos Drømmeland er en god søvn ikke lig med dyre senge, for du kan finde skarpe priser og gode tilbud på senge i Drømmelands butikker. Drømmeland tilbyder derudover gratis levering af alle deres senge.

Drømmeland åbningstider

Drømmeland har butikker i hele landet, og de har hver deres individuelle åbningstider. Du kan finde frem til din nærmeste Drømmeland butik og dennes åbningstid herunder. I langt de fleste Drømmeland butikker holdes der åbent alle dage, også i weekenden.

Drømmeland tilbud på senge og sengetilbehør

Hos Drømmeland kan du finde tilbud på alt lige fra en enkeltmands seng, dobbelt seng, 140x200 seng eller junior seng. Drømmeland har ofte nye tilbud, og du kan let finde et godt tilbud i deres tilbudsavis. Tjek alle de skarpe tilbud på senge, madrasser og meget mere i tilbudsavisen herunder, og gør et kup for din nattesøvns skyld!

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S