Calle logo

Calle

Calle er en dansk butikskæde som specialiserer sig inden for grænsehandel og har hele 9 butikker beliggende op ad grænsen til Tyskland. Hvis du leder efter gode priser, er du kommet til det rette sted, fordi det er netop det Calle tilbyder. De tilbyder en bred vifte af produkter, både forskellige drikkevarer, dagligvarer og rengøringsartikler. Når du handler drikkevarer hos Calle, sparer du dåsepanten. Derfor er der meget at spare, hvis du drikker meget sodavand, øl, cider eller andet. Du kan ligeledes bestille online på Calle.dk, for at gøre det så bekvemt som overhovedet muligt for dig der har en travl hverdag. Find tilbudsavisen på eTilbudsavis og find de mange gode tilbud i de mange Calle butikker.

Historien bag Calle

Calle er en dansk butikskæde med en rig tradition inden for grænsehandel i Tyskland. Skrædderen, Antoni Andresen, grundlagde et skrædderi og tekstilhandel i nærheden af Tønder. Skrædderens søn, bedre kendt som Calle, kom en dag ind i butikken og begyndte at handle med kolonialvarer og isenkram. Calle havde et fantastisk købmager-gen, og hvis kunderne ikke kom, kom han altså ud til kunderne på sin lille budcykel. Calle havde en gejst som de færreste, og det kan man tydeligt se på supermarkedet ‘Calle’, som vi alle sammen kender i dag.

Calles vej ind i grænsehandel

I 1973 fik Danmark helt nye muligheder for frihandel på tværs af landegrænser. Dette var også grunden til at Calle blev grundlagt, da grundlæggeren hoppede på denne mulighed. Det var samtidig en tid, hvor danske afgifter på øl, vin og spiritus steg i vejret, så Calle fandt hurtigt succes, da forbrugere fandt ud af, at der var penge at spare.

Stort udvalg og lave priser hos Calle

Calle tilbyder et bredt udvalg af grænsehandelsvarer. Udforsk de mange varer både på calle.dk og de mange grænsebutikker. Calle har altid gode tilbud og lave priser. Calle har alt lige fra bageartikler, tilbehør til madlavning og mange andre produkter du kan bruge i hverdagen. Det kan også betale sig at købe ind til dit kæledyr hos Calle, da de har et stort udvalg af hundefoder, kattefoder og meget andet foder til dit kæledyr. Har du en sød tand? Det har Calle også. Butikkerne er nemlig propfyldt med forskelligt slik, som du kender og måske noget der kan udvide din horisont. Udforsk det store slikudvalg til ekstremt gode priser og få slukket lækkersulten for alvor. Personlig pleje er ligeledes produkter du kan finde i massevis i Calles 9 butikker og på Calle.dk. Nyder du at gøre noget ud af dig selv og hygiejne, så tag et kig på Calles personlig plejeprodukter, hvor alt sammen selvfølgelig kan købes til en god pris. Lige meget hvad du mangler, har Calle hvad du søger, og til altid billige priser. Hvis du er en tilbudsjæger, vil du aldrig gå forgæves i Calle.

Billigt øl og vin hos Calle

Hos Calle finder du altid et stort udvalg af øl, faktisk alle slags øl, både alkoholfri, belgisk, classic, pilsner og mange, mange flere. Calle fører derfor både udenlandske øl, og der er ligeledes et stort udvalg af specialøl. Calle forhandler også vin, herunder både hvidvin, rødvin og rosevin. Hos Calle hjælper de dig altid til at finde den rigtige vin til det rigtige måltid. Du kan både få hjælp på deres hjemmeside og naturligvis også af de dygtige medarbejdere i de mange Calle grænsebutikker

Ingen dåsepant ved grænsehandel hos Calle

Når du grænsehandler øl, sodavand, vand, cider og energidrikke på dåse eller i engangsflaske, skal du ikke betale pant. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en eksporterklæring. Hvis du drikker meget øl, sodavand, cider eller andet, så kan besparelsen af dåsepant godt betale sig. Den sparede dåsepant, gør nemlig at du sparer en hel del, og især hvis du køber mange ad gangen.

Calle åbningstider og Calle butikker

Du kan finde Calles 9 butikker fordelt over grænsen til Tyskland, samt butikker i Tyskland. Calle åbningstider er varierende fra butik til butik, så husk endelig at tjek åbningstiderne herunder for den Calle butik du har intention om at besøge inden, så du ikke tager derind forgæves. Når du har fundet hvilken butik du vil i, og om den har åbent, så er det blot op til dig at udforske hylderne med de mange gode priser og store udvalg af alt fra drikkevarer til rengøringsartikler.

Calle tilbud og Calle tilbudsavis

Calle har som sagt meget gode priser, og kører tilbud jævnligt. Alle de gode Calle tilbud kan du finde i deres Calle tilbudsavis, også kendt som Calle Avis, som er gældende for alle butikker, samt hvis du bestiller online til afhentning i din Calle butik. Tilbudsavisen finder du lige her på eTilbudsavis, så kan du udforske de mange gode priser, som ligger og venter på dig.

Nyeste tilbudsaviser

Sprog:
© 2009, Tjek A/S