Brugsen logo

Brugsen

Brugsen er dit lokale supermarked, som altid er tæt på dig så du får en bekvem hverdag. Du kan finde alt hvad du mangler og faktisk mere til. Når du handler ind hos Brugsen, så vil du hurtigt opdage det er nemt og til stærke hverdagspriser. Det er et sted, som har alt du nu skulle mangle til dine hverdagsgøremål. Dagligvarer altid er i høj kvalitet. Når du handler i din lokale Dagli’Brugsen støtter du lokalt. Gør som mange andre og udforsk Dagli’Brugsens mange gode tilbud i deres tilbudsavis. Du kan finde den tilbudsfyldte avis lige her på eTilbudsavis nemt og hurtigt. Kom i gang med at spare penge hver uge og find Dagli’Brugsens tilbudsaviser fyldt med skarpe tilbud.

Dagli’Brugsens historie

Dagli’Brugsen har en lang historie som strækker sig helt tilbage til 1992. Supermarkedskæden er mere end 30 år gammel, og er en af de ældste supermarkedskæder i Danmark. Dagli’Brugsen er i dag en del af Coop, som altid garanterer et stort udvalg af dagligvarer af absolut højeste kvalitet. Coop bringer også en anden vigtig del til Dagli’Brugsen. Nemlig en masse leveringer, så lageret aldrig nogensinde står tomt.

Mælk er ikke bare mælk hos Dagli’Brugsen

Dagli’Brugsen tilbyder et stort og kvalitetsfyldt udvalg af mælk. De tilbyder bl.a. jerseymælk, som er noget for sig. De små gul-brune kører giver en mælk med større og mere fyldig smag end den du normalt ville finde i mælkekøleren. Det skyldes blandt andet et indhold af flere proteiner samt flere mineraler og vitaminer. Mælken nævnt her er fra mejeriet Thise. Lige meget hvad du skal bruge den lækre mælk til, kommer den ikke til at skuffe dig

Økologiske grøntsager i Dagli’Brugsen

At forkorte afstanden mellem forbruger og produktion af de økologiske råvarer er et mål, som Dagli’Brugsen og deres tætte samarbejdspartner Sørisgaard deler. Værdierne der ligger bag dette samarbejde er: Respekt for naturen, udvikling og nysgerrighed. Det er blot nogle af grundene til, at dette samarbejde fungerer så godt, og er den store grund til at Sørisgaard hylder denne økologiske produktionsform. Denne høje kvalitet kan smages, og det er netop derfor dette partnerskab er blevet indgået, så Dagli’Brugsen kan tilbyde det absolut bedste udvalg til deres kunder, som de i den grad fortjener. Gennem tre generationer har familievirksomheden Sørisgaard dyrket økologiske grøntsager. Når der hver dag sendes friske økologiske varer ud til de mange Dagli’Brugsen butikker, så er det endelige mål at gøre sunde, velsmagende råvarer tilgængelige for så mange som muligt.

Lækkert svinekød i Dagli’Brugsen

Dagli’Brugsen har et tæt samarbejde med Poppelgris fra Hestbjerg, hvilket er en økologisk slægtsgård for fritgående grise. Hestbjergs ultimative mål er, at hvis de selv blev født som gris, ville de ønske at de havnede hos dem, og det har været målet i flere hundrede år. Deres fritgående grise går ude året rundt og derfor får de ekstra opmærksomhed ved specielle behov, de nu måtte have. Dette giver noget helt fantastisk svinekød, for forskellen kan i den grad smages. Udforsk Dagli’Brugsens store udvalg af svinekød i deres mange butikker.

Lækre boller og brød i Dagli’Brugsen

Dagli’Brugsen og Coop har et langt samarbejde med Meyers og hans lækre mel og brødblandinger. Der er også et stort udvalg af færdige boller og brød, så man ikke behøver at bage dem selv hver gang. Der er et enormt stort udvalg af rugbrød, hvedeboller, rugboller og meget, meget andet. Lige meget hvad anledning er, så har Dagli’Brugsen en bolle eller et brød til dig. Om det er til den helt store fødselsdagsbrunch, madpakker i hverdagen eller noget helt tredje. Lige meget hvad du kigger efter, så er du forsikret et stort udvalg i Dagli’Brugsen.

Dagli’Brugsen åbningstider og butikker

Dagli’Brugens mange butikker har et imponerende sortiment både af kvalitet og stærke hverdagspriser. Butikkerne har typisk åbent fra 07-20, dog varierer det lidt alt efter butikkens beliggenhed. Det anbefales derfor, at du tjekker din lokale Dagli’Brugsens åbningstider herunder, inden du tager afsted, så du ikke går forgæves.

Dagli’Brugsen tilbud og tilbudsavis

Gå ikke glip af de mange tilbud du finder i en Dagli’Brugsen tilbudsavis. Du kan altid holde dig opdateret med de nyeste og aktuelle tilbud i en Dagli’Brugsen tilbudsavis. Du kan altid finde de bedste tilbud fra en Dagli’Brugsen avis lige her hos eTilbudsavis. Hvad venter du på? Kom i gang med de store besparelser og gå på opdagelse i butikkernes store sortiment og lange rækker af stærke tilbud.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S