Design Cykler logo

Design Cykler

Design Cykler blev grundlagt i Odense den 2. februar 1988. Fra en lille butik med 2 ansatte i Store Gråbrødrestræde i Odense solgte vi håndbyggede cykler. Hver enkelt cykel blev bygget efter kundens ønsker om farve, steltype, gear og udstyr. Stellet blev kørt til maler, hjulene blev flettet og cyklen blev samlet.

I 1995 åbnede vi butikken i Møllergade i Svendborg. Som årene gik kom der flere butikker til, og nu er vi mere en 120 ansatte i 12 store moderne cykelforretninger på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Vi forhandler citybike, shoppingcykel, elcykel, mountainbike og racercykel, kort sagt alt i damecykel, herrecykel og børnecykel. Vi bygger stadig cykler, men de fleste cykler er fra mærkerne Avenue, MBK, Gazelle, Centurion, Raleigh, Nishiki, Trek og Giant. Design Cykler er desuden dansk importør af Superior, Rock Machine og Frappé cykler.

Vi har et stort udvalg i cykeltøj, cykeldele og tilbehør til cykler fra nogen af verdens bedste mærker.

Vores cykelværksteder beskæftiger uddannede cykelmekanikere som råder over alt inden for specialværktøj til service og reparation. Alle vores cykelværksteder er certificeret med 5 af 5 stjerner af brancheforeningen Danske Cykelhandlere.

Alle Design Cyklers butikker er Shimano Service Center med et bredt udvalg af originale reservedele, udstyr og sliddele fra Shimano. Personalet er opdateret med nyeste kurser og teknisk viden fra Shimano.

Design Cykler sælger kun cykler i god kvalitet, men du går aldrig forgæves efter tilbuds cykler.

Language:
© 2009, Tjek A/S