BR logo

BR

BR - en af de ældste og største legetøjsbutikker i Danmark

BR - som også er kendt under navnet Fætter BR - er Danmarks største legetøjsbutik og har sat sig for at gøre alle børn glade med det seneste og smarteste legetøj til priser, deres forældre kan betale. I alle BR-butikker finder du et bredt udvalg af BR legetøj, der vil glæde og underholde børn i alle aldre, og du er garanteret en god kundeoplevelse, da BR har kvalitet i fokus omkring alt deres legetøj.

Historien om BR

BR er særligt kendt for sit slogan "Ved du hvad det bedste er... legetøj fra BR", hvor maskotten Fætter BR går gardergang, og som langt de fleste kan huske fra TV-reklamer. Koncernen har skiftet navn frem og tilbage mellem BR og Fætter BR, men siden 2012 har BR været ejet af Salling Group. BRs navn kommer af stifteren Børge Rasmussen, som åbnede den første BR butik i 1963, og siden har BR været med til at glæde danske børn et stykke BR legetøj af gangen. I dag tæller BR utallige butikker i Danmark, og i hver af disse butikker kan du være sikker på at finde kanonsjovt og kvalitetssikret legetøj til dit barn.

BR legetøj, leg og fantasi

BR tilbyder legetøj af højeste kvalitet, der er ment til at skulle stimulere fantasi, kreativitet og læring. BR har et omfattende sortiment af legetøj fra populære mærker og karakterer, der spænder fra dukker og actionfigurer til byggesæt og brætspil. BR sælger blandt andet tonsvis af LEGO legetøj produkter, Barbie dukker, gurli gris legetøj til de små og superhelteserier som Spiderman legetøj og meget andet. I BR har man hele tiden de seneste trends for øje og ønsker at tilbyde børn, det legetøj de allerhelst begærer. Hos BR tilbydes også kreativt legetøj såsom modellervoks, tegnesager og sjov udklædning. BR har derfor noget til alle børn, uanset deres interesser og behov. Uanset om dit barn elsker at udforske nye verdener, bygge, lege rollespil eller opdage nye færdigheder, har BR det perfekte legetøj til dem.

Sikkert legetøj

BR tilbyder kun kvalitetsprodukter, der er sikret for, at de ikke er farlige at lege med for børn i alle aldre. BR har derfor al slags sikkerhed med BR legetøj som øverste prioritet, og alt BR legetøj overholder de højeste sikkerhedsstandarder.

BR åbningstider og butikker landet over

Du kan finde mere information om din nærmeste BR butik og åbningstider her på hjemmesiden. Du kan finde en BR butik i stort set alle dele af landet, og det er også muligt at få bestilt BR legetøj til din egen adresse, skulle du ikke bor i nærheden af en BR butik eller ønsker at købe legetøj udenfor BR åbningstider.

BR legetøj tilbud

Der er jævnligt nye tilbud på BR legetøj, uanset om du søger efter LEGO tilbud, Barbie tilbud eller bare gode legetøj tilbud. Du kan let finde skarpe legetøj tilbud herunder, hvor vi opdaterer med seneste BR tilbudsavis og legetøj tilbud, så du kan få de skarpeste priser på markedet på det kvalitetssikrede BR legetøj uden at skulle betale en bondegård. Alle BR legetøj tilbud gælder på tværs af BR butikker, så du er sikret gode priser på BR legetøj, uanset hvor du bor i landet.

Language:
© 2009, Tjek A/S