Biltema logo

Biltema

Biltema sælger alt hvad man måtte ønske sig til bilen af udstyr. Bilen er i fokus, og hos Biltema tilbyder man med den højeste kvalitet, stærke priser og en stor ekspertise inden for alt til bilen. Ikke desto mindre forhandler Biltema også alle mulige andre produkter, og du kan blandt andet finde alt hvad du måtte stå at mangle til din cykel, el-cykel, Christiania cykel, motorcykel m.m. Du kan også finde alt til camping, fritid, hjemmet, kontoret og båden. Biltema tilbyder et stort udvalg af over 19.000 produkter, som er særligt udvalgte for god kvalitet til en god pris.

Historien om Biltema - at give fair priser på reservedele

Biltema er i dag en meget velkendt detailkæde i hele Norden og har også en spændende historie. Biltema blev grundlagt i 1963 af Sten Åke Lindholm med en lille butik i Linköping, Sverige, der specialiserede sig i reservedele til biler. Stens ide var at gøre bil reservedele til noget alle kunne have råd til, og han startede dermed sin egen butik, hvor reservedele blev solgt til en fair pris. Biltema blev en stor succes og udvidede sit sortiment til også at tilbyde en bred vifte af produkter inden for bil tilbehør, værktøj, byggematerialer, fritidsartikler og meget mere. Biltema er i dag en af de førende detailkæder i Norden inden for bil, cykel og andre motorkøretøjer. Biltema tæller over 150 butikker på tværs af Finland, Norge, Sverige og Danmark.

Biltemas store udvalg af produkter

Udover den omfattende udvalg af bil udstyr, tilbehør og reservedele, tilbyder Biltema også et bredt sortiment af produkter til andre formål. I Biltema butikker finder du alt fra værktøj til byggematerialer, elektronik og beklædning til fritidsartikler. Herunder har Biltema alt fra håndværktøj, el-værktøj og have udstyr, udendørs elektroniske enheder og forskellige husholdningsartikler. Biltema er kendt for deres store udvalg af produkter til fritid, outdoor og camping, og du finder også både ting til cykel, bådtilbehør og sportsartikler i deres tilbudsaviser. Uanset om man er på udkig efter praktiske værktøjer til hjemmet, er i færd med et gør-det-selv-projekt eller ønsker at udforske udendørslivet, så er Biltema det helt rette sted at tage for at finde sit udstyr! Du kan hente dine varer i alle Biltema butikker i Danmark, og du kan finde mere information om Biltema åbningstider, butikker og andet nederst på siden her.

Biltemas åbningstider

Der findes Biltema i alle dele af landet og endnu endnu flere i hele Norden. Biltemas åbningstider er afhængige af, hvilken butik man ønsker at besøge, da alle deres butikker har lokale åbningstider. Heldigvis kan du finde al den nødvendige information om både Biltema åbningstider, tilbud og tilbudsaviser samt butikker lige her, hvor vi har samlet det hele for dig.

Biltemas tilbudsavis

Biltema tilbudsavis er opdelt efter kategori, så du let kan finde netop dét produkt du søger. Find gode tilbud på alt til bil, cykel, have, fritid, outdoor og meget mere. Udforsk den seneste Biltema tilbudsavis for aktuelle skarpe tilbud herunder.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S