365discount logo

365discount

365discount er Danmarks nyeste discountkæde, og har vundet flere forskellige pristjek i 2022. Dette betyder også, at der bliver gjort en dyd ud af billige kvalitetsvarer. Med over 220 butikker fordelt over hele Danmark, er der stor sandsynlighed for, at der ligger en nær dig. Billige priser er nøgleordene når man nævner Coop365, og det er også deres fokuspunkt. De gør alt for at din hverdag, skal være så bekvem og billig som overhovedet muligt. Du kan finde en Coop365 tilbudsavis, som er gældende for alle deres butikker lige her på eTilbudsavis.

Historien bag Coop365

Historien bag Coop365 er ikke lang, da de nemlig er Danmarks nyeste discountkæde. Dog har de alligevel formået at vinde danskernes hjerter og etablere sig på markedet inden for kort tid. Discountkæden har nemlig vundet hele tre pristjek i 2022. De vandt B.T.’s pristjek på dagligvarer, Forbrugerrådet Tænks pristjek af 15 økologiske dagligvarer og Politikkens discountpristjek i 2022. Dette betyder, at de inden for en kort tidshorisont har fundet en plads på markedet og ikke mindst en plads i danskernes travle hverdag og er blevet manges fortrukne discountsupermarked. Coop365’s vision er netop også, at de vil være det rigtige sted at spare, med et sortiment med alt det du behøver til din hverdag, så du kan spare penge hver gang du er nede og handle.

Coop365’s store udvalg af produkter

Coop365 har alt hvad du behøver, både til madlavning, rengøring og personlig pleje. Dette udvalg kan du finde i alle Coop365 butikker, hvor der er garanteret lave priser. Med mere end 220 butikker fordelt over Danmark, kan du finde din lokale Coop365 og begynde at udforske det store udvalg af lave discountpriser.

Coop365 økologi

365 økologi er deres helt egen serie, der gør det nemt for dig at få masser af økologi til skarpe hverdagspriser. Der er nemlig flere end 300 forskellige økologiske varer på Coop365’s hylder, som står og venter på dig. Der er alt fra frugt og grønt, mejeri, kolonial og kød. Uanset hvad du har planlagt til aftensmad, har du et økologisk valg i Coop365’s butikker. Dette gør også 365 økologi til et naturligt valg i hverdagen, da udvalget af økologi er så stort og til en god pris. Målet med 365 økologi er netop også, at det altid skal være bekvemt for dig, at handle økologi i din hverdag. Coop365 stiller høje krav til sig selv med lave priser, og det er også en forventning du skal have, når du handler i en af deres butikker - priserne bliver aldrig for høje.

Coop365 minirisk

365 minirisk er Coop365’s egen serie af produkter, som alle sammen har Svanemærket og Astma-Allergimærket til gode hverdagspriser. Alle produkterne er uden parfume og skånsomme i forhold til allergi og miljø. I denne serie kan du bl.a. finde produkter til din husholdning, personlig pleje eller din baby. Med 365 minirisk kan du få alt det der skal til for at holde din baby tør og ren, beskytte dig mod solens stråler og vaske op med god samvittighed. Denne serie af parfumefrie varer gør det nemt for dig at handle med omtanke til hverdag og til Coop365’s altid stærke priser.

Altid godt brød og lækre kager hos Coop365

Få altid godt brød og lækre sager med hjem fra Coop365’s mange butikker. Coop365 fylder nemlig brød og andet op hver dag, så du er sikker på at kunne finde netop det brød eller den kage, som du har lyst til. Som altid er du garanteret den billigst mulige pris, så du kan komme hjem med lækkert bagværk til gode penge.

Kvalitetskød til lave priser når du handler i Coop365

Du kan altid få kød til lave priser, når du handler i Coop365. Deres økologiske kød er mærket med tre hjerter, som betyder at dyrene har endnu mere plads og frihed til at bevæge sig frit og naturligt. Dyrene får desuden også 100% økologisk foder hele livet og senere fravænning, og der er meget strenge regler i forhold til brug af medicin. MÖRT er dansk ungkvæg med fokus på høj kvalitet og dyrevelfærd hele vejen hjem til dit bord. Kødet fra MÖRT er modnet minimum 21 dage og nøje udvalgt ift alder og fedme. Dette gør at du altid vil få et lækkert og mørt stykke kød med hjem. Coop365 tilbyder også et stort udvalg af billig dansk kylling. Kyllingerne går rundt i stalden med fri adgang til foder og vand og opdrættet uden brug af antibiotika. Når du handler kød hos Coop365 er du forsikret høj kvalitet og de billigste priser muligt.

Coop365 butikker og åbningstider

Coop365 har butikker spredt over hele Danmark, så chancen for at der ligger en tæt på dig er enorm stor. Faktisk er der lige nu over 220 butikker, og flere åbner det kommende år, så der vil være endnu flere muligheder for dig til at handle hurtigt og nemt. Coop365 åbningstider er fra 08.00-22.00 hver dag. Enkelte butikker kan dog godt have andre åbningstider, så husk og tjek din lokale Coop365, så du ikke går forgæves. De lange åbningstider gør det nemt for dig at handle lige præcis når det passer dig!

Coop365 tilbud og Coop365 tilbudsavis

Coop365 har altid gode tilbud på en række forskellige varer, så sandsynligheden for at du finder noget interessant er meget stor. Du kan finde alle disse tilbud i deres tilbudsavis, hvor alle de skarpeste tilbud for ugen bliver lagt ind. Tilbudsavisen kan du finde her på eTilbudsavisen. Gør som mange andre og find de bedste tilbud på eTilbudsavisen og kom i gang med at spare penge, når du handler ind til hverdagens måltider.

Nyeste tilbudsaviser

Sprog:
© 2009, Tjek A/S