Biltema logo

Biltema

Biltema - med bilen som tema

Biltema sælger alt hvad man måtte ønske sig til bilen af udstyr. Man må sige det ligger i navnet - Biltema. Bilen er i selvfølgelig i fokus, og hos Biltema tilbyder man med den højeste kvalitet, stærke priser og en stor ekspertise inden for alt til bilen. Ikke desto mindre forhandler Biltema også alle mulige andre produkter, og du kan blandt andet finde alt hvad du måtte stå at mangle til cykel, el cykel, Christiania cykel, motor cykel og meget mere. Du kan også finde alt til camping, fritid, hjemmet, kontoret, båden og meget mere. Biltema tilbyder nemlig et udvalg af over 19.000 produkter, som er særligt udvalgte for god kvalitet til en god pris til deres kunder.

Historien om Biltema - at give fair priser på reservedele

Biltema er i dag en meget velkendt detailkæde i hele norden, men kæden har også en spændende historie. Biltema blev grundlagt i Sverige tilbage i 1963 af Sten Åke Lindholm med en lille butik i Linköping, Sverige, der specialiserede sig i reservedele til biler. Stens ide var at gøre bil reservedele noget alle kunne have råd til, og han startede dermed sin egen butik, hvor reservedele blev solgt til en fair pris. Med dette blev Biltema en meget stor succes og udvidede sit sortiment til også at tilbyde en bred vifte af produkter inden for bil tilbehør, værktøj, byggematerialer, fritidsartikler og meget mere. Biltema er i dag med sin store succes og lange historie en af de førende detailkæder i norden inden for bil, cykel og andre motorkøretøjer, og Biltema tæller over 150 butikker på tværs af Finland, Norge, Sverige og Danmark. Biltema har gennem hele virksomhedens historie altid haft fokus på at højne kvalitet samtidig med at sænke pris, og Biltema har dermed altid tilbudt nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Biltema store udvalg af produkter

Udover deres omfattende udvalg af bil udstyr, tilbehør og reservedele, tilbyder Biltema også et bredt sortiment af produkter til forskellige andre formål. I Biltema butikker finder du alt lige fra værktøj til byggematerialer, til elektronik, beklædning og fritidsartikler. Herunder har Biltema alt fra håndværktøj, el værktøj og have udstyr, udendørs elektroniske enheder og forskellige husholdningsartikler. Biltema er også kendt for deres store udvalg af produkter til fritid, outdoor og camping, og du finder herunder også både ting til cykel, bådtilbehør og sportsartikler. Uanset om man er på udkig efter praktiske værktøjer til hjemmet, er i færd med et gør-det-selv-projekt eller ønsker at udforske udendørslivet, så er Biltema det helt rette sted at tage for at finde sit udstyr! I Biltema webshop finder du også det store udvalg af alle de ovennævnte produkter, og du kan endda få dem leveret. Biltema tilbyder desuden, at du kan komme og hente dine produkter i et af deres mange varehuse, så du nemt kan shoppe uforstyrret hjemmefra. Du kan hente dine vare i alle Biltema butikker i Danmark, og du kan finde mere information om Biltema åbningstider, butikker og andet nederst på siden her.

Biltema åbningstider

Der findes Biltema i alle dele af landet og endnu endnu flere i hele norden. Biltema åbningstider er afhængig af, hvilken butik man ønsker at gå i, da de har lokale åbningstider. Heldigvis kan du finde al den nødvendige information om både Biltema åbningstider, tilbud og tilbudsaviser samt butikker lige her, hvor der er samlet et overblik til dig. Så kan du nemt og enkelt planlægge din tur i Biltema samt hvilke tilbud du er på udkig efter.

Biltema tilbudsavis

I Biltema tilbudsavis finder du tilbud på det kæmpestore og i forvejen billige udvalg af kvalitetsikrerede produkter. Biltema tilbudsavis er opdelt efter kategori, så du let kan gennemgå efter lige netop det produkt du søger, og du kan finde rigtig gode tilbud på alt lige fra bil, cykel, have, fritid, outdoor og meget mere. Kig på siden her forneden og udforsk de seneste Biltema tilbudsaviser for aktuelle skarpe tilbud, så du kan spare penge og få lige de produkter, du står og mangler.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S