Bilka logo

Bilka

Bilka er en dansk supermarkedskæde som tilbyder en bred vifte af fødevare samt meget andet. Bilka lægger stor vægt på de mange værdiskabende services de udbyder og skaber en høj bekvemmelighed for supermarkedets mange kunder fordelt over hele Danmark.

Bilka’s sortiment af produkter omfatter et stort udvalg af forskellige kategorier, herunder friske råvarer, kød og mejeri. Supermarkedet sælger ligeledes andre varer end dem der passer ind i køleskabet - de har nemlig et stort sortiment af boligartikler og elektronik. Så lige meget hvad du står og mangler, er der en meget stor sandsynlighed for at Bilka kan hjælpe dig med at dække dit behov.

Bilka’s fordelagtige beliggenhed og åbningstider gør at det er meget populært for travle shoppere, men også shoppere der har tid til at udforske de store varehuse, de mange varer og stærke tilbud. Det er både et godt valg for “budget-shopperne”, men også shopperne der går op i høj kvalitet og skal have det bedste af det bedste.

Bilka’s lange historie

Bilka slog først dørene op i 1970, som det første lavprisvarehus i Danmark. Netop dette varehus blev åbnet i Tilst ved Aarhus. I dag kender vi alle sammen Bilka og kæden omfatter hele 18 lavprisvarehuse fordelt over hele Danmark.

Bilka’s meget enkle filosofi er bygget på: Kvalitet til lave priser, god kundeservice og dygtige medarbejdere. Det har været filosofien siden 1906, som var året Ferdinand Salling lagde de første grundsten for det vi kender i dag som, Salling Group A/S. Bilka er Danmarks eneste hypermarked - med Danmarks største vareudvalg.

Hos Bilka skal mad altid være noget særligt

Bilka mener og tror inderligt at mad er mere end bare mad. Lavet rigtigt af gode friske råvarer, bliver maden en form for kærlighedserklæring til dem vi holder af, eller et lille klap på skulderen efter en hård dag.

Det er netop det, som ‘Bilka Altid Frisk’ handler om. Friskhedsgaranti på alt fra kød, fisk, frugt og grønt. Bilka lukker dig ind i en verden hvor der er alle forudsætninger for at skabe et velsmagende måltid til dig eller dem du holder af.

Kød og Fisk i Bilka

I Bilka kan du finde et stort udvalg af alle de bedste udskæringer af kød. Med Bilka’s faglærte slagtere er der respekt for råvarerne, og slagterne har 100% styr på hvad de laver - både med marineringer, men også hvordan lige netop din udskæring skal tilberedes.

Bilka har ligeledes stor respekt for det store udvalg af kvalitets-kød og tilbyder derfor også en friskheds- og mørhedsgaranti.

Frisk fisk leveret fra Hanstholm og Hirtshals er også en vare du kan finde i din lokale Bilka. Du kan nemlig få en bred vifte frisk fisk. Udvalget varierer, alt efter hvad sæsonen og vejret har budt fiskerne. MEN én ting er helt sikkert - det er altid frisk, leveret fra Hanstholm og Hirtshals den ene dag og klar i din lokale Bilka den næste dag.

Frugt og grønt i Bilka

Danmarks største udvalg indenfor økologiske, danske og sæsonaktuelle varer finder du ligeledes i Bilka - nemlig i frugt og grønt afdelingen. Her er du sikret friske varer, da hver dag, 7 dage om ugen, bliver der leveret frisk frugt og grønt til alle Bilka’s varehuse.

Den bedste smag og kvalitet og garanteret, da Bilka’s kompetente medarbejdere tjekker op på varerne mindst tre gange om dagen.

Friskbagt brød i Bilka - hver dag

Hos Bilka er brødet altid bagt fra bunden med mel dyrket uden brug af stråforkortere. Brødet er bagt af faglærte bagere i Bilka’s helt egne bagerier.

Godt håndværk er nøgleordet for Bilka’s dygtige bagere. De blander, ælter og hæver deres deje forskelligt, så det fremmer smag, sprødhed og saftighed i det enkelte brød. Nogle brød har brug for mere kærlighed end andre, såsom Bilka’s langtidshævede rugbrød, som har hævet hele 12 timer. Forskellige brød kræver den rigtige process, og det tager Bilka’s bagere stolthed i og garanterer brød og andet bagværk i topklasse. Alle Bilka’s brød er bagt efter egne opskrifter, og deres bagere bruger deres høje faglighed og erfaring til at sammensætte opskrifter og vælge de bedste råvarer til brødene.

Mangler du noget til morgenbordet eller en snack når du går og handler, så kig forbi bageren i Bilka.

Bilka’s mange andre services

Bilka tilbyder en lang række af services, som alle sammen har et formål: Hjælpe shoppere i en travl hverdag. Her kommer Bilka’s Click&Collect service i fokus, hvor du kan få lagt vare til side blot ved et klik på deres hjemmeside og dernæst komme og hente dem i din Bilka.

Her kan du bestille nogle af Bilka’s mange andre varer end fødevarer, herunder f.eks. forskelligt slags elektronik.

Bilka tilbudsavis og gode tilbud

Hold altid øje med Bilka’s tilbudsavis - der kommer hver uge og på mærkedage, da der er skarpe tilbud at hente. I Bilka kalder de udvalgte stærke priser for “HyperHits”. Dette er produkter der at prissat til en skarp pris med en masse varierende produkter, så du altid er garanteret tilbud der passer din smag og behov.

Så hvis du vil gøre et godt kup, så skal du holde øje med Bilka tilbudsavis, eller som de kalder det HyperHit markering i Bilka avisen. I Bilka’s avis kan du altid finde her på siden, og vi opdaterer dem til hver uge, så du er garanteret de nyeste tilbud.

Bilka åbningstider og de mange butikker rundt om i landet

Bilka har lige nu 18 lavprisvarehuse fordelt over hele danmark, som alle garanterer råvarer og produkter fra aller øverste hylde. De mange varehuses åbningstider er 7-22 alle ugens dage. Husk dog altid at tjekke din nærmeste Bilka åbningstider herunder, da andre åbningstider kan forekomme.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S