CITTI logo

CITTI

- grænsehandel med største udvalg

CITTI grænsehandel er en førende aktør inden for grænsehandel mellem Tyskland og Danmark. CITTI grænsehandel tilbyder et bredt udvalg af grænsevarer til attraktive grænsepriser. Her kan du finde de skarpeste priser på alle dine yndlingsprodukter, men også et hav af andre spændende, internationale eller tyske produkter.

CITTI grænsehandel og deres internationale sortiment

Hos CITTI finder du udover de klassiske tyske og danske favoritter, såsom Haribo og Carletti, også et kæmpe udvalg af internationale varer til en rigtig god pris. CITTIs sortiment spænder desuden over diverse andre kategorier, herunder kosmetik, parfumer, elektronik og meget mere.

CITTI shoppingoplevelse

Hos CITTI finder du mere end en grænsehandel. CITTI har specialiseret sig i at gøre din grænsetur til en større oplevelse. Du kan blandt andet spise dig mæt i CITTIs lækre familievenlige restauranter. CITTI er dermed ikke bare en tur over grænsen, men en oplevelse for hele familien.

CITTI tilbudsavis og tilbud

CITTI tilbudsavis udkommer jævnligt med tilbud på de i forvejen stærke grænsepriser. I CITTI tilbudsavis kan du blandt andet finde tilbud på alle dine yndlings grænseprodukter, såsom sodavand, slik og parfume. Du kan finde CITTI tilbudsavis lige herunder og let planlægge din næste tur over den tyske grænse.

CITTI åbningstider

CITTI i Flensborg har åbningstider, der er tilpasset de tyske helligdage, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, inden man tager afsted. I Tyskland holder butikker lukket på de fleste søndage, og CITTI grænsehandel er dermed ikke åben disse dage. CITTI har dog udvidede åbningstider og har bl.a. åbent på flere danske helligdage, så du også kan handle på en af dine fridage. Du kan se de aktuelle CITTI åbningstider herunder.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S