Bygma logo

Bygma

Bygma er den største danske leverandør af byggematerialer, træ og trævarer til håndværkere og andre både det professionelle og det private marked. Med mere end 100 butikker og 2.600 ansatte er Bygma en kæmpestor kæde i hele Norden og er blandt top100. Alene i Danmark findes der mere end 50 Bygma byggemarkeder, trælaster og proffcentre. Vigtigt er det dog at nævne, at Bygma åbningstider varierer fra center til center. Bygma er bl.a. blevet så store på grund af deres skarpe priser, og du kan let finde disse i Bygma tilbudsavis.

Bygma har desuden altid solgt, distribueret og leveret byggematerialer til private personer til deres bolig, have og andre spændende byggeprojekter, men Bygma er også distributør til professionelle, såsom håndværkere og andre arbejdsmænd og til en lang række byggeprojekter for det offentlige.

Byggematerialer og meget andet uanset om du er professionel eller amatør

Hos Bygma byggemarked finder man desuden et stort sortiment af byggematerialer, trævarer, værktøj, maskiner, VVS, maling, skruer og søm, og hvad man ellers kunne ønske sig til sit byggeprojekt. Men Bygma har også et bredt sortiment, når det gælder både hus og have, og har bl.a. havemøbler, maskiner, ting til drivhus, grill, hegn, planter mv. I Bygma bolig, køkken, indretning har de også et lang række varer til boligen, herunder alarmer, opbevaring, pejs og brændeovne, garage og andet. Du kan finde alt dette i Bygma tilbudsavis.

Se aktuelle tilbud og tilbudsaviser for Bygma her

Vi kan holde dig opdateret på de seneste tilbud fra Bygma og vise dig de seneste digitale tilbudsaviser fra Bygma. Bygma tilbudsaviser udkommer for længere perioder, og Bygma har både en tilbudsavis til byggecenter, en tilbudsavis til professionelle, håndværkere, og indimellem særlige tilbudsaviser til bestemte varer.

Historien om Bygma – en solid dansk nordisk byggekæde

Bygma byggemarked blev allerede stiftet i 1952 af tømrer Lars Børge Christiansen, men virksomheden ændrede først navn til Bygma i 1992, da flere og flere trælaster og byggemarkeder begyndte at rejse sig rundtom i Danmark og andre steder i Norden. Senere blev virksomheden Bygma A/S efter at have opkøbt en række andre virksomheder indenfor byggebranchen. Bygma har i dag byggecentre både i Danmark, Sverige, Island, Færøerne og Grønland og er en førende spiller på byggemarkedet.

Bygma – Byggematerialer der holder

I Bygma har man siden begyndelsen solgt byggematerialer, trævarer og meget andet til en solid pris. Bygma er særligt kendt for sloganet ’Ikke for Amatører’, for Bygma specialiserer sig nemlig i at kunne levere og distribuere byggematerialer, trævarer, værktøj, maskiner og meget andet, som både den aspirerende som professionelle håndværker kan have gavn af.

Have og hus – alt du måtte mangle

I Bygma have finder man alt fra drivhuse til hegn. Der er masser af tilbud og gode priser at finde på havemøbler, redskaber, skur, fliser, havemaskiner, grill og gør-det-selv-projekter til have og terrasse. Bygma tilbyder alt det du mangler til din kommende smukke have, og Bygma er altid hjælpsom til dine haveprojekter.

Bolig og fritid – Til indendørs projekter og meget andet

Bygma sælger også det udstyr du skal bruge til din garage, vinduer, døre, brændeovn, pejs, bordplader, arbejdstøj, alarmer, låse, postkasse, stiger, rengøring og meget andet, som ikke finder sted udendørs. Bygma er mere end bare et byggecenter, og du behøver ikke være i gang med at byggeprojekt for at bruge Bygma til din bolig. Bygma kan nemlig også hjælpe dig, hvis du bare står og mangler møbler eller anden boligindretning.

Bygma har også diverse materialer der er nødvendige til at opsætte pejs, brændeovn, køkken, garage, lave sit eget bord, opsætte alarmer, lamper, postkasse og meget mere. Bygma dækker derfor over meget mere end bare byggematerialer og er også til amatører og andre, som ikke ønsker at lege håndværker.

Find dit nærmeste Bygma byggemarked

Du kan også finde din nærmeste Bygma gennem vores app, så du let kan finde vej og finde solide tilbud på byggevarer, trævarer og andet gør-det-selv såvel som bolig, have og andet, der måtte trænge til en kærlig hånd.

Bygma åbningstider nær dig

Bygma åbningstider varierer mellem byggecenter og trælaster. Bygma har mange byggecenter, men langt de fleste Bygma åbningstider ligger mellem klokken 06:00-16:00 i hverdage, 8:00-13:00 lørdage, og Bygma er typisk lukket søndage.

For at sikre dig at du ikke går forgæves, når du skal have dine trævarer tilbud og byggematerialer tilbud, og meget andet, er det vigtigt at tjekke sin nærmeste Bygma åbningstider, inden man tager afsted.

Få de bedste Bygma tilbud på byggematerialer og meget andet i vores app

Vores app ønsker at gøre det let og overskueligt for dig at finde tilbud på lige det du står og mangler. Der er masser af tilbud at finde på byggematerialer, byggevarer, trævarer, bolig, hus, have og andet ved at bruge vores app. Appen samler Bygma tilbud, både kommende og nuværende, så du kan planlægge din tur i byggemarked. Vi ønsker netop at give dig overblik over alle de gode tilbud Bygma har at tilbyde, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde præcis det du søger.

I vores app er der også mulighed for at gemme tilbud, lave shopping lister og søge efter specifikke produkter for at se om der er et godt Bygma tilbud.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S