BAUHAUS logo

BAUHAUS

BAUHAUS tilbyder branchens absolut største udvalg af produkter indenfor byggemarked genren. BAUHAUS har mere end 60 års erfaring og success med at tilbyde både professionelle og private kunder kvalitetsprodukter til deres hjem og arbejde. Deres varesortiment er på mere end 120.000 produkter, så du er altid garanteret at finde netop det du søger.

Når du besøger din lokale BAUHAUS finder du et stort sortiment af belysning/el-aritkler, malervarer, VVS, fliser, værktøj, opbevaringsløsninger, gulvbelægning, træ og bygningsartikler og ikke mindst inden- og udendørs planter og en stort variation af haveartikler. Med fokus på god købsoplevelse, kunderne først og konkurrencedygtige priser har BAUHAUS et byggemarked der er værd at besøge alle ugens dage.

Vi fører BAUHAUS tilbudsavis og opdaterer denne ugentligt så du er garanteret de nyeste og bedste tilbud. Så tag et kig på tilbudsavisen og se om de nyeste tilbud passer perfekt til dit næste projekt.

BAUHAUS’ første byggemarked - et gør det selv paradis

Det første BAUHAUS byggemarked blev grundlagt tilbage i 1960, hvor det så dagens lys i Mannheim i Tyskland. Her startede konceptet, hvor du kunne finde alt under et tag.

Ved både at tale til professionelle håndværkere og gør det selv folk, og sikre at de nu kun behøvede at besøge en butik frem for mange - har BAUHAUS udviklet sig til at have branchens største udvalg af produkter.

Dette kan alt summeres op i, at BAUHAUS går op i høj kvalitet, kundeservice, rimelige priser og let tilgængelighed for alle.

Kvalitet og uddannede medarbejder er i høj fokus hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS er der et meget vigtigt værdisæt, nemlig at deres medarbejdere bliver uddannet i at varetage og løse alle opgaver med fokus på kvalitet og glade kunder. Herunder respektere hinanden og kunderne, overholde kvalitetsbevidste retningslinjer og ikke mindst sige og holde hvad de lover.

For BAUHAUS er de vigtigste personer kunderne, som de altid forsøger at giver den absolut bedste oplevelse og give professionel rådgivning.

BAUHAUS’ store produktsortiment

Alle varehusene er opsat, så det er overskueligt for kunden. Produkter er placeret i overskuelige og gode omgivelser med et struktureret og logisk indretningssystem hjælper dig til de rigtige produkter.

Og hvis det ikke lykkes at finde det der søges, er man altid velkommen til at tag fat i det professionelle personale, der står klar til at hjælpe med hvilken som helst opgave.

El og belysning hos BAUHAUS

I BAUHAUS’ mange varehuse finder du et stort sortiment af el og belysning. Det store udvalg dækker ethvert behov, og der er noget til alle rum og endda også udendørs. Du kan finde væglamper, gulvlamper, loftlamper eller spots. Lige meget hvilket rum du mangler belysning i, kan du trygt betro dig til BAUHAUS ved at belyse lige netop det rum. Der er noget i alle prisklasser, så chancen for at du finder noget du kan bruge er stor.

Maling, olie og lak i BAUHAUS

Hvis der er nogle produkter du ikke kan gå på kompromis med kvaliteten, og hvor du ikke nødvendigvis skal vælge ud fra prisen, så er det helt klart maling og træbeskyttelse. Det er vigtigt at vælge de rigtige produkter når det kommer til træbeskyttelse. Du kan altid få den hjælp og vejledning du har brug for i varehusene, som er fyldt med kompetente medarbejdere.

Værktøj og sikkerhedsudstyr hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS finder du alt i værktøj og befæstelse, søm, skruer og andet, samt et stort udvalg af boligrelateret isenkram, arbejdsbeklædning og sikkerhedsudstyr. Det er altid vigtigt at have værktøjet i orden når du indleder et nyt byggeprojekt. Det er ligemeget størrelsen på projektet, så er det altid helt essentielt at have værktøjer i orden. Det er dog også ekstremt vigtigt at have sikkerhedsudstyret i orden. Dette er også fuldstændig underordnet om det er et småt eller stort projekt, det er altid vigtigt at holde sig selv sikker i processen. BAUHAUS fører alle de mest kendte mærker og er meget leveringsdygtige i både håndværktøj, el-værktøjer, maskiner og tilbehør. Lige meget hvad du mangler til dit næste projekt, så kan du betro dig til BAUHAUS om både hjælp og vejledning men også et stort udvalg.

Træ og bygningsartikler

Byggematerialer af høj kvalitet er en nødvendighed, hvis dit byggeprojekt skal lykkedes 100%. Men uanset byggeprojektets størrelse er det helt essentielt at skaffe de bedste byggematerialer til den bedste pris. Det er netop det som BAUHAUS kan tilbyde dig. BAUHAUS tilbyder byggematerialer i den lang række forskellige varianter til en ekstrem god pris. Tag et kig i din lokale BAUHAUS og find lige præcis de byggematerialer du mangler til dit næste projekt. Hold ligeledes øje med gode tilbud i BAUHAUS tilbudsavis, som du altid kan finde lige her på eTilbudsavis.

Hent dine varer direkte med click & collect

Vi anbefaler at du bruger BAUHAUS tilbudsavis til at se de sidste tilbud, og så gøre brug af BAUHAUS’ click & collect på deres hjemmeside. Her er det nemt at bestille dine kvalitetsprodukter online hjemmefra og afhente dem i et af de mange byggevarehuse. Alle click & collect ordrer pakkes hurtigst muligt og er typisk klar til afhentning inden for 3 timer. Du vælger selv det nærmeste varehus og husk, at BAUHAUS åbningstider er mellem kl. 08.00 og 20.00 alle ugens dage.

Hold øje med de gode tilbud få en BAUHAUS tilbudsavis

Gå på opdagelse med en BAUHAUS tilbudsavis herunder og find inspiration og tilbud til dit næste projekt. Om du skal have nye badmøbler, armaturer, havemaskiner, male soveværelset eller fikset dine gulve er det værd at holde øje med BAUHAUS’ tilbudsavis. Disse kommer hver uge og med et varesortiment på over 120.000 produkter er tilbuddene mange.

Hvor finder du dit lokale byggemarked, og find BAUHAUS åbningstider nær dig

BAUHAUS åbningstider er alle ugens dage mellem kl. 08-20.00. Med BAUHAUS varehuse over hele landet - både Jylland, Fyn og Sjælland er vi sikre på, at du hurtigt og nemt kan finde netop den der ligger nær dig. Med gode åbningstider og butikker i nærheden håber vi, at du finder præcis det du leder efter til dit næste store projekt.

Language:
© 2009, Tjek A/S