CITTI logo

CITTI

CITTI grænsehandel - et af de største udvalg ved grænsen

CITTI grænsehandel er en førende aktør inden for grænsehandel mellem Tyskland og Danmark. CITTI grænsehandel tilbyder et bredt udvalg af grænsevarer til attraktive grænsepriser. CITTI er i dag en af de største grænsehandel butikker ved den tyske grænse, og de har specialiseret sig i at tilbyde et af de største og mest eftertragtede sortimenter af spændende produkter til grænsehandelspris. Her kan du nemlig finde de skarpeste priser på alle dine yndlingsprodukter samlet et sted men også et hav af andre spændende, internationale eller tyske produkter. CITTI tilbyder nemlig et af de største udvalg ved grænsen og konkurrerer altid med de bedste priser i området.

CITTI grænsehandel og deres internationale sortiment

Hos CITTI finder du udover de klassiske tyske og danske favoritter, såsom Haribo og Carletti, også et kæmpe udvalg af internationale varer, som CITTI specifikt har udvalgt til at give dig den helt store internationale shoppingoplevelse til en rigtig god pris. Hos CITTI finder du også meget andet end bare de typiske grænsehandel produkter, og du vil i mange butikker bl.a. også finde slagterdiske med kød i den højeste kvalitet, store nonfood-sektioner og et hav af andre lækre dagligvarer, du ikke finder i Danmark - og så bestemt ikke til en så fordelagtig pris. Oplev det kæmpe store udvalg i CITTI grænsehandel, som du finder nær Flensborg. CITTIs sortiment spænder desuden over diverse andrekategorier, herunder kosmetik, parfumer, elektronik og meget mere. CITTIs store succes er et resultat af deres engagement i at tilbyde enestående indkøbsoplevelser og kvalitetsprodukter til deres kunder med deres store sortiment til en skarp pris.

CITTI shoppingoplevelse

Hos CITTI finder du også mere end bare en grænsehandel. CITTI har specialiseret sig i at gøre din grænsetur til en større oplevelse, og du kan blandt andet spise dig mæt i CITTIs lækre fiskerestaurant eller familievenlige restaurant med alle dine favoritretter. CITTI er dermed ikke bare en tur i supermarkedet over grænsen, men det er en oplevelse for hele familien. CITTI er også bevidst placeret tæt på Flensborg, så du let kan opleve den smukke tyske by og kultur i forlængelse af din grænsetur uden at skulle køre langt.

CITTI tilbudsavis og grænsesøgende tilbud

CITTI tilbudsavis udskiftes jævnligt og giver dig tilbud på de i forvejen stærke grænsepriser. I CITTI tilbudsavis kan du blandt andet finde tilbud på alle dine yndlings grænseprodukter, såsom sodavand tilbud, slik tilbud og parfume tilbud, og da CITTI tilbyder så bred en vifte af lækre produkter er du garanteret at kunne komme hjem med bilen fuld af nye spændende og billige produkter. Du kan finde CITTI tilbudsavis lige herunder og let planlægge din næste tur, så du kan få de allerbedste tilbud til den allerbedste pris næste gang du skal forbi den tyske grænse.

CITTI åbningstider

CITTI park i Flensborg har åbningstider der er tilpasset de tyske helligdage, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, inden man tager afsted henover grænsen. I Tyskland holder butikker også lukket på de fleste søndage, og CITTI grænsehandel er dermed ikke åben disse dage. CITTI park har dog udvidede åbningstider i weekender og har bl.a. åbent på flere danske helligdage, så du også kan få lavet grænsehandel på en af dine fridage. Du kan se de aktuelle CITTI åbningstider lige herunder, og det er selvfølgelig vigtigt at gøre sig bemærket, at andre åbningstider kan gælde for CITTI restaurant, mm såvel som for de to andre CITTI butikker i Kiel og Lübeck, der heller ikke følger den danske CITTI tilbudsavis.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S