CBC IT logo

CBC IT

- mere end 30 års speciale i alt med IT

CBC IT er et dansk IT-firma, som blev grundlagt i 1993 og har siden da etableret sig som en stærk og pålidelig udbyder af IT-løsninger og services. CBC IT startede som en lille virksomhed, der primært fokuserede på computerreparation og support. Med tiden udvidede CBC IT sin ekspertise ved at tilbyde et bredt spektrum af IT-tjenester, herunder netværksløsninger, cloud computing, softwareudvikling og cybersikkerhed.

CBC IT - computer reparation og services

CBC IT butikkerne i Danmark tilbyder en bred vifte af professionelle IT-tjenester til både private og virksomheder. Hos alle CBC ITs forhandlere finder du erfarne teknikere, der står klar til at hjælpe med bl.a. computerreparationer, software installationer eller hardware opgraderinger. Udover computer reparation tilbyder de kunderne rådgivning og support til IT-relaterede spørgsmål og udfordringer. Yderligere kan CBC IT hjælpe bl.a. med cloud computing, sikkerheds- og databeskyttelsesløsninger, udvikling og implementering af skræddersyede softwareapplikationer og meget mere.

CBC IT computere og andet IT

Hos CBC IT gør man sig umage i at gøre IT-livet nemmere for alle. Hos størstedelen af CBC IT forhandlere vil du finde både services for private og virksomheder, samt en lang vifte af lækre computerprodukter, herunder gaming computer, apple computer, bærbar computer og stationær computer. Ikke nok med dette, forhandler CBC IT også komponenter og udstyr til computer såvel som andet IT, såsom printere, routere og projektorer.

CBC IT åbningstider

CBC IT butikker har meget forskellige åbningstider, da disse er bestemt af den individuelle forhandler. Ønsker du at finde ud af hvornår din nærmeste CBC IT butik har åbent, så kan du finde CBC IT åbningstider herunder. Generelt har de fleste CBC IT normale åbningstider i løbet af både hverdage og weekender. Nogle CBC IT butikker har også udvidede åbningstider om aftenen for at imødekomme kunder, der har travlt i løbet af dagen. CBC IT stræber efter at tilbyde fleksible åbningstider, der giver kunderne mulighed for at besøge butikkerne, når det passer dem bedst. Det anbefales at tjekke de specifikke CBC IT åbningstider for ens nærmeste forhandler, som kan ses her på siden.

CBC IT - skarpe computer tilbud og IT tilbud

I CBC ITs tilbudsavis kan du jævnligt finde gode computer tilbud samt tilbud på IT produkter til en rigtig stærk pris. I CBC IT tilbudsavis kan du finde tilbud på din drømme computer, gaming computer, bærbar computer, stationær computer eller andet inden for IT og computere til de skarpeste priser på markedet.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S