ALDI logo

ALDI

Hos ALDI finder du de nyeste spotvarer, testvindere, kvalitetsprodukter og selvfølgelig lave priser. ALDI har altid fantastiske tilbud og masser af økologi & fairtrade i topkvalitet. Husk der er nye spotvarer hver mandag og torsdag.

ALDI hører til Europas førende supermarkeder og ligger i Tyskland nr. 1 inden for discount. Du kender helt sikkert ALDI, for det er en af danskernes favoritter når det kommer til lave priser og kvalitet. Med 100+ butikker i Danmark er du altid sikret god discount og kvalitet nær dig.

Med et stort sortiment af produkter inden for fødevarer, husholdningsartikler og produkter til personlig pleje er ALDI et populært valg blandt danskere, der leder efter værdi for pengene.

Spar penge og tid i dagligdagen

Vi holder dig opdateret på de seneste tilbud fra ALDI ved altid at have de seneste tilbudsaviser her på siden. Vi sørger for at opdatere ALDI tilbud hver uge, så du er garanteret de bedste tilbud og derfor aldrig går glip af noget som helst.

Du kan også finde de nærmeste butikker, og med 187 butikker i Danmark er vi sikre på at der ligger en ALDI lige om hjørnet, hvor du kan finde friske råvarer og et stort udvalg af kvalitetsprodukter til discountpriser.

Historien om ALDI - et globalt discount supermarked

ALDI, forkortelse for Albrecht Discount, er en global discount-supermarkedskæde baseret i Tyskland. Virksomheden blev grundlagt af brødrene Karl og Theo Albrecht i 1946, da de overtog deres mors butik i Essen.

ALDI ekspanderede internationalt i 1960'erne og åbnede sine første butikker uden for Tyskland i Østrig og Danmark. I dag driver ALDI over 10.000 butikker fordelt på mere end 20 lande og er som nævnt nr. 1 discountkæde i Tyskland.

ALDI - kvalitets fødevare til lave priser

Et friskt jordbær i sommermånederne, et koldt glas dansk mælk og en ny gulerod fra marken. ALDI er kendt for sine lave priser, men er i særdeleshed også kendt for at have fokus på deres produkter, som passer til årstiden. Netop denne høje kvalitet af fødevarer fra danske producenter gør, at ALDI sikrer det bedste til dig, samtidig med at der bliver holdt godt øje med klimaet. For med kort afstand mellem leverandør og lager minimeres der på transport men man sætter også kvalitet i højsædet, for at du får friske råvare.

ALDI har udvidet deres fødevarer sortiment, til både at indeholde flere danske fødevarer, men også have mere fokus på økologi, mærkevarer og en bred vifte af vegetariske og veganske produkter.

Frugt og grønt - helt lokalt

Det er vigtigt for ALDI at sikre et stort udvalg af frugt og grønt, og her finder du netop også mange lokale danske varer f.eks. søde gulerødder, sprøde danske æbler og nye kartofler, som vi kender dem. På den måde sikrer ALDI altid friske varer, og med nye indslag i deres sortiment kan du altid blive inspireret til sæsonens frugt og grønt.

Dansk kød - masser af smag og rigelig med kærlighed

Vi elsker alle god smag, og det gør ALDI også. Gør dig selv, dine børn og dine gæster glade med dansk kylling eller gris fra Landlyst. Landlyst er nemlig ALDIs eget mærke, så du nemt kan lave dine yndlingsretter som frikadeller, boller i karry, kyllingelår eller en god mørbradgryde.

ALDIs store sortiment dækker over andet end fødevarer

Forkæl dig selv og hold en pause fra en stresset hverdag med ALDIs plejeprodukter og tips til velvære. ALDI fører deres egne mærker Ideel, Bicoura, Man og Vioflour.

Det helt store fokus på produkter indenfor personlig pleje, er at de er skånsomme mod dig og miljøet, indeholder ingen parfume eller farvestoffer og er Svanemærket.

Se aktuelle og kommende tilbud fra ALDIs avis

ALDIs tilbudsavis gælder fra fredag morgen til den efterfølgende torsdag aften. Med eTilbudsavisen får du mulighed for at bladre i den aktuelle uges tilbudsavis, og er du nysgerrig på hvad næste uge byder på af tilbud og spotvarer, så har vi gjort det nemt ved også at inkludere denne her på siden. Det betyder at du både kan finde denne uges tilbud, men også gøre dig klar til hvad næste uge bringer, så du kan tage i din lokale ALDI og tage alle de gode tilbud med hjem.

Find din lokale ALDI og hav styr på åbningstiderne

ALDI er i konstant udvikling og åbner hele tiden nye butikker rundt om i hele landet. Nogle steder bliver eksisterende butikker udvidet, nogle steder kommer der en helt ny butik så der altid er friske dagligvarer nær dig.

Din nærmeste ALDI er altid tættere på end du tror. Med mere end 180 butikker i Danmark, fordelt ud i Jylland, Fyn, Sjælland, Lolland og Falster er ønsket at kunne give dig friske og lækre fødevarer til fornuftige priser.

For at sikre, at du kan tage de gode tilbud med hjem, er det godt at kende ALDIs åbningstider. Der holdes åben hver dag fra klokken 08.00 til klokken 21.00, hvor at enkelte butikker har særlige åbningstider. Vi anbefaler altid at tjekke din lokale ALDIs åbningstider, så du ikke går forgæves.

Få notifikationer på ALDIs ugentlige tilbud i appen

eTilbudsavisen har en mission om altid at give dig de bedste forudsætninger for dagligvareindkøb. Derfor er det vigtigt at vi viser de nyeste tilbud fra netop et discount supermarked som ALDI. Vi ønsker at give dig et overblik over alle ALDIs tilbud, hvor du kan finde din nærmeste butik og hvilke åbningstider de har. På den måde sikrer vi den bedst mulige oplevelse for dig når du besøger eTilbudsavisen - og så skal du selvfølgelig kunne finde, præcis det du søger.

Om du handler en gang om ugen eller klarer indkøbene en dag ad gangen, så husk at du kan lave personlige huskesedler eller søge efter specifikke produkter der er gode tilbud på.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S