Daells Bolighus logo

Daells Bolighus

- høj kvalitet og lækre designs

Daells Bolighus er en af Danmarks førende forhandlere af møbler og boligindretning. Daells Bolighus består af to store møbelhuse, der drives i Glostrup og Odense samt kæmpestore møbellagere og en Daells Bolighus webshop. Uanset hvor du går hen for at finde dine møbler, tilbyder Daells Bolighus det samme helt store udvalg af stilfulde og kvalitetssikrerede møbler, som passer til ethvert hjem og til enhver pengepung. Med deres omfattende sortiment som kan findes i begge butikker imødekommer Daells Bolighus alle menneskers slags smag og budgetter, og de er kendt for deres inspirerende udstillinger og professionelle indretningseksperter, der er klar til at hjælpe kunderne med at skabe deres drømmeindretning. Så uanset om man søger en elegant sofa, et funktionelt køkkenbord eller et komplet sæt af møbler til soveværelset, kan Daells Bolighus opfylde behovene for enhver bolig.

Daells Bolighus historie

I Daells Bolighus er mottoet 'Vi har matchet mennesker og møbler i mere end 100 år', og det må siges at være sandt, for Daells Bolighus startede faktisk på Nørregade i København i 1912 men er siden rykket ud til at blive Daells Bolighus Glostrup og Daells Bolighus Odense. Ikke desto mindre har virksomheden en enormt lang historie med både at forhandle og levere møbler til danskerne af høj kvalitet og til en skarp pris. Med sin lange historie i at matche mennesker og møbler er Daells Bolighus en af Danmarks ældste bolighuse, og er for alvor en møblerforhandler, man har tillid til, når det gælder kvalitet men også skarp pris.

Daells Bolighus møbler

Daells Bolighus tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for boligindretning, der kan gøre ethvert hjem til et stilfuldt og komfortabelt sted. Deres sortiment omfatter alt fra sofa til belysning, tekstiler, dekoration og meget mere. Uanset om du leder efter en velkendt Daells Bolighus sofa, en elegant spisestue, en praktisk opbevaringsløsning eller en trendy lampe, kan du finde det hos Daells Bolighus. Deres produkter er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet og stilfuldt design. Med deres ekspertise inden for boligindretning kan du være sikker på at finde de perfekte møbler og accessories til at skabe dit drømmehjem. Når du besøger enten Daells Bolighus Odense eller Daells Bolighus Glostrup er du forsikret om at finde hele deres omfattende sortiment i butikken, så du kan få det fulde overblik og dermed har mange forskellige skønne møbler at vælge imellem.

Daells Bolighus webshop

Hvis du ikke ønsker at gå i butik og bare kunne tænke dig dine møbler leveret, er dette selvfølgelig også en mulighed, da Daells Bolighus specialiserer sig i også at levere møbler fra deres to store lagere ved Daells Bolighus Glostrup og Daells Bolighus Odense. Det er også muligt at komme forbi og hente sit produkt efter man har forudbestilt det i sin nærmeste butik, og Daells Bolighus tilbyder her også at låne dig en gratis trailer til turen hjem. Uanset om du går i butik eller på webshop er du garanteret at se hele det store udvalg af lækre og kvalitetssikrede møbler hos Daells Bolighus.

Daells Bolighus åbningstider i Glostrup og Odense

Daells Bolighus åbningstider for deres to bolighuse er de samme og er sat op til at imødekomme kundens behov. Det vil sige, at uanset om du går I Daells Bolighus Glostrup eller Daells Bolighus Odense, så kan du komme ind og se hele det store udvalg af kvalitetsmøbler både på hverdage og i weekenden. Begge varehuse har også gratis parkering, elevatorer og meget andet, så du kan få den absolut bedste shoppingoplevelse.

Daells Bolighus tilbudsavis

Hos Daells Bolighus arbejder man med at give nogle af de bedste priser på markedet til en rigtig stærk pris. Du kan derfor let finde høj kvalitet til tilbudspris i Daells Bolighus tilbudsavis, som viser dig et bredt udvalg af lækre møbler til både soveværelset, stuen, køkkenet og badet uden at det behøver koste alverden. Daells Bolighus har nemlig matchet mennesker med møbler altid, og du kan blandt andet finde skarpe sofa tilbud, seng tilbud, køkken tilbud og meget andet i deres brede sortiment, som alt sammen kan findes i deres tilbudsavis. Gør et shopping scoop og tag ind og besøg Daells Bolighus i enten Glostrup eller Odense, og tag ellers lige et kig i deres tilbudsspækkede tilbudsavis lige herunder!

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S