Bog & idé logo

Bog & idé

Bog og Ide - bøger og meget mere

I Bog og Ide's mange butikker finder du alt lige fra de seneste bestseller bøger til Shakespeare og Karen Blixen samt masser af sjove brætspil, kontor artikler til en god pris, forskellige hobby artikler og meget mere. Bog og Ide er Danmarks, Færøernes og Grønlands førende bogforhandler, som forsikrer høj kvalitet og skarpe priser på dine favoritbøger.

Historien bag Bog og Ide

Bog og Ide stiftes af en sammenslutning af 36 bogaktionærer i 1969, og Bog og Ide, som vi kender det, starter som en lille butik i Vejen. Særligt ønsker man med Bog og Ide at gøre bøger mere tilgængelig til den danske befolkning. De bliver i sin tid skabt under navnet Bogpa og beskæftiger sig primært med salg af bøger, men får igennem tiden en større og større betydning for danskerne, hvor man i dag kan finde en Bog og Ide butik i langt de fleste lokalområder. Med tiden favner Bog og Ide bredere og begynder at sælge kontor artikler, hobby artikler m.m. I dag har Bog og Ide over 120 butikker, hvor man både kan købe alt fra bestseller bøger, bog klassikere, fantasy bøger og krimi bøger til et bredt sortiment at varer til kontoret og/eller hobbyentusiasten.

Den nære oplevelse i din Bog og Ide butik

Bog og Ide gør sig bemærket på høj kundepleje og har et stort fokus på at levere den nære og gode service. De gør sig umage for at hjælpe med de spørgsmål, du måtte have til det store Bog og ide sortiment inden for både bøger, kontor, hobby og meget mere. Hos Bog og Ide er man nemlig altid up-to-date med, hvad der rører sig på den litterære front.

Det brede sortiment i Bog og Ide

Du kan finde en lang række spændende produkter i Bog og Ide. Blandt andet tilbyder de konkurrencedygtige priser på kontor artikler, såsom papir, sakse, notesblokke, men også et bredt sortiment af de nyeste og sjoveste brætspil. Bog og Ide har også lige det du skal bruge til første skoledag, og du kan finde skarpe tilbud på tegnegrej, blyanter, penalhuse og meget andet.

Bog og Ide åbningstider og butikker

Bog og Ide åbningstider afhænger af den individuelle butik. Langt de fleste Bog og Ide har åbent alle dage fra tidlig formiddag til sen eftermiddag (NB. Bog og Ide butikker i storcentre følger typisk andre regler). Du kan se mere information om Bog og Ide's åbningstider og butikker herunder.

Bog og Ide tilbud og endnu skarpere priser

Du kan finde nogen af de skarpeste priser på markedet hos Bog og Ide, og det bliver kun bedre af, at Bog og Ide også har særlige tilbud både i deres tilbudsaviser og i butikkerne. Fang masser af bog tilbud herunder, hvor du kan læse den seneste Bog og Ide tilbudsavis.

Language:
© 2009, Tjek A/S